| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 07:43
- Nahlásit
Nemate nekdo dobre tipy na vylety na Sumave se psem?? co stoji za to navstivit? A nejake autokempy??diky
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 07:56
- Nahlásit
Jestli chceš nenáročnou trasu, jdětě z Kvildy k pramenům vltavy.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 07:59
- Nahlásit
Orry
My jsme byli ne přímo na Šumavě, ale je to vlastně podhůří (bo jak to nazvat) - Novohradské hory, je tam krásně a jako autokemp mohu doporučit Autokemp Veveří...
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:08
- Nahlásit
Ahojky, zkus navštívit naše stránky www.sweb.cz/parson_russell_bertram a v záložce Zajímavosti jsou tři Bertrámova vyprávění z turistiky na Šumavě. Je tam vypsáno co všechno navštívil, jak se mu tam líbilo a tak...
Myslím že Rocky bude mít podobný vkus...
|
bord
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:17
- Nahlásit
Orry
Jestli budete u Vyššího Brodu rozhodně si nenech ujít Čertovu stěnu a Čertovy kameny,ale vemte to kolem vody,ne jen kouknout z vyhlídky,jinak to máme prolezlý kolem Horní Plané,kde je pěknej výšlap na vrch Plechý,ale těch pěkných tras je tam plno.Ještě je krásná Medvědí stezka,je tam plno skal a balvanů,které připomínají třeba dračí hlavu,hříbek atd.Musela bych kouknout doma do mapy,kde všude jsme byli.Ale nemusíš mít strach,že nebudeš mít kam jít,Šumava je nádherná..kempy neznám,ale jsou tam dost nahusto,tak bys neměla mít problém s přespáním.
|
pama
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 09:19
- Nahlásit
Nějaké typy na výlety a ubytování najdeš tady http://www.sumavanet.cz/sumava.asp
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 16:14
- Nahlásit
Syska
Jo Novohradsko..to bylo Je tam vážně krásně, bývalé pohraničí, takže nedotčená příroda...v době kdy jsme tam byli tam nebyl ani velikej provoz...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 11:00
- Nahlásit
diky vsem za odpovedi...jeste nevime kam presne zamirime..ja jako mala holka jezdila na Nove Hute..Vimperk..Boubin...
lakaji me ta sumavska jezera
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 11:13
- Nahlásit
lakaji me ta sumavska jezera Orry
Železnorudsko,tam je nádherně Nevím jestli proto,že mám tuto oblast spojenou s prázdninama,nebo proto,že je to pravda.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 11:15
- Nahlásit
Orry
Taky se tam chystáme,jak bude to volno v červenci
|
Kony
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 11:49
- Nahlásit
My byli loni v Klášterském Mlýně (http://www.klasterskymlyn.cz/) u Kašperských hor, přímo u řeky. Bylo tam suprově jen nám trošku pršelo. Ubytování ve stanech nebo chatkách i se psem. Spousta krásných tůr po okolí (Obří Hrad, Kašperk, Královský kámen,...). Kdyby byl zájem, tak ještě snad někde najdu takový soupis co jsem si dělal.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 12:06
- Nahlásit
abby
to budem v Jizerkach
Sumavu chcem koncem srpna, zacatek zari..a jen na par dni..autem..se psem
|
mag
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 12:06
- Nahlásit
Kony
Tam je to nádhera, jezdíme pravidelně ke kamarádce do Řetenic (chalupa leží na stezce na královský kámen), nevyčerpatelné místo na túry, nádherná krajina.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 12:13
- Nahlásit
A nějaký odkaz na ubytko se psem nemáte.Jde nám o nějakou chalupu případně penzión.
|
Kony
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 12:45
- Nahlásit
mag
My tam šli po stezce přes Nicov, ale počítám, že to tam bude stejny. Nádhernej konec světa
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 13:57
- Nahlásit
Kony
Dívala jsem se na to ubytko a vypadá to dobře.Můžeš vyštrachat ten soupis.Dikec
|
Kony
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:10
- Nahlásit
abby
Jo, ubytko je fajn, jen bych radil spíš chatku. Vzhledem k socialnim zarizenim,... maj dle predpisu omezenej pocet lidi do stanu, takže jich tam může být jen pár. Prostě chatka je větší sichr
A musim teda říct, že tolik psů co tam jsem ještě v kempu neviděl to byl snad v každé chatce aspoň jeden
Soupis jsem našel, ale je to ve wordu a má to pár MB, takže to poslat na mail co máš v profilu?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:39
- Nahlásit
Kony
Jo,pošli to tam.Díky.My uvažujeme o tom pensionu.Stan nepřichází v úvahu vůbec,protože náš pes ho umí otevřít a honit ho po kempu nebudu
|
Kony
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:54
- Nahlásit
abby
Poslano. Jestli do toho pensionu mohli i psi to ti ale nevim. V chatkach jich určo bylo "jak psů".
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:55
- Nahlásit
Kony
Já jim napsala a uvidím,co mi odepíšou.Pokud tam nemůžou,tak se poohlídneme jinde nebo půjdeme do chatky.
|