Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jsme národ milující hovna a nečistotu
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 11:50
- Nahlásit

http://www.meredit.cz/Zabava/Domaci-mazlicci/Jsme- narod-ktery-miluje-hovna-a-necistotu-4

co rikate tomuhle magorovi?

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 12:03
- Nahlásit

dejavu
to je celkem vostrý...jako najdou se věci který seděj bordel po psech je neskutečnej..nicméně si myslím že pokud pejskaři platí nemalý peníz,mohlo by to město i čas od času uklidit...prostě jako veřejně prospěšný práce..a jasně že by si měli lidi uklízet..ale po těch kteří to neudělaj by tohle bylo řešení....
a to je jako asi jediný v čem se nerada kejvla..jinak to psal fakt idiot...jdu dohledat to forum....

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 12:28
- Nahlásit

dejavu
ten pisatel není zcela zdráv , nicméně spousta pejskařů , ale rovněž třeba kuřáků, automobilistů, chodců ....prostě spousta občanů ČR jsou prasata a je nesmysl předpokládat, že zrovna pejskaři budou výjimkou.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 12:30
- Nahlásit

dejavu
Jdu si taky najít původní forum.....tohle může napsat jen magor, i když souhlasím s bordelem po psech ( u nás je ale víc bordel po cikánech jak po psech).

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 12:34
- Nahlásit

teda to forum je síla celkem...jako prostě lidé jsou různí..ale takovýhle názory na psa se jentak nevidí...add výkaly....psí výkal se na tý trávě rozpadne celkem brzo..i když je hnusnej..takovej vajgl,pet láhev to je síla...a zněčištění od aut taky fajn....

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 12:42
- Nahlásit

V Bruntále jsou poměrně hodně vysoké poplatky za psa (1000,- za prvního, 1800,- za každého dalšího). Když jsem předloni platila tu nehoráznou částku za tři psy tak jsem byla natolik drzá, že jsem se paní úřednice zeptala proč to vlastně platím. Bruntál nemá, neměl a nebude mít psí útulek. Nemáme psí hřiště. Nemáme plochu určenou k volnému pohybu psů, tak jak je běžné v jiných městech. Máme zhruba deset košů na psí výkaly. Máme dva cvičáky, jeden z nich vlastním já a druhý kolega - služebák. Čili oba soukromé. Město pro psy nedává vůbec nic. Jeden rok jsme měli "vysavač" na psí exkrementy, v ulicích se projel asi třikrát a pak zmizel. Paní úřednice mile odpověděla, že je to proto, že ti psi znečišťují chodníky a město po nich uklízí. Zajásala jsem, že je to výborné a zeptala jsem se, zda tedy já uklízet nemusím. Když to mám teda zaplacené. Paní pravila, že uklízet pochopitelně musím, neboť je to ve vyhlášce. Tak nevím, asi žiju v Kocourkově. Je to stejné jako kdybych šla do restaurace, objednala si oběd, zaplatila ho, slušně poděkovala a šla si uvařit domů.
Podotýkám, že po psech uklízím, neboť je mi hloupé vyvenčit šest psů na sídlišti a nechat to tam. Nakonec hrajou si v tom i moje děti. Přesto dodnes nechápu zaco to vlastně platím. Ta částka není zrovna malá....

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 12:51
- Nahlásit

Biluška
jako kdybych šla do restaurace, objednala si oběd, zaplatila ho, slušně poděkovala a šla si uvařit domů.

hele juá uklízím taky...ale bez mučení říkám že ne všude..prostě i na sídlu máme místa kde na to kašlu..tam kde si děti nehrajou...mě zas víc než hovna vaděj ty jehly po zemi
hovno člověk umeje..ale něco s tý jehly těžko...

brut
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 12:53
- Nahlásit

Biluška
To je skoro stejné jako u nás....poplatek za psa 1000,- za každého dalšího 1500,-. Cvičák jeden...soukromý, útulek žádný ( psi jsou převáženi do soukromého v Rakovníku... odváží si je sami), psí loučka neexistuje, vždyť okolo jsou pole a lesy, tak proč něco takového řešit.
Poplatek platím, protože město uklízí. Nikdy jsem neviděla, že by se někdo snažil...a to ještě měšťáci pokutují lidi, pokud po svém psu neuklidí (1000,- , pokud se to opakuje tak 2000,- atd.)
Připadá mi to taky jako Kocourkov.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 13:05
- Nahlásit

brut
Tohle město, kdyby šikovný právník zažaloval tak si na tom může postavit kandidaturu. Byty se nepřidělují - prodávají se obálkovým systémem (čili legální úplatek). Za úklid po psech platím, ale přitom si mám sama uklidit. Ze všeho nejlepší je volný pohyb psů. A/ pustím psa ve městě - porušuju městskou vyhlášku. B/ pustím psa kdekoliv mimo město - 200m od posledního baráku začíná honitba, porušuju myslivecký zákon. C/ nepustím psa nikde, porušuju zákon proti týrání zvířat podle kterého musím psovi poskytnout dostatek přirozeného pohybu. Zašla jsem za starostou ať mi vybere, kterou z těch vyhlášek mám porušovat. Starosta to vyřešil opravdu šalamounsky. Určil "plochu pro volný pohyb psů" - smetiště. Celá plocha je zarostlá náletem a kopřivama většími než já. Pod kopřivama je normoš černá skládka. Připadala jsem si jako věčný rebel, ale šla jsem tam znova. Přímo na zasedání městské rady. A že chci vykácet ty nálety, plochu označit že je jako pohyb psů dovolen, oplotit a dát tam koše na ovna. Radní se zasmáli a prohlásili "ne, ne, ne, vy nám nerozumíte paní. To není plocha pro volný pohyb psů. To je jenom plocha, kde toho psa můžete pustit a strážníci vás tam nebudou pokutovat". Je mi to už celkem jedno, protože se v sobotu stěhuju na venkov, ale kdyby někdo znal šikovného právníka, který si potřebuje udělat jméno tak mu vřele doporučuju soud s tímto městem.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 13:17
- Nahlásit

Biluška
Myslím, že je to u nás v bledě modrém. Taky jsem se vztekala, ale bylo mi řečeno, že okolo nás jsou louky, které mají lidé jen pronajaté, takže tam máme chodit venčit .... na loukách se ovšem většinou pase stádo krav nebo koní. Bych chtěla vidět ty blázny, kteří by tam venčili.
A s vodítkem.....my nemáme žádnou vyhlášku, ale pokud tě měšťáci chytí se psem bez vodítka ( u tzv. bojových plemen bez koše), tak ti napaří pokutu, protože nemáš psa pod dohledem a ovladatelného.Už mně nebaví se s nima pokaždý dohadovat, že když není vyhláška, tak mají smůlu.
Teď pro změnu nosím po kapsách množství pytlíků, protože jinak mi hrozí pokuta ( nikoho z nich nezajímá, že jsem před chvílí použila pytlík na úklid). Hlavně, že se u nás válí od televize, přes zbytky aut, kočárků, petek atd. tohle nikdo neřeší......

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 13:51
- Nahlásit

brut
Odkud přesně jsi? Navrhu vaše město u nás jako partnerské Mohli by si rozumět. Já mám s naší policií (s městskou) otevřenou válku. Zásadně chodím bez vodítek a oni se mě snaží chytit. Je fakt, že mě nikdy nepokutovali, po těch letech z toho už máme takové "člověče,nezlob se". Nedávno mě načapali v šest ráno, byla jsem kousíček od toho povoleného smeťáku, takže jsem tam rychle zaplula. Oni stáli na silnici a začala obvyklá diskuze:
- kde máte vodítka
- tady přece můžou být psi bez vodítek
- nooooo, tady jo, ale jak se odsud dostanete domů
- do toho vám, s prominutím, nic není
- tak mi si tady počkáme než půjdete domů

(to mě fakt nasrali, protože jsem měla být v osm na poradě v Olomouci - cca 80 km. Jinak bych hrála kdo s koho a utábořila jsem se tam)
vytahuju mobil a volám Tomášovi. Cajti stojí tři kroky ode mě
- Tome, prosím tě, přines mi na Lidickou vodítka, zase tady buzerujou ti magoři
Za deset minut se na rohu objevuje Tomáš s vodítkama. Cajti mě zabili pohledem, sedli do auta a odjeli. My jdeme domů (samozřejmě navolno, v šest ráno je to sídliště naprosto liduprázné takže fakt nevím koho by mohli šeltice ohrožovat. Pumě je to stejně jedno, ta je na vodítku ještě nebezpečnější). Po dvaceti metrech se k nám přidává toulavý vořech. Tom, jak je naštvaný že musel vstávat zvedá telefon a volá měšťáky. Hlásí, že je tady toulavý pes, že ho ohrožuje a že se ho bojí. Ať ihned přijedou. Do telefonu ospalý měšťák:
- momentálně není žádná hlídka volná, vydržte jakmile bude někdo volný tak tam přijede.
Čekal tam půl hodiny, nikdo nepřijel!! Co by tam taky dělali, když věděli, že Kotková už má vyvenčeno a že dřív jak v poledne ven nepůjde, že jo? Někdy mi to fakt připadá, že ze všech psů v Bruntále (hlavně z těch toulavých) je zajímají jenom ti moji. Jo, bude se mi po chlapcích stýskat. Asi sem občas zajedu vyvenčit

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 16:43
- Nahlásit

moji 2 psi na volno , proti mně 2 policajti ( měštáci) : "dobrý den , jsou ti psi tetovaní nebo čipovaní ? "- ano, jsou - "a můžeme se na jednoho podívat ? " , pískla jsem , psi přiběhli , mrkli jednomu do ucha na tetování a " děkujeme, vidíme že pejsci jsou ovladatelní takže vše v pořádku , hezký den a ať se pejskům daří " ...co Vy to máte za policii ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 17:49
- Nahlásit

co rikate tomuhle magorovi?

Co jinýho se na to dá říct...

brut
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 19:35
- Nahlásit

Biluška
U nás zase funguje...."paní, máte pytlík? " ...."mám" ..... "Tak proč ho nepoužijete, když vám pes vykoná potřebu?"....... " Můžete mi ukázat, kde je jeho hromádka?" ...... "Paní, my vás viděli" ..... "pojďte mi to ukázat" naštvaný měšťák vystupuje z auta ( samo šlápne do největšího bahna), udělá pár kroků k místu, kde čůral Brut - zrovna na holčičku "Tady je to místo" .... "vydíte tu někde hromádku?" kouká a hledá něco podobného ho*nu, nikde nic. Opět se ptám, jestli něco vidí. Naštvaná odpověď " Tak to asi bylo jinde"....... "Můj pes čůral, ale to vy asi neznáte. Spíš by jste se měli starat o to, aby cikáni tady nevyhazovali bordel...taková televize rozložená na součástky nebo části aut či spousta pet lahví se na rozdíl od hovínek nerozloží. Doufám, že zrovna tak budete kontrolovat i je"
Měšťák na mně hodí hrozivý pohled nastupuje do auta a odjíždí...beze slova
To je jen část našich hovorů. Taky mně nemilují, kór, když jim odporuju

mac1
U nás nemusí být pes ani čipovaný ani tetovaný ( čtečka je prý moc drahá a kdo by šahal na cizího psa), ale musí mít měst. známku. Takže chodím skoro každý měsíc pro dvě....Brut je stíhá někde poztrácet, tak ať nejsou problémy a mám vždycky jednu do zásoby.

Bela
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 20:26
- Nahlásit

brutBrut je stíhá někde poztrácet, tak ať nejsou problémy a mám vždycky jednu do zásoby.

po rovnakej skusenosti s nasim psom nosim uz jeho znamku radsej ja u seba v kapse.
U nas za vystavenie novej treba zaplatit.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 20:30
- Nahlásit

Bela
U nás se taky platí , ale částka není tak závratná, i když jsem se snažila ukecat slevu při našich velko odběrech
Jinak pes musí mít známku na obojku, jinak je to špatně ( kdyžtak druhou mám taky s sebou, ale v kapse )

Bela
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 20:35
- Nahlásit

brut
Jinak pes musí mít známku na obojku, jinak je to špatn
ja so, to uz zopar krat s nasimi meskacmi vykecala.
U nas pytaju za novu 100 korun, co sa mi zda dost vela

Romaine
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 20:49
- Nahlásit

No, tak jsem se konečně uklidnila a můžu napsat svůj názor.

S tím, že autorka článku je magor apod. souhlasím a k těm psím výkalům, které jsou neuklizené - já je teda sbírám, ale např. babička platí za psy peníze a v celé jejich městské části nejsou koše, kam to vyhodit, takže proč by je měli sbírat? Nehledě na to že to sou jorkšíři o váze 1kg a jejich exkrementy asi 1cm Za další u nás když jdu po louce, tak tam jsou poházené ubrousky a sáčky od svačin, PET láhve, uvařené jídlo (cibule, mrkev, kosti,...), které je vyhozené z okna. Vyhazují to lidi ať pejskaři či ne. Podle mě jsou lidi prasata a když je na louce tolik bordelu, já nevím, co není otrávené, tak se jí vyhýbám, pak musím chodit okolo dětských hřišť a děti běží za mým psem a bez dovolení se k němu vrhají a hladí ho. Já mám bišonka a ten by opradu ani mouše neublížil, ale co já vím, co ho může popadnout? I když je na vodítku, tak může silněji kousnout a kdo za to může? Pes ne. Za vše můžou lidi.

Jinak pokud by mě někdo zastřelil psa, tak jak je v tom "článku" to popsáno, tak by si mohl být jistý, že zdravý by z toho nevyšel ani on. Můj pes je pro mě vše, je to člen rodiny a udělám pro něj vše.

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 21:03
- Nahlásit

Romaine
a další u nás když jdu po louce, tak tam jsou poházené ubrousky a sáčky od svačin, PET láhve, uvařené jídlo (cibule, mrkev, kosti,...), které je vyhozené z okna.
mno to tvrdím taky...a u nás ještě vcelku dost použitých kondomů... asi taky ne od psů...

Mar3
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 21:08
- Nahlásit

sarax
vcelku dost použitých kondomů... asi taky ne od psů...

fakt ne od psů?

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 22:47
- Nahlásit

Mar3
fakt ne od psů?
ty já doufám že neee

Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 13:35
- Nahlásit

fakt ne od psů?

Nevím jak vaši psi, ale můj by tím neztrácel čas, chce si jen užít

AOZ
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 14:06
- Nahlásit

Autor to asi nemá v hlavě úplně srovnané, je zaměřen především na určitá plemena, ale jinak k názvu bych asi musela souhlasit. Bobky sbíráme, ale mám pocit, že jsme jediní na sídlišti a podle toho to vypadá + se k tomu přidají ty další věci jako všude, zbytky jídel, odpadky a tak.
Prostor pro venčení psů nám město vytvořilo je to cesta podél trati, zřejmě se nás chtějí zbavit.
Jo a ten chlápek co zastřelil psy, to podle mě nemůže být pravda, že by mu to jen tak prošlo, tomu prostě nevěřím.

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 09:55
- Nahlásit

Zdá se mi to, nebo tam ten článek není?

dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 11:40
- Nahlásit

Eimy
napisu jim, aby si opravili link, zatim ho najdes v sekci Zabava - domaci mazlicci

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání