| Autor |
Zpráva |
Medea
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:59
- Nahlásit
Ahoj, začala jsem teď krmit svoji fenku touto značkou a moc ráda bych znala názory vás, kteří tím již krmíte delší dobu. Jí tu variantu, kde jsou zastoupeny 4 druhy masa. Jak byste krmivo hodnotili? Moc dík za rady.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 14:02
- Nahlásit
Medea
já krmím tím jehněčím - chvilku teda - a hodnotím víc než kladně zatím (předtím jsme krmili eagle packem,kterej byl podle mýho taky naprosto super - až na to že mi to ten muj blbeček zničehonic totálně přestal žrát...)
|
Medea
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 14:09
- Nahlásit
Mně se právě zdá, že co do psa nacpu, zase to samé množství vypadne. Nevím si rady a přemýšlím zda vyčkat a pokračovat v krmení , či zkusit přejít na Orijen, který tu taky dost chválí. Fakt těžký.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 14:16
- Nahlásit
Medea
no my nesmíme kuřecí granule,tudíž na orijen nikdy,ale ohledně těch bobků - přečti si příspěvky Mmartina v diskuzi na téma Orijen
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 17:38
- Nahlásit
Mar
Netušil jsem, že to je tak zásadní příspěvek, že bude citován i v dalších diskusích
|
abby
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 17:41 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Mmartin
ten se zapsal do dějin
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 17:45
- Nahlásit
abby
Vždycky jsem si přál napsat podstatný příspěvěk, který budou jiní citovat, ale netušil jsem, že bude "o hovně"
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 19:10
- Nahlásit
...ale netušil jsem, že bude "o hovně" ..
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 07:51
- Nahlásit
Mám labradory a ti si myslí, že suchá houska, kýta, kelímek od jogurtu, krabice od sušenek, cd, kus křesla je to nejlepší co můžou žrát. Jak říkám za kus suchý housky půjdou i pod vlak.....
Jinak krom toho co ukradnou, krmím Diamondem.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 09:08
- Nahlásit
Mmartin
že bude "o hovně"
no tak ale hlavně že seš populární ne? tak si to tam pěkně užijte
|
Medea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 19:31
- Nahlásit
No to ste mi teda poradili To s tím fakt nikdo nekrmíte???
|