Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Lidkský hnus!!!
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
bisonka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:33
- Nahlásit

Koukněte....
http://www.novinky.cz/krimi/muz-chytil-psa-za-nohy -a-utloukl-ho-o-zed-domu_114604_6tno1.html

Já bych tomu chlapovi uděla to co on udělal tomu psovi.... A ještě hůř...
Je mi zle,když pomyslím že jsem stejně tak lidská rasa jako ten chlap....

Medea
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 13:15
- Nahlásit

Ať mu ten pejsek možná vadil sebevíc, tak tohle je fakt ubohost (

krecinek
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:57
- Nahlásit

bisonka
Ach jo...Taky uz poznavam,ze nektery lidi psa nemusej ( zrovna vcera-sla jsem vyhodit pytlik s bobkem,psa jsem odvazala-nerad chodi k popelnicim,jelikoz v okoli byla jen jedna babicka-vsechny babicky z okoli,jak videj Montíka,rozplyvaj se samou nehou a on jeste vic (maltezacek). Kdyz jsem se otocila-popelnice cca 40 m od psa, vidim,jak vrti pes ocaskem a skace po babicce,ktera je sehnuta...obvykly obrazem,pomyslim si,zase by sel s kazdym,kdo ho pohladi,jdu k nim a pejsek zakvikne,babka prohlasi,ze ho vzala,ze po ni skakal...nevim,jak myslela to vzala,ale myslim,ze ho dloubla klicema nj,musim si davat asi vetsi pozor na lidi...

chudák ten pejsek,jako tohle,co je v tom clanku je fakt extrem

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 15:05
- Nahlásit

krecinek
nj,musim si davat asi vetsi pozor na lidi...
No, možná by bylo lepší dávat větší pozor na pejsana, sice by mě asi taky naštvalo, že mi někdo tímhletím zpusobem "reje" do psa, ale zase můj pes přece nemůže nikoho otravovat a skákat po každým, koho potká, neee?
Prostě ne každej je zvědavej na to být poskákanej od psa, může mít zrovna čistý oblečení atd...
Babičku takhle pes povalil a místo toho, aby se jí majitelka omluvila, řekla jí, že když neudrží rovnováhu, je to její problém a má chodit s hůlkou... Tohleto je prostě na ranu, ne pro psa, ale pro majitele... Ale on si chtěl pejsek jenom skočit a nechat se pohladit... Achjo...

Jinak to, co je v tom článku možná nebylo ani kvuli tomu, že by mu pes vadil konkrétně, ale bylo to normální vybíjení si agresivity, která byla způsobená právě chlastem... Takovej člověk je hovado...

krecinek
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 15:08 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Eimy
Nj,ale jak to mam toho psa odnaucit,kdyz tady fakt na nej vetsina lidi je tutununu a on za kazdym leti,chce se nechat hladit...No,ale tak na 90 procent ho mam tady u baraku na voditku. Ale to lidem stejne nijak nezabrani,maximalne psovi a lidi jeste pak koukaj,co jsem to za ukrutnici,kźe nenecham chudacka pejsacka ani aby se pomuchloval

tak to je teda síla...

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 15:09
- Nahlásit

Chlastem, no nevím, nevím. Půl promile normální člověk skoro necítí, s tímhle se i někde může za volant.

west
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 14:19
- Nahlásit

jo jo taky mám podobnou zkušenost, štráduju si to takhle se štěndem domů a míjíme sousedovic barák, kam zrovna přijela návštěva a všude spousta malejch dětí a samozřejmě na tu mou kuličku pokřikují pejsku pocem, načež ona k nim letí a chce si hrát a nechat hladit a ta návštěva, konkrétně paní začně hulákat co je to za čokla, děcka nesahejte na TO a sousedovi říká (kterej mezitím obracím na grilu párky) prý Romane strč ho na gril a to všechno přede mnou, že se nestydí. Hold budu muset přístě pejsinu uvázat a tahat od dětí a zase budu poslouchat řeči typu, ta si ju ale hlídá že si ji děcka nemůžou ani pohladit.

Léna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 17:09
- Nahlásit

I kdyz ja tyhle psi moc nemusim,prece je to zivy tvor??!!Jak muze nekdo todle udelat.To neni clovek,ale hyena - NE hyena, i ta, i kdyz je zvire, je vis ve vyvoji, nez tenhle "clovek"

Essi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 17:11
- Nahlásit

Léna_

Proč urážíš to zvíře???? Je to prostě člověk, bohužel.

Léna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 17:17
- Nahlásit

Essi

Jaky zvire?Ja neurazim zadny zvire.

Léna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 17:21
- Nahlásit

Essi

Clovek,ktery ublizi zvireti, pro me neni clovek.

Essi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 18:14
- Nahlásit

Pro mě jo. Na světě není jiný živočišný druh, který tohle dělá. Tak musí být člověk, nedá se nic dělat. Když pak o tomhle "UFO" řekneš, že je hyena, může být pak hyena uražená. Nedivím se jí.

Léna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 19:29
- Nahlásit

Essi

Proto sem napsala, ze ani hyena by neco takovyho neudelala.

Fík
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 07:42
- Nahlásit

Já vám musím napsat jednu věc. Když byl synek malý, na kočáru, šla jsem s ním po městě proti nám asi 10ti měs. štěně amer. buldoka-bílý krásný zvíře- než jsme já nebo hoch, který psa vedl vzorně u nohy stihli zareagovat strčil pes hlavu do kočáru a vyrval Jírovi rohlík, ten má dodnes respekt z bílých psů.A byl to mžik....Oba jsme se tomu zasmáli a já říkala, že pes je expert, ať si dá příště pozor, neb nemusí narazit na pejskařskou "smečku", která se tomu bude smát....
Včera vám jdu po Letné, labrachrti na volno, hezky si hráli okolo mě, pošťuchovali se, lítali v kruzích a já je tu a tam zavolala, že jako aby bylo učiněno povinnosti za dost. Vzorně přibíhali a předsedali.....nádhera, byla jsem pyšná a jak to tak chodí pýcha předchhází pád, šla jsem, kochala se poslušností svých psů a najednou slyším ukrutný dětský pláč, spadla jsem "prdelí" zpátky do reality, ječím "ke mně" až mi hlas přeskakuje a ti dva tupouni se přetahují s asi ročním dítětem o rohlík. Maminka tam stála a opakovala "co budu dělat, co budu dělat! , no já věděla co dělat, chytla jsem blbouny za flígr a odtáhla je do "roští, kde jsem dala "lehni zůstaň, zkus se pohnout!!!!" a šla napravovat škody. Holčičce jsem věnovala plyšáka, který jí zaujal na mé ledvince a mamince jsem se asi stokrát omluvila. Bylo mi trapně a zároveň jsem si říkala, že dobře mi tak, nemám chodit s nosem nahoru.......

Essi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 07:57
- Nahlásit

Takovouhle ostudu jsem udělala, když čubina sebrala děťátku pískací hračku z ruky. O rohlíky u nás není zájem, ale pískací hračky, to je problém. Ještě že je oba včas odvolám. Čubina to teď vylepšila, naopak dětem "hračky" nosí do kočárků, když nedávám pozor. Ona taková šiška, klacíček, ožužlaný tenisák.....

nika00
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:57
- Nahlásit

kdyz uz jsme u tech lidskych hnusu..
takhle jsme jeli ja a pritel se psem v metru...ja sedela a pes vedle me taky...kdyz uz jsme prijizdeli ke stanici kde jsme meli vystupovat, jimmy si stoupnul a vrtel ocasem. za nim stala naka zenska a zacla nam nadavat - zrejme se ji dotykal tim ocasem jak maval...odstrcila ho nohou - stahla jsem si jimmyho k sobe a ona jeste neco brblala..uz sem teda penila..nato se nas jedna pani zastala a prohodila ze kdyby tohle udelala ta baba jejimu psovi, tak ze ten jiuz davno kousne...
ja se na zastavce s usmevem zvedla a nahlas jsem pritelovi sdelila ze alespon jedna krava denne se vzdycky najde..a ze ji preju hezkej den...
ona vystupovala taky...mela velikou plnou papirovou tasku. kdyz jsme vystupovali tak se rozmachla tou taskou a vsi silou ji prastila zezadu do myho psa...ten se hrozne lekl...uplne odletel..

no musim rict..ze vzapeti na to ta pani odlitla opacnym smerem..a nebyt za ni lidi, tak asi lezi na zemi...

nechapu co to je za chovani...ale na svym psum ublizovat nenecham...

Meta
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 11:41
- Nahlásit

Léna_
Člověk,který ublíží zvířeti, pro mě není člověk

No, to jsem řvala na manžela, když dostal amok. Uviděl totiž naší kozu, jak si vesele skáče po kapotě auta, z motoru na střechu a zase zpátky, asi byl odamtuď bezva výhled. Muž zuřivě honil kozu, vyhrožujíc těmi nejstrašnějšími způsoby usmrcení, koza vesele zdrhala (bezva psina), já na něj řvala o lásce ke zvířatům a v duchu přemýtala, že budu muset podat žádost o rozvod, až jí zabije

Dopadlo to dobře, než jí chytil, už se sklidnil. Ale do roka jsme kozenku v zájmu maželství věnovali jiné rodině, ať si taky užijí ekoživota...

Lexa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 19:24
- Nahlásit

Fík
Pred dvema dni se k Maxikovi v parku rozbehl nejaky kluk.Max si samozrejme myslel,ze se budou honit,mezi detmi je stale,takze okamzite za klukem letel - jenze ten se najednou vydesil,zacal priserne jecet,mavat rukama a utikal k rodicum.Max samozrejme za nim, a jeste u toho stekal (sice radosti,ale koho to zajma).Rvala jsem na kluka,at neutika,ale nic.No a tatinek vystartoval po Maxovi,kdyz zjistil,ze zkopat ho nemuze,pac pejsanek mu uhyba,tak se ho jeste pokusil umlatit sportovni taskou,pak mi vyhrozoval,ze jestli jeste jednou mne potka,tak zabije psa,mne a nevim koho jeste.Maxe jsem po tom chytit nemohla,ma totiz panickou hruzu z chlapu,pulroku se to snazime zvladnout,a ted tohle.Utekl na schody,ktere vedou primo k silnici,a kdyz jsem sla bliz,sestupoval dolu,takze jsem se bala,ze jeste skonci pod koly nejakeho auta.Zkusila jsem "odejit", ale ani tak za mnou nesel.Pak se skrcil a klepal se tak,ze se mu trasla hlava.Ale to uz neutikal a ja ho odvedla domu.
Jinak tatinek tak strasne spechal,aby si to se mnou vyridil,ze se o sveho parchanta malem prerazil,a ani se na nej nepodival,ani se ho nesnazil uklidnit.
Neni nad milujici rodice.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 19:53
- Nahlásit

Tak tohle uz snad nema obdoby... HNUS!!! URL.

west
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:38
- Nahlásit

To snad není pravda, čeho jsou lidi schopný, navíc myslivci, třikrát FUJ!

aren
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:58
- Nahlásit

west
usmrtili, vyvrhli, stáhli z kůže a připravili ke konzumaci
A co jako dělají běžně myslivci jiného, kromě teda toho, že taky někdy krměj, aby bylo pečínky víc a byla chutnější.

suri
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:34
- Nahlásit

Opravdu hnus fialovej. Z takovejch lidí se mi dělá zle a upřímně doufám, že za to půjdou do chládku a na dlouho. A pak mám být v klidu, když mi v lese zdrhne pes.

Meta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:34
- Nahlásit

Co se asi tak dá čekat od lidí, pro než je "relax" střílet do živých tvorů...

wami
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:48 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

tak jsem si dneska pobrecela v praci ja... a nejak se porad nemuzu nadechnout, jak mam sevrene hrdlo...

a uz nemam ani silu na kohokoliv nadavat...

http://www.psiadusa.szm.sk/nov08.htm

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:49
- Nahlásit

suri
, že za to půjdou do chládku a na dlouho.
Nedělej si iluze,nestane se jim vůbec nic!Jako nikomu,co utejrá a zabije zvíře.
Bejt tebou,postarám se,aby mi pes v lese nezdrhnul.Jednak je tohle nebezpečí dost reálný a dvanak mě se osobně nelíbí,kdyby můj pes děsil jakýkoli zvíře,jelikož si myslim ,že i bez toho maj chudáci co dělat..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:51
- Nahlásit

wami
Tohle už je dýl,já bulela asi před 14 dny..a vsad se,že se jim taky nic nestane.Pokud jsi četla diskuzi,prý se nepovedlo prokázat úmysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aren
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 15:03
- Nahlásit

http://tvarchiv.joj.sk/?period=2007-05-04..2007-05 -05&prog=NOVINY-PLUS

rozprávka o psíkovi Luckym...

wami
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 15:11
- Nahlásit

davidkova renata, aren
no ja cetla i tu naslednou diskuzi...

nejak me neprekvapuje, ze se s tim nic nedeje...

ale i kdyz se mi z toho chce blejt, tak nejak poberu mysleni chlapa, ktery v afektu utluce psa o zed... dokonce poberu to, ze nekdo zastreli kamosovi psa a sezere ho - to jde o pomstu. Je to na bliti, ale porad mi to mozek veme.

Ale tu neskutecnou krutost, ktera je v mozku cloveka, ktery cilene uvlaci male stene k smrti a pak ho nekde necha pomalu dlouhe hodiny umirat na zpusobena zraneni... kdyz si predstavim cloveka, ktery to stene uz s takovym cilem privaze k autu... kdyz si predstavim, jak se tim bavi...

to uz nedovedu ani blejt, jenom ta predstava podstaty te krutosti je pro me tak neskutecna cerna dira... stydim se za to, ze jsem clovek...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 15:31 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

wami

http://www.youtube.com/watch?v=dXkDShXXg7U
Upozorňuju tě a všechny,že já to teda neotevřela a nikdy neotevřu,stačil mi čtený komentář...slabší povahy předem varuju...
stydim se za to, ze jsem clovek...
stydím se už dávno a doufám,že jako druh brzo vychcípáme!

wami
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 15:34
- Nahlásit

davidkova renata
asi ani nebudu mit odvahu... znam videa z pety, jsem uz otrnula, leccos jsem videla... ale po dnesku nejak nemuzu, to uvlaceny stene me dostalo, fotky, jak potom vypadal, nadeje, ze TED bude lip...

nase mala, ktera i po pul roce, co je u nas, se rozklepe, kdyz na ni omylem zvednu hlas...

taky uz davno lituju, ze mi kdosi dal do vinku svedomi a empatii, obcas je tak zivot pravym peklem, kdyz je clovek bezmocny...

nejlip to napsal Douglas Adams - mezigalaktickou dalnici pres nas, byl by klid...

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání