Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / AKCE NA POMOC ZVÍŘATŮM
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 12:07
- Nahlásit

http://www.goveg.cz/otevrioci/index.jsp?section=pr ojekt

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 12:11
- Nahlásit

davidkova renata
ti povím že předložený důkazy nic moc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 12:20
- Nahlásit

sarax
ti povím že předložený důkazy nic moc
Nerozumim..
Těch odkazů je tam asi milion,koukla jsem jen na nějaký a bude mi blbě zas celej víkend.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 12:45
- Nahlásit

davidkova renata

Budeš schopná na ten festival jít? Aniž by ses sesypala, myslím. Já mám v tomhle ohledu u sebe pochybnosti...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 12:50
- Nahlásit

maixnerova
Budeš schopná na ten festival jít? Aniž by ses sesypala, myslím. Já mám v tomhle ohledu u sebe pochybnosti...
Já pochybnosti nemám,mám jistotu.Nejdu.Vím přesně,že bych neustála ani jeden dokument.Pro mne tyhle akce nemají smysl,vím co se děje.Já doufám,že tam třeba přijde někdo,kdo v tomhle směru nemá žádné informace a změní mu to pohled na svět...

Bela
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 12:54
- Nahlásit

davidkova renata
ja ani nemam odvahu sa no to pozriet.
z mnohych ludi mi je nanic tak ci tak a ked vidim, ako trpia zvierata, hned bulim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:02
- Nahlásit

Bela
z mnohych ludi mi je nanic tak ci tak a ked vidim, ako trpia zvierata, hned bulim
No však.Zas mě asi někdo napadne,ale utrpení lidí mě nechává celkem lhostejnou.Ne že by mě nevadilo,když nějakej magor tejrá třeba dítě,ale nestane se mi,že bych kvůli tomu měla zkaženej den nebo nemohla spát.Zato situace kolem utrpení zvířat mi ničí život systematicky už léta a spát často často fakt nemůžu...není to moje volba,prostě jsem se tak narodila a nemůžu s tím nic udělat.

Bela
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:04
- Nahlásit

davidkova renata
ach jaj, tvoje pocity doverne poznam...

želva
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:04
- Nahlásit

davidkova renata
tak jsem jukla a je mi blbě

aren
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:06
- Nahlásit

davidkova renata
Jsem na tom stejně.

aren
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:07
- Nahlásit

želva
Já jsem ještě nejukla. Sbírám odvahu. Ale myslím, že jen otevřu první odkaz.

želva
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:09
- Nahlásit

aren
však já otevřela jenom jeden odkaz,ale za chvíli zas zavřela - pokusní králík,na psy si netroufám

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:13
- Nahlásit

davidkova renata
sem myslela tyhle videa....

aren
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:13
- Nahlásit

želva
Já jsem koukla na úvodní video - pěkné. Ostatní už jsem viděla - kdysi, víc nemusím, bylo mi dost blbě tehdy, ještě vlastně pořád je.
Ale je fajn, že čím dál víc lidí s tím chce něco dělat.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:14
- Nahlásit

davidkova renata
Ne že by mě nevadilo,když nějakej magor tejrá třeba dítě,ale nestane se mi,že bych kvůli tomu měla zkaženej den nebo nemohla spát.Zato situace kolem utrpení zvířat mi ničí život systematicky už léta a spát často často fakt nemůžu..

Mám to úplně stejně, a od mala. Nikdo mne tímto směrem nevedl....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:25
- Nahlásit

sarax
aha..já myslela,že ti to jako připadá málo přesvědčivý,promiň.
No já můžu říct,že jsem nikdy v životě žádný video neotevřela a neotevřu.Neustála bych to.S vypětím všech sil můžu přečíst psaný komentář a vrchol mé odolnosti je shlédnutí fotek a to ještě ne všech.
maixnerova
Taktéž.Nicméně to považuju za prokletí..

aren
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:30
- Nahlásit

davidkova renata
maixnerova
Taktéž.Nicméně to považuju za prokletí..

Mám to taky úplně stejně, ale nepovažuju to za prokletí, páč z pomyšlení, že bych to tak necítila a třeba se na těch věcech podílela, je mi blbě mnohem víc.

huskies
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:30
- Nahlásit

davidkova renata
boze.... to je hruza..

želva
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:31
- Nahlásit

znám tady paní co má pejska a ta zná paní která si bere Bígli z pokusů když je chtějí utratit,za nějakou malou část jí jí rádi psa prodají. Má hned 3 a tak vděčný zvířata nikde nenajdete

Bela
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:33
- Nahlásit

arenpáč z pomyšlení, že bych to tak necítila a třeba se na těch věcech podílela, je mi blbě mnohem víc.
hovoris mi z duse, dievca

aren
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:38
- Nahlásit

Nicméně ten odkaz rozešlu všudemožně.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:42 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

aren
davidkova renata

já mám kvůli svým reakcím na sebe vztek, protože to, že se vyhroutím a mám chuť brečet těm zvířatům nepomůže.... chtěla bych to u sebe zkorigovat do té míry, abych třeba byla schopna něčeho praktického.
Myslím tím nejen nežrat maso a snažit se nekupovat výrobky, které s trápením zvířat souvisí.... i když i to je dost těžké - třeba všechny léky včetně těch veterinárních, vlastně celé lékařství, ať lidské tak veterinární je vykoupeno utrpením zvířat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:48
- Nahlásit

aren
ale nepovažuju to za prokletí, páč z pomyšlení, že bych to tak necítila a třeba se na těch věcech podílela, je mi blbě mnohem víc.
No já to za prokletí považuju,protože dělat proti tomu nemůžeme v zásadě vůbec nic a to mě ničí.Podílíš se na nich stejně,už jen tím že jsi člověk...Můžeš ze svý pozice udělat to,že nebudeš kupovat kožichy nebo jíst maso,ale to je žalostně málo a situaci to nezmění.Fakt často závidím těm,kterých se to nedotýká nebo žijou v blahé nevědomosti..Jsem pesimista,dokud planetu bude obývat druh zvaný Homo sapiens,nezmění se podstatně nic.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 14:03 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

davidkova renata
dokud planetu bude obývat druh zvaný Homo sapiens,nezmění se podstatně nic.

..... asi máš pravdu. Přes všechny "civilizační" nátěry je to furt to samé dokola.... Jsou kultury nebo skupiny lidí, které toto neuznávají, vždycky jsou však v převaze ti, kteří mají prachy a moc, zato nemají zábrany a ke kterým se přidá většina těch "slušných" lidí, kteří poslouchají rozkazy, drží hubu a krok a nechtějí vědět, protože přece: "tak to prostě chodí...." Mě tahle věta vždycky hrozně nasere, protože "to" nemá nožičky, hlavu ani možnost volby. Ty má člověk. Netýká se to jen práva zvířat samozřejmě...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 14:11 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

ale stejně si myslím, že i když "ti druzí" jsou mocnější, tak to neznamená, že by měl člověk rezignovat, ale naopak by se měl snažit to svým chováním a postoji vyvažovat. Kdyby takoví lidé nebyli, dávno už by tu nebylo k žití.... ani pro zvířata ani pro lidi...

aren
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 14:43
- Nahlásit

maixnerova
ale stejně si myslím, že i když "ti druzí" jsou mocnější, tak to neznamená, že by měl člověk rezignovat, ale naopak by se měl snažit to svým chováním a postoji vyvažovat. Kdyby takoví lidé nebyli, dávno už by tu nebylo k žití.... ani pro zvířata ani pro lidi...

Přesně tak. Mám radost, že takoví lidé jsou.

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 14:57
- Nahlásit

davidkova renata
aha..já myslela,že ti to jako připadá málo přesvědčivý,promiň
mno myslím že mě a mýmu žaludku to stačí....
co se týče porovnání utrpení dětí a zvířat,nemám to teda tak že zvířata lituju víc,páč malý děti si taky nevybíraj rodiče a nemaj možnost volby....stejně jako zvířata nemaj zastání...a viděla jsem sposutu obrázků tejranejch dětí a většina byla mrtvá ale u zvířat se obávám že na týhle planetě se musí ještě hodně změnit aby si jich lidi víc vážili....

rosnička
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 15:21
- Nahlásit

Maso nejím přesně z tohoto důvodu už rok. Vím, nic moc, ale spočítala jsem zvířata, která jsem za ten rok nezkonzumovala- hovězí, kuřata, vepře, rybky... celkem pěkné stádečko. Bez kožichů se docela klidně obejdu, nežiju na severní točně, aby mi byly nutností.
Pohled na jakékoli týrání zvířete je na mě příliš, daleko za hranicí snesitelnosti. Jsem v tomto ohledu slabšák, nepotřebuji odkazy, stačí jen to pomyšlení.....

maixnerova
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 15:43 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

aren
Mám radost, že takoví lidé jsou...

a vždycky budou mít na smutek zaděláno, mimo lobotomie je jediná možnost - brát to jako svůj úděl a naučit se s tím žít - tak jak to píšeš ty:
.....ale nepovažuju to za prokletí, páč z pomyšlení, že bych to tak necítila a třeba se na těch věcech podílela, je mi blbě mnohem víc.

V přírodě jde všem živočichům jen o pár věcí: nažrat se, nebýt sežrán, plodit potomstvo a vyhnat konkurenci ze svého teritoria.
Jen lidi mají mimo vyšší inteligence "nadstavbu" možnosti volby a svědomí, která je činí zodpovědnými za svoje činy, jak už psala Aren.... A pokud to někdo takhle vnímá, měl by si toho považovat.... protože v tom má právě víc než zvířátka...

sarax
já myslím, že to je projev neúcty k životu jako takovému. Za výraz "živočišná výroba", by se nemusel stydět ani Goebbels....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 16:04
- Nahlásit

maixnerova
pokud to někdo takhle vnímá, měl by si toho považovat.... protože v tom má právě víc než zvířátka...
Ale jo,holky,bez takovýho postoje aspon některejch by na tom spousta zvířat byla ještě hůř...ale je to strašně málo.Já bych to fakt měnila,protože mi to život jen komplikuje a ničí.
Jdu se zkusit objednat na tu lobotomii....

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání