Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Fotografie....program...úprava...
Autor Zpráva
Dášenka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 17:33
- Nahlásit

Jelikož hodně psy fotím, také spoustu fotek zmenšuji, ale docela to zabírá dost času, pokud nechci fotit na formát na web, v případě že bych si chtěla nechat udělat fotku, nebo oříznout okraje. Nevěděl by jste někdo o nějakém prográmku, který by uměl zmenšit více fotek najednou? Děkuji za případné rady, pokud někdo nějakou bude mít. Upravuji to po jednom, tak přemýšlím, že snad by mohlo něco takového existovat. Jinak upravuji fotky buď ve PhotoFiltru nebo v Zonneru6

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 19:14
- Nahlásit

Dášenka
Nastav si velikost fotky přímo ve foťáku.

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 19:56
- Nahlásit

Dášenka
V zonneru to jde hromadně zmenšit. Jen nesmíš tu fotku rozklikávat. označíš si, které chceš a v té hlavní nabídce dáš upravit, změna rozměrů, vyskočí ti tabulka, zadáš velikost a klikneš na "aplikovat na vše".

pigie
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 20:13 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Dášenka
www.irfanview.com

kiwikik
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 21:55
- Nahlásit

Dášenka
sice nevím jestli tohle zrovna umí ale lepší než PhotoFiltre je Gimp jen chviličku trvá než se s ním zžiješ.

pigie
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 21:56
- Nahlásit

kiwikik
jj, Gimp najma pod linuxom Ten je uplne najlepsi

Tchor
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 21:57
- Nahlásit

Ja hromadny upravy delam v Zoneru 9 a jsem plne spokojenej vetsinu uprav delam taky v nem jen slozitejsi veci v photoschopu.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 11:33
- Nahlásit

Verca
Tak v tom mém zonneru mi to zatím nejde, dám upravit, vyskočí tabulka ale mám zakliknutou jakoby jednu fotku, nevidím nějaký výběr kde bych mohla vybrat jen některé, a když dám aplikovat , vyskočí mi tabulk a něco to tam píše o nějakém c disku, či co. i jsem to udělala, ač jsem se bála, ale nic se nedělo. Nemám tento program koupený, byl v časopise takže je to asi nějaká verze s omezením, ale to jak to popisuješ tak to tam je, v levo je sloupec dolu s fotkama a v pravo je foto a vedle ještě náhled. no tak nevím, zda nevím jak dál, nebo zda mi to nejde.

pigie
Zkoušela jsem ho stáhnout, dala jsem uložit na plochu, pak rozklikla a instalovat, běh tři vteřin proběhly ty čárky a měla jsem tam okýnko s odkazem někam, kde jsem si nevěděla rady, next jsem nemohla použít bylo to šedivé. takže taky bez šance

Tchor
Tak Zoner 9 nemám. Ty sis ho kupoval? nebo stáhl z netu. ale to je jen verze pak na 30 dní ne?

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 11:56
- Nahlásit

Dášenka
Stahovala si to odtialto? Okienko s odkazom je tam len jedno, na google toolbar. Co pouzivas za system?

huskies
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 13:17
- Nahlásit

Dášenka
Ja pouzivam Gimp a jsem s nim spokojena, akorat mi chvili trvalo nez jsem si na nej zvykla...

Tchor
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 15:03
- Nahlásit

Dášenka
nebudu to rozvadet, ale tenhle program stoji za to si ho kopit a neni zrovna moc drahej.
krome toho sedmicka vysla v CHIPU volne.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 19:06
- Nahlásit

Tchor
O jakém programu to mluvíš? kde že to vyšlo? v CHIPU? co to je časopis????
zrovna drahý to znamená asi tak nějak kolik ???

pigie
no opět jsem to zkusila, ale prostě mi to nejde. není to první program který stahuji, ale tohle teda fakt nevím. stáhne se mi to jako zazipovaný soubor, což normělně neznám, tak to nikdy nebylo a když ho rozkliknu tak tam mám tohle a když to rozkliknu tak mi vyskočí tato tabulka, no a to je špatně nebo dál pokračovat, je tam jen zavřít, a nebo kliknout na tu adresu, tam jsem to proklikala, ale nikam se nedostanu, s tou angličtinou je mi to docela na nic.Nemohl by se semnou někdo spojit přes icq nebo skype? a poradit mi? Jestli ten program stojí za to v něm upravovat, ráda bych se na to jukla. icq mám 471 394 803 ...emikami....no a skype asi....Dagmar.Ko ......ale napište mi prosím proč mě kontaktujete protože cizí nepřijímám, děkuji

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 19:15
- Nahlásit

Dášenka
jestli chceš pomoct s tou instalací, napsala jsem ti na ickv.

Tchor
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 06:20
- Nahlásit

Dášenka
Mluvim o tom zoneru photo studio a CHIP je pocitacovej casopis.

pigie
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 06:24
- Nahlásit

Dášenka
Ak ti este nehelfli, tak daj vediet. Radsej by som v tvojom pripade volila irfanview. Ten ma urcite aj cestinu a je jednoduchsi. Posli mi to okienko, kde ti nejde kliknut na to next...

wami
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 08:04 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Dášenka
fotky hormadne zmensuju i podpisuju v irfanu. Da se tam hoditcestina a je jednoduchej, volne siritelnej - sla bych do nej...

lehce najdes download i na www.slunecnice.cz (dej v policku "hledat" irfanview)

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání