Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Podle mého veta....
Autor Zpráva
Dášenka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 17:29
- Nahlásit

Podle mého veterináře prý na našem trhu existuje jen čtyři druhy superpremiového krmení a to :
Purina Pro plan
Hills
Royal canin
Eukanuba

Já znám např. co se prodává jako superpr.ještě ANF,Nutrienci,Nutram, Nutro choice, Kronch, a další na které si nemohu vzpomenout, Je možné že by opravdu na pytel si napsali superpremium, když by tomu tak nebylo. ???
Mému veterináři v jiných ohledem velmi věřím, a tak si říkám, že má možná opravdu pravdu. Díky za názory

abby
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 17:35
- Nahlásit

Dášenka

A neprodává je tvůj veterinář?

Je taky možné,že vet nemusí znát všechny značky na trhu.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 17:39
- Nahlásit

abby
No prodávaji tam Purinu a Hills, tu jsem tam viděla, ale má to přímo v ordinaci, takže hlavně kdo si objedná, Jeho otec je vet, a i jeho sestra, myslím, že už má dost velkou praxi ve všem, aby i ostatní znal. Za psa má dobrmana. Podle jeho názorů si myslím, že by v granulích zaostalý nebyl, už mi kdysi někdo také říkal, že si na pytel napíší co chtějí, ale laik když se v tom nevyzná tak těžko opravdu říci.

abby
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 17:41 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Dášenka

Myslím,že do granulí nikdo moc nevidí.To je bohužel fakt

Nechci tvého veta shazovat,ale mě taky jeden vet doporučil K9 jako špičkové krmivo.Protože ho sám prodával.Vedle jsi sama psla,že tvoje krmivo neznal a takových bude určo víc.Co třeba First Mate,Eagle Pack,Nutrochoice,.......

Dášenka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 17:49
- Nahlásit

abby
No prostě tvrdil jen ta 4 výše zmíněná, že to je léta sledované, atd, až tam půjdu udělám si menší seznam, co na to bude říkat, je fakt že si myslím, že ty granule co jsem jmenovala jsou nejznámější podle mě.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 18:04
- Nahlásit

Jo a ještě bych vás požádala, pokud nějaké granule znáte jako superpr. tak mi to sem hoďte, díky, jelikož na inernetu to leckdy není vůbec napsané. Udělala bych si seznam. granule mi zajímají, ne že bych musela krmit nejlepšími či nejdražššími, ale ráda bych krmila kvalitními a také tím co je vedeno na pytli.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 19:03 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Dášenka

ahoj, já už léta kupuju Nutram a pejs i já jsme s ním velmi spokojeni. Nepřidávala jsem mu k tomu žádné potravinové doplňky, přesto je vitální, srst má krásnou a klouby v pohodě, je mu 12 let a má cca 30kg.
Dle prodejců je Nutram vyšší střední třída, určitě kvalitnější než K9, ale v té úplně nejvyšší skupině není.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 19:06
- Nahlásit

Dášenka

jěště k té Eukanubě - paní u nás ve Zverimexu mi říkala, že se prý zhoršila kvalita. Sama jí vede taky, tak to určitě nebyl reklamní trik.... Navíc jsem kupovala Nutram, který je levnější.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 21:53
- Nahlásit

maixnerova
O té Eukanubě jsem to také slyšela, ale oni ji holky když jsemji kdysi zkusila stejnak nechtěli, čuchli a šli hodně daleko. Dříve měli i Hills a Royal canin, pak jsem měla štěňátka a jedna holčička měla stále trochu řidčí stolici, tak jsem je převáděla na Purinu pro plan, a všichni byli v pohodě a té malé se to vše upravilo, no některé štěně prostě určité granule nesnese i když je to vyšší třída, mám 8mi měs. štěně a krmím Purinou pro plan, a ona jediná stále řidči stolici a trochu šlenovitou, to by mě zajímalo proč to je, myslím takový ten šlen, tak jsem je převedla na Nutrienci, ta chutnala všem, a té malé se stolice upravila, pak jsem přece jen ještě to zkusila že je již větši, prvně to bylo od chovatelky ve 2 měs. no a zase se to opakovalo,zřejmě ji v Purině něco nesedí, ale chutná ji, když bych jim dala obojí tak všichni většinou si vyberou Purinu, ale Nutrienci žerou také s chutí, nevím zda to není špatně, už kolikrát jsem slyšela že někdo krmí dvěma značkami, takže já to nyní dělám tak že dám do mističek Nutrienci kterou jim jakoby pocukruji Purinou, no a vše sežráno. a bobečky máme pěkné . Ale stále netuším zda té Nutrienci mohu věřit, ale myslím, že snad ano.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 23:05
- Nahlásit

Dášenka
hele to samý pro plan...taky to není bůhví co prej...my krmíme Eagle packem a to je superpremiovka určo...ještě jsme měli Nutro choice...

Bela
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 14:07
- Nahlásit

Dášenka
no, pan vetoch toho asi o granuliach moc nevie - zrejme tieto znacky aj sam predava.
RC je chemicky humus, tym by som urcite nekrmila.
Skus Trainer, ANF Holistic, Eagle Pack alebo FM. Mozno tiez Orijen. Ale najlepsia je vzdy prirodzena cerstva strava

all
nieco o tom co sa nachadza v granuliac
http://www.api4animals.org/facts?p=359&more=1#repr ints
a ako posudzovat ich kvalitu:
http://www.dogfoodproject.com/index.php?page=bette rproducts

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání