| Autor |
Zpráva |
Petra
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:08
- Nahlásit
neznáte toto plemeno někdo osobně? vím že jich tu v čechách moc není ale jsou krásní
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:35
- Nahlásit
Osobně jen trochu z výstavy.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 16:38
- Nahlásit
Petra
Jo jo párkrát jsem je viděla u chovatelky, od které máme Fajku.
Jsou to ňunínci o kterých píše že jsou naprosto bezproblémů, ale někde v nějaké knize jsem četla trochu něco jiného, myslím že bázlivost a plachost. Ale to nevím jistě to bych musela pohledat.
Každopádně my jsme vtrhli do sklepa, kde ležel Sam v pelechu jenom na nás čučel ani neštěkl.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:38
- Nahlásit
Maya
Fajka
holky děkuji za odpovědi
Fajka
tak ty je znáš úplně osobně? honem něco o nich piš jsem napnutá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:40
- Nahlásit
Na výstavě teda rozhodně nejsou bázliví. Spíš je to velká rezervovanost k cizím, protože u nás převažuje čauí typ, tedy i hodně do čauí povahy.
V typech jsou totiž ještě hodně nevyrovnaní. A mně osobně se víc líbí jak typem tak povahou špicí typ.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:47
- Nahlásit
Maya
víš já se v nich nevyznám jen se mi zalíbili jen tak, a vím že sem chodí hodně pejskařů tak proto ten dotaz na Eurasiera
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:54
- Nahlásit
Petra
No jestli se tomu dá říct osobně, když jsem je potklala asi dvakrát tak na 5 minut tak jo
Fakt nic víc nevím, jen to že jsme k nim vždy vtrhli a žádný z nich nás nechtěl sežrat
Když si je dáš ale do vyhledávače tak ti to najde chovatelskou stanici teď už z Litoměřic která je chová a můžeš se na ně jet osobně podívat.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:17
- Nahlásit
Fajka
jo už jsem na ně koukala, víš jám mám zatím přepsováno, to je zatím hudba budoucnost ale jsou moc pěkní
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:44
- Nahlásit
Petra
Já po nich taky jednu dobu pokukovala, ale připadá mi, že jsou to až moc překombinovaní hafíci. Jedna paní od nás ze sídliště ji má.
|