Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Plemeno EURASIER
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:08
- Nahlásit

neznáte toto plemeno někdo osobně? vím že jich tu v čechách moc není ale jsou krásní

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:35
- Nahlásit

Osobně jen trochu z výstavy.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 16:38
- Nahlásit

Petra
Jo jo párkrát jsem je viděla u chovatelky, od které máme Fajku.
Jsou to ňunínci o kterých píše že jsou naprosto bezproblémů, ale někde v nějaké knize jsem četla trochu něco jiného, myslím že bázlivost a plachost. Ale to nevím jistě to bych musela pohledat.
Každopádně my jsme vtrhli do sklepa, kde ležel Sam v pelechu jenom na nás čučel ani neštěkl.

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:38
- Nahlásit

Maya
Fajka
holky děkuji za odpovědi
Fajka
tak ty je znáš úplně osobně? honem něco o nich piš jsem napnutá

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:40
- Nahlásit

Na výstavě teda rozhodně nejsou bázliví. Spíš je to velká rezervovanost k cizím, protože u nás převažuje čauí typ, tedy i hodně do čauí povahy.
V typech jsou totiž ještě hodně nevyrovnaní. A mně osobně se víc líbí jak typem tak povahou špicí typ.

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:47
- Nahlásit

Maya
víš já se v nich nevyznám jen se mi zalíbili jen tak, a vím že sem chodí hodně pejskařů tak proto ten dotaz na Eurasiera

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:54
- Nahlásit

Petra
No jestli se tomu dá říct osobně, když jsem je potklala asi dvakrát tak na 5 minut tak jo
Fakt nic víc nevím, jen to že jsme k nim vždy vtrhli a žádný z nich nás nechtěl sežrat
Když si je dáš ale do vyhledávače tak ti to najde chovatelskou stanici teď už z Litoměřic která je chová a můžeš se na ně jet osobně podívat.

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:17
- Nahlásit

Fajka
jo už jsem na ně koukala, víš jám mám zatím přepsováno, to je zatím hudba budoucnost ale jsou moc pěkní

Venuše
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:44
- Nahlásit

Petra
Já po nich taky jednu dobu pokukovala, ale připadá mi, že jsou to až moc překombinovaní hafíci. Jedna paní od nás ze sídliště ji má.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání