| Autor |
Zpráva |
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:09
- Nahlásit
mam 11mesacnu malinacku, boli sme na vystave a jedine co nam rozhodca vytkol bolo slabe predhrudie. poradili mi aby som jej zapriahla pneumatiku. ale neviem aky postroj mam pouzit. doma mam iba typ "guard" . moze byt ten alebo by bol lepsi typ "sled"? alebo nejaky iny? diky za rady
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:46
- Nahlásit
Na tahani neceho co je pod urovni hrbetu je lepsi postroj jehoz uchyt je az za korenem ocasu. pokud by jsi chtela se nechat tahat sama (za sedak) tak je lepsi postroj s uchytem na zadech.
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:51
- Nahlásit
diky, aj som si myslela
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:16
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5935_0.html#5
Douufám, že to bude fungovat, kdyby ne tak to bylo téma Jak na pneu, taky jsem se ptala
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 10:36
- Nahlásit
kyrrka
ta pneu bude asi dobra, ale na hrudnik sa doporucuje napr. aj plavanie. Aky ma vztah k vode?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 10:59
- Nahlásit
kyrrka
jak píše AOZ taky bych radši to plavání, je to ještě mimi na tahání
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 11:15
- Nahlásit
no vodu miluje ale nemam velmi moznost s nou chodit do hlbokej vody, my tu mame iba potom kde sa da plavat tak 3m . ale tak raz za tyzden by som s nou mohla ist ale to sa mi zda malo na zlepsenie hrudnika.... preto uvazujem skor o tom tahani alebo behani
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 11:43
- Nahlásit
kyrrka
Já jsem psa, welššpringršpaněla, vypracovala běháním v zápřahu. Sice jsem ze začátku myslela, že vypustím duši, ale výsledky se dostavily. Ještě se doporučuje běhání do kopce. Známý to dělali tak, že si našli malý údolíčko a psa si "posílali" mezi sebou.
Jinak teda s pneumatikou zkušenosti nemám a nevím jestli na to není mladá.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 11:47 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
kyrrka
ona sa este doformuje, uvidis,
hlavne treba, aby mala dost pohybu, dlhe prechadzky prirodnym nerovnym terenom sa tiez doporucuju
alebo ten beh do kopca, ako pise Hafina
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 13:37
- Nahlásit
ona ma pohybu az prilis, beha aj so psami po lukach, do kopca, ja jej niekedy aj do strmeho kopca hadzem lopticky a ona beha ako blazon a potom ledva dychci, jazyk ma skoro po kolena . mozno aj preto je taka stihla . tak zatial ostanem asi pri tych prechadzkach,v lete pridam plavanie a v novembri na vystave ziska CAC .
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 13:40
- Nahlásit
kyrrka
jo jo nech jí dodělat, asi bych to nelámala přes koleno je to ještě mimi na nějaké závěry
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 13:44
- Nahlásit
ale ja som chcela ziskat aspon 1 cajc , je to moj prvy pes s pp a taaaak by som bola hrda, ale s nou to uz nestihnem, ani nedavam prihlasky.... mozno dalsi havinko bude sampion
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 13:47
- Nahlásit
kyrrka
tituly su dobry bonus, ale hlavne ze je havinka zdrava
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 13:49
- Nahlásit
kyrrka
píšeš že máš BO malinu, nemáš foto? miluji BO
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 13:59
- Nahlásit
pozri si www.bara-malinois.estranky.cz mam tam iba par fotiek pre pripad ako je tento, keby by ju chcel niekto vidiet
|
kyrrka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:02
- Nahlásit
jasne, hlavne ze je zdrava, s tym suhlasim, ale ten cajc by ma velmi potesil ale teraz budem snivat ze dostane cac
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:07
- Nahlásit
kyrrka
Je pěkná, ale opravdu je ještě štěně, asi bych jí ničím nezatěžovala ona se dodělá neboj. A tohle jí bohatě stačí ---- ona ma pohybu az prilis, beha aj so psami po lukach, do kopca, ja jej niekedy aj do strmeho kopca hadzem lopticky a ona beha ako blazon a potom ledva dychci, jazyk ma skoro po kolena . mozno aj preto je taka stihla .
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 16:33
- Nahlásit
Nevím, jestli pomáhá pneumatika nna slabé předhrudí, každopádně, pokud budeš trénovat příliš brzy a hodně intenzivně, začne vytáčet lokty a může mít buldočí postoj, proto bych s tím raději počkala a raději plavala. Ale jinak vím, že tahání hodně používá týpos, co má NO se zadkem až na zemi, prý to na ty zadky nějak pomáhá.
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 19:00
- Nahlásit
Já jsem byla na jedný výstavě,kde to posuyovatl vytýkal jedný kníračce,a panička to ukecala,že ať se podívá na ní "vidíte přece že je po paničce"
|
Jaji
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 20:22
- Nahlásit
Když už jste u těch pneumatik.. mě na výstvě vytkli, že je psék volnější v loktech a chybí mu výraznější vykročení. Je to NO, má 20 měsíců. Myslíte, že by mu mohla ta pneumatika pomoct?.. Dá se s tím ještě vůbec něco dělat? Díky
|