| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2007 23:51
- Nahlásit
Máte někdo zkušenost s nějakýma granulema po kterých pes netloustne? Vim že to zní jako blbej dotaz, ale mám čubinu nežravce (má tak dávku na tři dny), ale stejně je taková plnější.. S pamlskama to nepřeháním, ani s jinýma psíma dobrotama, lidský jídlo nedostává a aktivit má podle mě dost. Tak si říkám, jestli to nebude v granulích, protože u kamarádky psa to tak bylo. Jo a teď krmím Eucanubou
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2007 23:53
- Nahlásit
younglady
Háhá, Buca tlustne i po vodě, i když řadíme postní dny-spíš by potřebovala tak postní měsíc
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2007 23:54
- Nahlásit
Mucholabka
já taky tvrdím, že to má ze vzduchu, ale nějak mi to nikdo nevěří tak hledám jinou příčinu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2007 23:58
- Nahlásit
younglady
No, já myslím, že málokdo se psem takhle maká, dokonce jsm jí zavedla i noční službu, ale nemá to význam. Má teprve druhou noční a už chytá moje zvyky, naučila se na noční chrápat pak má takový pes zhubnout.
Ne, ale fakt, neznám nikoho, kdo by tři hodiny běhal po lese se psem a ještě za něho přivázal hromadu roští, že pes sotva leze, a stejně je furt jak prase.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 00:00
- Nahlásit
Mucholabka
sice s ní nemakám jako ty, ale dvakrát tejdně sme na agility, každej den dvě hoďky v lese se psama, celej víkend venku na prochajdách :/ tak nevim
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 00:01
- Nahlásit
younglady
No, a přitom třeba Drak od našich, ten je nádherný, jak mají být-žebra spočítáš, ale přitom svalnatý-a to oni s ním nikam nechodí a žere vše dle chuti. On se prostě dívá z okna a z toho je svalnatý.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 00:04
- Nahlásit
Mucholabka
hmmm takže nějaký dědičný předpoklady? Tak se budu vymlouvat na to, že to zdědila
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 00:04 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
younglady
Plnsia tuku alebo svalov? Lebo to je rozdiel ;) Ak tuku, tak skus prejst na light granule. Mozno pomoze Ved naco inak su
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 00:06
- Nahlásit
younglady
No, já si taky myslím, že to je genetika .-)
pigie
Tak u nás light granule neuspějí, my jsme ještě štěně.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 00:07 - Změnil/a: younglady
- Nahlásit
pigie
tuku...
jo taky sem si rikala, ze zkusim light, ale bojim se, aby zase nemely malo tuku a ona nebyla oslabena.. ta eukanuba ma 26/15 a u Eagle packu maji dospelacky, ale ne light s 20/12, tak si rikam, jestli by to nebylo ono
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 00:08
- Nahlásit
pigie
kamaradka ten eagle 20/12 vzala pro ridgebacku a mela docela uspech
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 00:08
- Nahlásit
younglady
Myslim, ze najlepsie je zacat davat light a ked zhodi, tak prejst na povodne krmivo, ak po nom teda nepribera, len si drzi vahu... Oslabena nebude, ak ma tuk vlastny
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 00:10
- Nahlásit
pigie
ok zkusime uvidime
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 00:13
- Nahlásit
younglady
ja tiez davam psovi energeticke krmivo ked plava, lebo inak normalne krmivo do neho pada a straca sa Takze len v zime dostava normal. Inak dost chudol, aj ked bol schopny zrat kilo obycajnych granuli denne. Takto dostane len o trochu menej naslapanych a aspon si tu vahu drzi Cize my mame opacny problem
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 07:31
- Nahlásit
Naše špageta po granulích tloustla, musela být na lightce.
Teď je na mase a je to lepší. Tělo má tak nějak jinou strukturu, ale je pravda, že jí dost omezuju sacharidy. Což v granulích moc neovlivním.
Pro svůj klid jsem jí nechala udělat i krevní rozbor, i na štítnou žlázu, abych měla jistotu, že to není zdravotní důvod.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 10:24 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
younglady
Já vždycky říkám,že našemu psu stačí sežrat o jednu granulku víc a už má kilo nahoře.Jí pořád stejně,má stejně pohybu,ale váhově je to jako na houpačce.
Co nadělám,víc pohybu jí dát nemůžu a míň už taky nemůže žrát.A divný je,že někdy má nežrací období a přibere.nechápu.
U granulí koukám na složení a hlavně na tuky.Teď máme ten EP Natural a už mi pár lidí řeklo,že po nich jejich pes shodil,tak jsem zvědavá.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 10:27
- Nahlásit
younglady
jasně.........Eukanuba intestinal či jak se tomu nadává )))
Za necelé tři týdny pes ubral 20% svý hmotnosti i když vůbec nebyl tlustý.......
Ale myslím, že je skoro lepší nekrmit, než tohle....
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 14:05
- Nahlásit
abby
já si teď domů přinesla EP maintenance, tak uvidime, light nam nedoporučili, že máme zkusit nejdřív tohle.
|