| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 11:23
- Nahlásit
Já bych odpověděla citací ze Saturnina
"Když někdo chápe přísloví doslovně, může to vést k tragédii... Znám případ muže, kterého pětkrát přivezli na chyrurgii zle potrhaného, protože tvrdil, že pes který štěká nekouše.... Kousali všichni..."
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 12:02
- Nahlásit
Eimy
takze ono je to vlastne taka finta na blbych? Ludova pomsta zlym, ale vymletym, zemepanom a pod.?
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 12:12
- Nahlásit
Bela
Moje šibice taky dokáže štěkat a kousat zároveň, takže toto přísloví zřejmě vymyslel někdo, kdo nezná pumy a šiby.
Mě by zase zajímalo proč se říká - počasí, že by psa nevyhnal - když můj pes mě vyhání ať se venku děje cokoliv. Leje, sněží, fičí nebo pere slunko - všechno jedno. Jde se ven a basta.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 12:23
- Nahlásit
Bent
Jak pes steka a kuse zaroven? Ved ked je zahryznuty nemoze stekat, moze akurat vydavat zvuky podobne stekaniu, nie?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 12:29
- Nahlásit
pigie
Puma dokáže být zakousnutá a štěkat. Je to tím, že není zakouslá jak buldok. Razí heslo "kousnout co nejhlouběji, škubnout co nejvíce, pustit, kousnout jinam" a přitom co nejvíce řvát.
Bela
Souhlasím, Slováci, Maďaři a já to přísloví nebudeme používat
Bent
proč se říká - počasí, že by psa nevyhnal - když můj pes mě vyhání ať se venku děje cokoliv. Leje, sněží, fičí nebo pere slunko - všechno jedno
To by ti mohla vysvětlit moje Hessinka. Je-li "psí počasí" zůstane stát ve vchodových dveřích a ze závětří se kouká jak se já a zbytek psů krásně venčíme. Předpokládá, že v tom množství přehlídnu, že s námi nejde a při cestě domů se zase přidá
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 12:49
- Nahlásit
pigie
Je vidět, že šibici neznáš. Když chce dokáže takřka nemožné. A ona chce hodně často.
Biluška
Hmm, tak to neznám. Mě šibice vleče ven "přes spáleniště,přes krvavé řeky" a ještě na mě znuseně kouká že hovňajs vydržím, když si v lijáku nahodím kapuci.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 12:53
- Nahlásit
Bent
Ostatní psi razí stejný názor jako tvoje šibice. Ale Hessinka je chytrá, ví, že to shora kape silně koncentrovaná kyselina sírová. Přece není blbá,aby se nechala rozpustit,ne? Kor jestli se ta kyselina ještě shromažďuje na chodnících, to už vůbec nepadá do úvahy nějaká procházka.
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 13:04 - Změnil/a: Bent
- Nahlásit
Biluška
Jo, Hessinka je chytrá holka. Podobnej názor na déšť měl čauák. Jakmile mu na čumák spadla první kapka, okamžitě řadil zpátečku a předstíral že čůrat se vůbec nemusí. Později to dotáhl k takové dokonalosti, že se vždycky šel kouknout z okna a když pršelo šel si lehnout zpátky na gauč. Pokud jsem ho chtěl dostat ven, musel jsem ho vynést.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 13:07
- Nahlásit
Bent
Leje, sněží, fičí nebo pere slunko - všechno jedno. Jde se ven a basta.
jj, tiez si pri mojom casto myslim, ze by sa tomu malo hovorit, ze je tam pocasie, zeby ani cloveka nevyhnal
|