fatdog
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 19:31 - Změnil/a: fatdog
- Nahlásit
Erin
Ale víš ty co, tak já Ti popíši, kdo je zelená nádhera ...nádhera proto, že o sobě samá tvrdila, že je atraktivní blondýna s velkýma prsama.
Zelená proto, protože má v avataru obrázek své duše ...zelenopu rosničku v lahvi zašpuntované )) vyjadřuje to dle mého její pocit z jejího soukromého života nejspíš...jsem to tak vydedukoval z četných jejich příspěvků a z toho, jak vždy jen přijde, aby vypustila nějakou tui invektivku....
pokud stále nevíš, o koho jde, připomenu ti ji určitou citací z fora pana Rudolfa Desenského, kdy pan Desenský ve své tajné sekci žádá své ovečky o pomoc.....ostatně toho diskuzního threadu jsi se účastnila, takže jistě si to vybavíš.
Inu jednou se pan Rudolf Desenský pustil do diskuze s chvd a opět zjistil, že nestihá a proto napsal v tajné sekci svého fora toto:
Zase jsem šlápnul vedle s úmyslem zamezit utrácení psů kvůli fámám na mne. Pustil jsem se do debaty, kterou rozpoutal náš známý chvd a spol. a kterou nejsem schopen sám "voják v poli" ustát. Lidé tam absolutně nechápou, o čem je má práce, ale mají vliv na psy, kteří se sem dostanou (nebo spíše nedostanou), jinak bych se na ně vykašlal a nechal to být. Hádat se s nevědomými nemá cenu, je to slepá ulička a čas na obhajobu je pro mne náročný. Proto bych ocenil, kdybyste ti, co mne znáte osobně, napsali svůj osobní názor, aby se sem alespoň párkrát zajeli podívat, jinak to odnese dost psů.
no reaguje tam více mírumilovných lidí, jako například první reakce od uživatelky
Jana-Ariel:
a kde jste se pustil do debaty s chvd? to jako teď někdy? zase nová debata? sem s ní...už jsem se dlouho s nikým nedohadovala...
paktedy již slíbená reakce od "zelené nádhery":
Vlčku, vetřela jsem tam příspěvek, ale jenom kvůli Tobě, vopravdu mě to nebaví, tak se příště tak nerozohňuj, jo?!
nebo třeba jiná mírumilovná bytůstka ma oblíbená RD:
No ,tak jsem se do toho konečně vložila,zrovínka se to začlo pěkně rozjíždět a voni mu to zamkli!!!
A nepomohlo ani,že ty svý příspěvky průběžně upravoval,takže to ke konci nedávalo moc smysl.
No nic,tak zas příště
Ostatně myslím, že o kvalitách pana Rudolfa Desenského svědčí například i tento jeho příspěvek:
To, že máme blechu v kožichu už vím. Je v mé soukromé poradně pod seriózním nickem (možná pro jistotu několika), je to jeho styl, kterému se nedá ubránit. Ať si tu je, musí však respektovat pravidla nakládání se soukromým majetkem, jinak se dostane do střetu se zákonem. Myslím si, že je i v seznamu včerejších uživatelů, proto jsem tam ten seznam dal, aby na všechny bylo vidět. Když jsem povoloval uživatele, stál jsem před volbou, kdy zvítězilo to, že sem budou mít přístup i noví lidé, kteří touží po informacích a radách pro své psy. Kdybych sem pustil jen ty z vás, které znám, nebyla by to poradna, ale něco na úrovni kavárny. Nováčci, kteří nevědí, jak zacházet se psy, by neměli šanci se dozvědět, jak na své psy.
Hesla a jakékoli jiné důvěrné údaje mi neposílejte ani mailem, můžete je řešit jedině po mobilu, tam on nedosáhne. Hesla lidí v uzavřené sekci je bezpečnější měnit často. Nejsou tady informace, kterými by mi mohl zlomit vaz a jejich "odstavení" z veřejně přístupné části poradny, je logicky odůvodnitelné. Nováčci z veřejných fór mu ty jeho kydy chvilku žerou, ale u pravidelných lidí na netu je provařenej, tak se jím nikterak netrápí. Jen chudáci správci těch serverů, kde se ten choromyslný vulgární debil usadí a kteří nevědí, že mohou uplatnit právo na zahájení trestní stíhání za neoprávněné zacházení z cizím majetkem. Právě proto jsem upravil registrační podmínky tak, aby ještě před vstupem sem bylo každému jasné, že vstupujete na soukromou půdu, kde si můžete dělat jen to, co vám dovolím a hlavně co kdo riskuje, když udělá, co nemá.
Další výrok kvalitního člověka pana Rudolfa Desenského:
Nebojte se toho, když nám sem CHoromyslný Vypatlaný Dement začne přispívat, všechno co napíše, bude použito proti němu.
Zde trošku obvinění a paranoi z úst velkého Rudolfa desenského:
Bacha na server seznam.cz, ten má náš "oblíbenec" hacknutý a ví o všem, co tam vyvádíte. Mám tam také mailovku, proto posílám odpovědi jinudy.
zde ukázka toho, jak uživatel Jana-Ariel sestřelila spolupracovnici pana Rudoplfa Desenského, která mu pomáhá v boji se mnou...tedy paní Fišerovou...ano tu sebevražedkyni...
Zaslal: sobota 26. srpen, 2006 14:07 Předmět:
Desenský napsal:
jana-ariel napsal:
tak chudák paní z ifauny....moc jí nezávidím...
Je to moje dobrá známá. Věř, že si náš "oblíbenec" pěkně naběh´. Rána hlavou proti zdi je proti tomu pohlazení.
no tak to je dobře, fakt jsem jí litovala, vždyť tam byla propíraná s celou adresou, telefonem...ale držela se..
nebo zde se dámy také pěkně předvedly:
Lucie Tocekova napsal:
je to normalni hovado clovek.Psychopat.
Vynech slovo člověk a máš výstižnej popis.
Omyl! Ubohá, nevinná hovada za to nemohou.
Biluška je Liba Kotková z Alfa-Bruntálu (buď s nickem liba nebo biluška, což je její čubina), je to partnerka CHVDebila. Už znám i ten jeho xicht, ale na zveřejnění si chvilku počkejte. Však už se mu smyčka stahuje. Jestli to ten CHVDebil stihne a navští ví mne, nebo ta jeho jeho stíhačka biluška, dám vám ihned vědět, aby se ti, co to mají sem kousek, mohli přijet také seznámit.
Už se mu to krátí, bude mít "prima vánoce". Jestli mě poctí některý z nich (spíše oba) svou návštěvou, budeš to vědět první a koukej pak obvolat ostatní.
Pokud by chtěl někdo originál debaty, rád zašlu mailem k pobavení.....
|