| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 14:53
- Nahlásit
Terri
Jdu se kouknout
|
Filip
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 14:54
- Nahlásit
Ááá přerod pana tlučhuby je dokončen
|
Filip
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 14:55
- Nahlásit
fatdog
Od kdy se pyžamu v psychiatrické léčebně říká stejnokroj?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 14:56
- Nahlásit
Terri
Á jo, NETIQUETTE! Tak proč to neřekneš rovnou
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 14:57
- Nahlásit
Filip
Člověče, ty jsi chytrej jak policajt.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 14:58
- Nahlásit
fatdog
Dobrý den!
|
Filip
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 15:01
- Nahlásit
fatdog
Hmm, tak teď si mě úplně psychologicky rozložil, škoda, že si zase mimo, ale to u tebe není nic nového.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 15:06
- Nahlásit
davidkova renata
Milá paní, moc brzo na seznámení ... berte tohle jako nějaké takové mesotérium nehmotné...oddělující dva stavy ..... v tom druhém se všem hovadům zeleným, jezevčíkům waldíkům, chytrým philippům a podobným kreatůrám dostane přesně toho, co si zaslouží...jednoznačným efektem bude eliminace možnosti optravovat mi tak jednoduše život
Filip
pokud si přijdeš rozložený, nemohu za to...je mi to vážně lít...o psech něco víš...no a dál... ))
ale hlavně, že sis našel senzaci že? prostě někdo mění nick aby se vyhnul tupým reakcím ubožáků, tak o tom raději dopředu napíše...a ejhle kolik tupů si to užije ještě více, že Filipe?
Ti tupové samozřejmě nejsou myšleni na všechny...ale to ti, na které to myšleno není, určitě pochopí.....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 15:11
- Nahlásit
fatdog
davidkova renata
mno něco obdobnýho mě napadlo mno je třeba mít zásobu aby nedošla
|
Erynka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 15:23
- Nahlásit
Nechci se Vám tady míchat do užasně inteligentního rozhovoru ale už dříve jsem měla pocit ,že zde ,jako že na psím foru jsou převážně témata vyloženě nepsí,tak dnes jste mě o tom opravdu přesvědčili.Předem děkuji za nekladné odpovědi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 15:58
- Nahlásit
fatdog
Milá paní, moc brzo na seznámení
Pouze jsem pozdravila nového člena fora
tom druhém se všem hovadům zeleným, jezevčíkům waldíkům, chytrým philippům a podobným kreatůrám dostane přesně toho, co si zaslouží...
Šmarjá to zní jako v tom americkým filmu,myslím, že to bylo s Bradem Pittem(mimochodem fešák!),jak tam ten jeden furt někoho vraždil a zdůvodňoval to tím,že si to zasloužili! .
Tak to ale jistě nebylo myšleno!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:03
- Nahlásit
Kristepane, ještě že můj jezevčík Waldemar je už 17 let nebožtík, jinak bych se o něj začala bát
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:04
- Nahlásit
davidkova renata
Šmarjá to zní jako v tom americkým filmu,myslím, že to bylo s Bradem Pittem(mimochodem fešák!),jak tam ten jeden furt někoho vraždil a zdůvodňoval to tím,že si to zasloužili!.
Tak to ale jistě nebylo myšleno!
no bohdááá že bylo!!
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:05
- Nahlásit
Biluška
njn Tebe jsem tam zapomnel vyjmenovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:06
- Nahlásit
fatdog
no bohdááá že bylo!!
Ale bacha na to!Von na konci bídně zhynul...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:06
- Nahlásit
fatdog
O.K. začnu se taky bát . Mimochodem, kdy budeš mít čas na moje stránky? Fčera jsem ti to fšechno poslala
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:44
- Nahlásit
fatdog
Vzhledem k tomu, že se v poslední době zde opět množí invektivy a napadaní ze strany skalních příznivců pan Rudolfa Desenského vůčí mé osobě, nick Trotelchen zde z technických důvodů končí.
Můžeš chvdí,Trotelchene,mr.Puňto................. specifikovat jak,kde a v neposlední řadě PROČ Tě někdo napadá?A na základě čeho jsi vydedukoval,že jsou to příznivci RD?Ty máš jistě také své příznivce...třebas Biluši nebo smečku danielou čílenou...a věz,že každý máme chyby.A co přísloví"nesuď neb budeš souzen sám"
A jaký byl dnes šmigrus?Koukám,že bohatý,když jsi své druhé já trotelchení odhodil v zapomění. ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:45
- Nahlásit
Erin
danielou čílenou
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:50
- Nahlásit
davidkova renata
Jj a zde jejich foto:chvdí a daniela čílená:http://www.super.cz/vtipky/6968-nova-moda-p ro-muze.html
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:51
- Nahlásit
Erindanielou čílenou.
To se mi líbí,to budu možná i používat
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:53
- Nahlásit
Erin
Já minisukně nenosím,mám křivý nohy
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:56
- Nahlásit
Smečka
Hele to foto, prostě už nikdy nikomu nevysvětlíš
ani žeprejkřivejmanohama ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:56
- Nahlásit
Erin
,mám křivý nohy
Kdyby to byly jen nohy!
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 17:00
- Nahlásit
Erin
Hele to foto, prostě už nikdy nikomu nevysvětlíš
..to je to poslední,co bych chtěla.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 17:01
- Nahlásit
davidkova renata
Nestraště,že se mnou mluvíte?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 17:03
- Nahlásit
davidkova renata
jj ještě něco je pokřívené, ale psssttt, to se nesmi hókat do šmelcu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 17:05
- Nahlásit
Erin
ale psssttt, to se nesmi hókat do šmelcu
Nebuj,mlčim jako hrob,to je vo mě známý!Třá Benda ti to klidně potvrdí!
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 17:05
- Nahlásit
Erin
I vy psycholóžko jedna.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 17:11 - Změnil/a: fatdog
- Nahlásit
Erin
Můžeš chvdí,Trotelchene,mr.Puňto................. specifikovat jak,kde a v neposlední řadě PROČ Tě někdo napadá?A na základě čeho jsi vydedukoval,že jsou to příznivci RD?Ty máš jistě také své příznivce...třebas Biluši nebo smečku danielou čílenou...a věz,že každý máme chyby.A co přísloví"nesuď neb budeš souzen sám"
A jaký byl dnes šmigrus?Koukám,že bohatý,když jsi své druhé já trotelchení odhodil v zapomění
Specifikovat nic nebudu narozdíl od jiných mě nebaví dokola se točící tlachy o ničem. Jako příměr jsme označil třeba tu zelenou nádheru, že jo? Stačí?
No vydedukoval jsem to konkrétně u ní na základě toho, jak se chová..... a na základě dřivějších soukromých správ na bývalém foru pana Desenského....a samozřejmě i na základě jiných informací a zejména vlastního odhadu z komunikace, kdy byla ještě do mne zamilovanmá stejně jako do svého vlčka )) , ale jistě chápeš, že nejsem povinen tady tohle veřejně pitvat, takže takto se s tím budeme muset spokojit nebo zůstat neuspokojeni.
Erinko, ta Tvá přísloví...promiň na co si to hraješ? Tak snad máme něco komunikace za sebou a máme tak trochu představu jaký kdo jsme....vidíš a zase spějeme tam, kde jsme již byli...proč vstupuješ do této debaty s takovými názory?
Jasně, nehci Ti to zakazovat...je to Tvé právo, to rozhodně, ale říkám si, jestli se my dva máme zapotřebí handrkovat kvůli nějaké třetí osobě, co? Myslíš, že nám to stojí za to?
V tvém případě jsem já byl konečně rád, že jsme oba přestali dle Tvých slov vidět rudě a že jsme se uklidnili.
Takže doufám, že to, že se tady snažíš trefovat do osob mi blízkých je nejspíše nepochopení u mé strany, že ano?
děkuji
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 17:14
- Nahlásit
Erin
A ta fotka to je co?
Nehcápu!
Vysvětlíš?
To Ti poslala identita Fiserova? Minule rozesilala zase jine me udajne fotky...chudera...spolecnost ji nechala napospas jeji psychicke poruse...hrozne!!!
Meli bychom se za to vsichni stydet!!
|