Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pomožte mi vybrat
Autor Zpráva
Ilky
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:08
- Nahlásit

Ahoj, chtěla bych se s vámi poradit ohledně výběru granulek pro mého pejska. Rozhoduji se mezi Eagle pack holistic select, ANF a Canidae. Co myslíte? Které mám zvolit?

Ilky
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 17:47
- Nahlásit

Nikdo mi neporadí?

Talinda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 17:50
- Nahlásit

Tak to ti neporadím, protože je moc neznám...

AOZ
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 17:55
- Nahlásit

Ilky
fakt nevím my teď máme jiné, jsem docela spokojená, ale slyšela jsem, že prý ty co máme jsou přesolené, takže už týden koukám po jiných a nevím.

wensday
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 18:03
- Nahlásit

já bych brala Eagle pack z tý nabídky

choco
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 18:36
- Nahlásit

canidae moc neznám...ale myslím, že jsou všechna tři krmiva kvalitní, takže záleží na tom,co se líbí tobě a co bude sedět pesanovi...já sama sem měla taky takový dilema...jaký granule vzít bobanovi a rozhodla jsem se pro Eagle Pack...ale jestli jsem udělala dobře, zjistím až zkrmím krmení, který máme ještě od chovatelky

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2007 10:10
- Nahlásit

Ilky
Volila bych jednoznačně ANF. Pokd se něco nepokazí, s jinými granulemi již experimentovat nebudu. Ale každému pejskovi sedne něco jiného, musíte to vyzkoušet. Mám tři fenky různého věku a kvalitní granule jsem hledala dlouho. Nešlo je krmit všechny jednou značkou. To co sedělo dvěma, třetí nesnášela a podobně. ANF byli první které seděli všem holkám a můžou se po nich utlouct. Krmím s nimi už 6 měsíců a naprostá spokojenost.

Ilky
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 08:26
- Nahlásit

Nikdo nekrmíte Canidae?

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 08:27
- Nahlásit

Ilky
Ja by som rozhodnutie nechala na psovi a spravila test zravosti. Po ktorych chnapne ako prvych, tak tie mu nechaj Ak by nesedeli, tak vymenis za ine. Podla mna su kvalitne vsetky

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání