| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:00
- Nahlásit
Přijďte zahlasovat, prosím, sem
http://pavliskop.blogspot.com/2006/01/ankety-pro-m ajitele-bezpaprk-i-paprk.html
|
aren
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:26
- Nahlásit
To je super, že si s tím dal někdo práci.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:32
- Nahlásit
Hlasovala jsem za Braisynku. Akélku a Lillynku mám moc krátce, takže za ně nemůžu. Lilly navíc vlastně ani z útulku není (i když schválně pořízená taky ne, tak kam ji mám napsat? ). Obávám se, že na Akélu tam nemáš kolonky . Dneska ráno s ní byl Tomáš (když jsem byla s Lilly na klinice) a prý dost hnusně vyjela po nějakém chlápkovi co tlačil kárku (natvrdo ). Mám hlasovat i za šeltie a pumici? Nebo jak to máš vymyšlené?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 13:11
- Nahlásit
Biluška
ano, hlasuj za vsechny psy postupne, budu ti moc vdecna, pak to zpracuji a udelam nejaky clanek, ale je potreba co nejvetsi vzorek, aby se z toho mohlo neco smysluplneho vyvozovat.
Sama jsem na to moc zvedava, s vysledky by se pak dal vytvorit program na reseni, uz to mam trochu rozmyslene, ale zatim je predcasne tvorit zavery, treba to bude uplne jinak.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 13:40
- Nahlásit
dejavu
Je tem nějakej bug, když jsem chtěl hlasovat pro víc aktivit, píše mi to, že znova můžu hlasovat až po deseti minutách.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 13:47
- Nahlásit
Walda
no, ja vim, jinak to, bohuzel, nejde, pro dalsi moznost v te same ankete musis zahrasovat az po 10 minutach, je to jejich ochrana pred roboty. :-S
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 16:31
- Nahlásit
dejavu
no, já už čekám asi dvě hodiny a furt mi to píše, že můžu hlasovat po deseti minutách.....
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 16:33
- Nahlásit
Mel
mne to slo prosim te, napis to na pavel.vokaty@seznam.cz jestli by s tim neco neudelal, diky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 16:37
- Nahlásit
dejavu
připsala jsem tam obě šeltičky. Na pumu tam ovšem zase nejsou kolonky . Připiš variantu - je to hajzlík, ale naučili jsme se s tím žít
|
slony
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 16:37
- Nahlásit
Mel
skus si vymazat cookies pre sajtu http://pavliskop.blogspot.com/, mozu blbnut
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 16:49 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
aha, takhle
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 17:25
- Nahlásit
posouvám výš
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:30
- Nahlásit
dejavu
Tiež by som sa chcela zúčastniť ankety, len neviem ktorá je ku mne vhodná.
Mám kríženku, ktorú mám na inzerát, kde ju darovali ešte ako šteniatko aj so súrodencami. A potom mám ešte aj GR, ktorý je s PP, ale tiež som ho nekupovala, ale vzdali sa ho majitelia z rodinných dôvodo, tak je u mňa a je už môj
Tak kam sa mám zaradiť?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 11:42
- Nahlásit
Posouvám výš
|
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 11:43
- Nahlásit
Anka
Já nevím, čéče. Snad zvaž: jestli sis pejska vybrala sama, že ho chceš a hledala jsi právě takového, dala bych to jako kupovaný. A pokud to bylo jako záchrana psa, kterého nechtěli, dala bych ho jako nalezence/útulkáčka.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 15:12
- Nahlásit
Anka
jako kupovaneho
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:44
- Nahlásit
posouvam vyse
|
aren
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 20:52
- Nahlásit
posouvám výš
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 21:01
- Nahlásit
dejavu
dotaz k ankete - trochu OT - jde o tu anketu o psich sportech a aktivitach... Jak ji mam vyplnit, kdyz me situaci odpovida asi 12 moznych odpovedi...?
|