| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:53
- Nahlásit
Mám dotaz, kdo máte většího a silného ) psa, máte někdo zkušenost? vydží karabinky u vodítka???? díky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 16:00
- Nahlásit
žanda
mno nevím..Red Dingo jsem vzdala když bylo Trinče 5 měsíců,karabinka je nějako spojená plastovým kusem...tak asi tak
|
evina
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 17:01
- Nahlásit
žanda:můj pes má tedy jenom 20kilo,přesto je karabinka nespolehlivá!Již 5x se stalo,že se svévolně pootevřela a vyklouzla z kroužku obojku.Uvažuji o tom,že karabinku nějak vyměním,nechci riskovat život psa někde u silnice.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 18:51
- Nahlásit
Máme taky, karabinka zatím drží...Brut váží momentálně 28kg a i v tahu a trhu není problém. Jak dlouho vydrží, ale zatím netuším........používám od ledna
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:05
- Nahlásit
Již 5x se stalo,že se svévolně pootevřela a vyklouzla z kroužku obojku
to se nám už párkrát stalo u koženýho vodítka gappay - a to mám 11 kg psa a vodítko je to na poměrně větší a jinší psy...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:14
- Nahlásit
My máme vodítko od Red dinga už dobrej rok a zatím v pohodě, k svévolnému otevření nedošlo ani jednou (Cllif má cca 17kg)
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 07:48
- Nahlásit
sarax- já to vodítko mám doma, použila jsem jen jednou.....vím,že tam je ta umělá "blbina"...proto jsem se ptala )
evino- já přemýšlím,že nad úchytem karabiny ustříhnu, zatavím a dám normální karabinu, prošiju a cvočky-ale zatím nejsou lidi.
Už jsem si nějaké to vodítko vyrobila,tak holt tohle asi projde taky úpravou- můj pes má 30 kilo.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:37
- Nahlásit
žanda:jj přesně tohle mám taky v úmyslu ale taky musím najít někoho kdo vyrobí Myslím,že v dnešní době je už výběr karabin slušný,tak si určo vyberu.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:53
- Nahlásit
evino- tak bouchnout do cvočku zvládneš v pohodě sama ).......a zapalovačem po ustřižení přejet po tom ustřiženém taky........karabiny kupuju ty uplně obyčejné-ale ne baumax a obi,tam vyjdou na cca 200,-...každej druhej zverák je má do 50-ti korun.........a žádnej rozdíl mezi nimi tedy nevidím....
|
evina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:11
- Nahlásit
žanda:já jdu zítra do řempa,tak doufám,že tam něco nakoupím...chci i dlouhou šňůru.A na práci zneužiju taťku,potřebuju i zkrátit postroj.No je toho více...Za tip se zapalovačem díky
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:24
- Nahlásit
evi-řempo v praze?????? kde????
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:24
- Nahlásit
mam dotaz mimo:
chci poridit nove obojky mym pesanum...
co si myslite..je lepsi nylonove nebo kozene??? mam GR a krizence s kratsi srsti..
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:31
- Nahlásit
niko, já mám staforda- čili taky krátká srst- a myslela jsem si jak skvělá je kůže.........asi ne ta,kterou jsem koupila já a za docela ne uplně málo......za chvíli byl vytažený a i se to trhalo..měla jsem takle 3.....dneska kupuji nylonové-tedy jsou spešl hlavně na mé plemeno,ale nedám na ně dopustit, dá se to vyprat, nevytahuje se to a za peníze 1 koženého mám 3 nylonové..........
|
monika
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:34 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
mám na těch vodítkách dvě dogy. někdy obě najednou a v pohodě. Mají i obojky a taky bez problémů. naprostá spokojenost.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:36
- Nahlásit
žanda
Viděla jsi ten náš kožený? Je fakt drsný. Asi záleží jaký koupíš, jak moc pevný a z jaké kůže, ten můj je ze dvou vrstev a je dvakrát prošitý. Oproti tomu jsem si ale koupila kožené vodítko a to šlo spát hned druhý den :-/ jinak na Bucu mám ještě nylonový od Trixie se zapínám skrz ucho, že se nedá rozepnout, a udrží i pitbulla. Ale není tak hezký. Vadí mi na něm, že se rychle špiní, oproti tomu kožený utřu houbou.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:38
- Nahlásit
žanda
ja prave taky myslela ze kuze je proste kuze...ze to je lepsi...ale vzdykcy jsme meli nylonove...chtela jsem zkusit neco noveho..vyhlidla jsem si jeden kozeny obojek..ale stoji cca 800,- tak se radsi ptam, abych si pak nervala vlasy...
pisi tam toto: Obojky jsou ručně zpracovány z exkluzivní kolumbijské kůže v nepřehlédnutelném designu.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:39
- Nahlásit
Mucholabko neviděla...máš foto?
já měla taky dvouvstrvý, polostahovací i na pevno......prošívaný byl taky,a le šel do kopru- snad na fotu vidět je- ještě měla jsem dva stejné..první tedy chvíli vydržel-druhý byl aušus.
http://www.garryho.net/img/fotogalerie/30v.jpg
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:40
- Nahlásit
Mucholabka
a jaky mas ten kozeny?? a ten od trixie??
ja si furt nak nemuzu vybrat...mam urcity pozadavky...ale envim kde to mam sehnat..
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:41
- Nahlásit
žanda
konečně vidím toho tvojeho mazla je hezký.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:43
- Nahlásit
Mucholabka
ja jsem ze srandy zrovna o vikendu zkosela v kramu tenhle se spicakama mymu blaznovi....
no smala sem se hodne dlouho....
by me s tim akorat tak propichnul nohu
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:54
- Nahlásit
Mucholabko obojek máš krásnej,ale to bych byla asi každou chvíli děravá já ))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:55
- Nahlásit
žandanika00
Ani ne, nikoho tím nepropíchne a jak už jsem na diskusi párkrát psala, v autobuse mi na ni nikdo nešlápne a před obchodem ji nikdo nešlohne děsně jí sluší
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:59
- Nahlásit
Mucholabko,myslíš, že by jí někdo šlohnul před obchodem- já tuhle kupovala kus salámu a pes seděl hned u dveří-a fronta se skoro dělala venku,než jsem si ho vzala ))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 15:02
- Nahlásit
žanda
Třeba jo...když byl jeden týpos schopný se bavit s Ašou...a kdyby to byl někdo, kdo tohle plemeno zná...
V autobuse už mi na ni šlápli, týposa jsem na to musela několikrát upozornit a pak jsem do něho kopla, aby si toho konečně všiml-udělal akorát kyselej xicht. A od dob obojku se mi to nestalo
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 15:11
- Nahlásit
mucholabka- já mám docela pokoj, občas si nás někdo pohladí,ale rozhodnějsem zatím neměla problém v buse.........dokonce ho jednou cestou se zoo chtěl vzít nějaký mladík na klín,aby ho lidi neumačkali )
tohle je typ obojku co teď používám- mag
http://www.garryho.net/img/fotogalerie/64v.jpg
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 16:19
- Nahlásit
žanda
Pesan je moc pěknej Na obojek od MAG taky nedám dopustit. Máme ho přes rok a kromě mírného vyšisování je jako nový....
|