| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 22:01
- Nahlásit
Jen upozorňuju, že zítra odpoledne na Primě bude Dvanáct odvážných o Jitce Lebedové.
Víc infa je tady.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 22:47
- Nahlásit
Ju to o ní jsem četla myslím ve chvilce nebo v překvápku, teď nevím, zítra se na to určo kouknu...Ještě žes to sem napsala jinak bych to něvěděla, do programu se moc nedívám..
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 22:49
- Nahlásit
Pupy
No nmě došla do mailu "tichá pošta" od Oskara, ač to norálně moc nečtu, dneska jsem to prolítla a narazila jsem na to, jinak bych to taky netušila
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 22:53
- Nahlásit
Eimy
Tu ženskou fakt obdivuji. Cvičí i agility a to je dost dobrý dkyž skoro nevidí..jen na metr a to skoro vubec ne ..fakt je to skvělý..
|
želva
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 08:02
- Nahlásit
Eimy
taky jsem jukala na upoutávku a budu jukat
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 11:14
- Nahlásit
se jukejte děvčata. Z její organizace má mamka svého vodicího psa Jacka . Ta Míša, o které tam bude mluvit ho cvičila
Kdyžtak www.druheoci.wz.cz nebo www.labradorjack.estranky.cz
|
želva
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 15:52
- Nahlásit
fakt pěkný, líbilo se mi to
|
Bublinka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 16:01
- Nahlásit
Je naprosto uzasna!!! Sama mam problemy s ocima, mam zeleny zakal a byla jsem na spouste operaci,takze vim,jaky to je... nevidet... kdyz sem mela po operacich zalepeny oci kvuli svetlu a musela sem treba dojit na zachod... hruuuza... a vubec, ten silene neprijemnej pocit, ze kolem sebe nemas prehled, nevis, kdo zrovna vesel do pokoje... des bes!!! Ma muj veskerej obdiv
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 16:58
- Nahlásit
Eimy
Díky za upozornění, bylo to moc pěkný.
Jen mě štve, že TV je plná kravin, a na takovejhle pořad je sotva deset minut času. Asi pečujou o naše nervy, dýl bysme na to koukat nevydrželi.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2007 12:11
- Nahlásit
Walda
Jo, taky mě naštvalo, že to bylo tak krátký, ale co, ono to asi lidi tak moc nezajímá no Ale je to škoda, všude dělaj ze psů zabijáky, ale tomuhle věnujou jen tak málo...
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2007 12:57
- Nahlásit
ko4ka
Ahoj kočko, koukala jsem na tvé stránky o Jackovi, koukni se na svůj mail!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fík
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2007 14:58
- Nahlásit
Fík
ahoj na mail jsem koukala, tys psala?
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 06:07
- Nahlásit
ko4ka
jo, jo to jsem byla já.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 06:53
- Nahlásit
Viděli jste včera ve zprávách Borec na konec?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 07:50
- Nahlásit
Mucholabka
Viděli jste včera ve zprávách Borec na konec?
taky jsem jukala a velice se mě to líbilo a taky ty lidi jak na konec pozvbuzovali
|