Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / očůůůůral psa !!!
Autor Zpráva
joli
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 19:26
- Nahlásit

Dnes jsme na procházce potkali pejska.... něco malého, bílého.......Harykovi se líbil, oba vrtěli ocásky....... No a náš "obřík" si tak jako stoupl nad něho a natvrdo ho očůral !!! Fakt nevím, co si o tom mám myslet...... Pániček o toho prcka nevěřil vlastním očím a já se omlouvala a omlouvala...
Co to mělo znamenat ????

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 19:31
- Nahlásit

joli
Ahojky....
Mám Bišonka a vždycky, když byl ještě mladší, tak jsem venčila s kámoškou(ona měla stejně starého Pudlíka) a snad každou procházku se navzájem počůrávali většinou to schytl můj bílý Bišonek, protože její Pudlík byl vyšší

nikdy jsme ale nepřišly na to, proč to dělali

moll
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 19:50
- Nahlásit

podle mě to znamená přesně to jak to vypadá - prostě frajer, který .......na menšího

joli
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 19:55
- Nahlásit

moll
no mě to taky tak přišlo......je to ale děsné doufám, že to nebude provozovat často !

Ale podle toho ,co píše Janik, to tak možná není......

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 19:55
- Nahlásit

moll
asi to tak fakt bude

moll
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 20:24
- Nahlásit

joli

jak píšeš , že oba vrtěli ocáskama ---koukni se pořádně, jestli to bylo radostí (ocásek je uvolněný a mává v širokém rozsahu) nebo jakože ze stresu (ocásek napnutý a jen malý rozsah švihů)......a získáš další info do skládačky...podle mě malí prckové jsou spíš nerváci a takhle si sdělují , co si o kolegovi myslí

wensday
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 20:29
- Nahlásit

moll
hihi, to se mi úplně vybavili bafáci z knížek Zdeny Frýbové / konkrétně Ronánek a Andrýsek )))) /.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 20:30
- Nahlásit

Mi kdysi sousedovic kokr přes plot čůral na pudlici-oba to přežili v plném zdraví

Mar3
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 20:36
- Nahlásit

wensday
doteďka se ti všude vybavoval ROBIN už to nečti simti

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 20:54
- Nahlásit

joli
Mě kdysi fenka NO takhle počůrala fenku krysaříka (obě moje). Malá čůrala, velká přišla, čuchla si, usoudila, že by to měla přeznačkovat, dřepla nad tu malou a shora dolů ji počůrala.
Expřítel má 4 psy (všechno kluky) a ti se navzájem očůrávájí pořád , ale "omylem" . Jeden zvedne nohu u keříčku, druhý taky ale z druhé strany a jsou oba zlití.

joli
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 21:00
- Nahlásit

Biluška
no právě omylem to bych brala ale myslím, že to bylo zcela záměrné a promyšlené !
Teď mě napadlo vysvětlení ! Někdo ho počůral už předtím a Haryk ho chtěl "jen" přeznačkovat

Dante
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 21:41
- Nahlásit

Mně se to taky jednou stalo - byli jsme na cvičáku, chumel psů pohromadě, všichni se očuchávali, vrtěli ocáskama, konflikt nebyl ani na obzoru. Najednou jeden borderák zvedl nohu a parádně očural mého jezevčíka (taky psa). Tvářil se přitom jak mistr světa. Nikdy předtím ani potom se to neopakovalo, vídali se tam víckrát, tak taky nevím, co to toho psa najednou napadlo.

radek
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 21:50
- Nahlásit

muj rr to dela taky, ocucha a zvedne nohu, podle me stejny duvod jako kdyz pokropi strom nebo patnik ... zadny konflikt vtom neni, vetsinou tak dopadne pritelkyne rodicu pes, s kterym se zna a blbne odmalicka..

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 07:55
- Nahlásit

hehe...to mi něco připomíná Moje Betka neustále leze Bassimu (RR) s prominutím "do chc*ní" . Ale v tomhle případě si za to může ona sama Bass v tom "prsty" nemá

Smečka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 08:10
- Nahlásit

no právě omylem to bych brala ale myslím, že to bylo zcela záměrné a promyšlené !joli
Je to záměrné a promyšlené
Náš Nor (něm.doga,už je v pánu) toto dělal naprosto běžně.
Většinou přes plot na štěnajícího psa.Poslal mu tam spršku a odkráčel

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání