Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Náhubek na stafordšírského teriéra
Autor Zpráva
Fík
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 21:19
- Nahlásit

ahoj, nemáte někdo ponětí zda se dá někde koupit?,Kamarád shání, ale všude mu nabízejí náhubek na pitbula, ale ten je psu malý přes lícní kosti.Má hlavu jak bagr-pes, ne kamarád......i když?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 21:22
- Nahlásit

já jsem musela koupit kožený náhubek na fr buldočka

Fík
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 21:27
- Nahlásit

Fík
není krátký? On má v 9ti měsících takovou palici, že je to až neuvěřitelné, ale díky za tip, zkusíme mu ho někde ve zveru. vyzkoušet

wensday
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 21:59
- Nahlásit

Fík
hele jestli je stafordšírskej teriér to samý jako stafordšírskej bulteriér tak ho má firma JVM, je kovovej a podle mý zkušenosti psům náhubky od týhle firmy dobře seděj.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 22:05
- Nahlásit

Fík
mno naše čuba má jeden kovovej..velikost kokr..pitbull je nám velkej na délku a kokra jsme museli roztáhnout....
a jak píše Mucholabka nechali jsme udělat..v Praze dělají náhubky na míru na Hafbo moc pěkný

AOZ
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 07:57
- Nahlásit

Fík
Roztáhnout, dobrý byl náhubek na NO, protože roztažením se zase zkrátí ta část na hubičku.

redhead
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 12:21
- Nahlásit

Máme drátěnej na rotvíka. Všechny ostatní byly malé

Fík
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:14
- Nahlásit

Díky všem! V úterý udělám drancovací zájezd do zverimexů a uvidíme, dám vědět.

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 07:40
- Nahlásit

Já mám náhubek na pitbula kovový tedy-ale nějak jim ujel asi ...je o kus delší a o kus širší-jinak ty klasické na pita máme taky a jsou i krátké...........a všechny jsem musela roztahovat- na RTW -třeba jich je víc druhů,ale ten nám byl ouzký přes lícní kosti.

moll
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:14
- Nahlásit

a co si nechat ušít kožený na míru?

Fík
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:15
- Nahlásit

žanda
no právě, tem pejsek je jak "vysoustružený" je to nádherné zvíře, ketré je u mě jen na přechodnou dobu, ale náhubek se kterým přišel je na nic, tlačí ho a nesedí mu.Koupila jsem na pita, ale je mu malý právě přes lícní kosti.

Walda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:30 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

Fík
žanda

a všechny jsem musela roztahovat
tlačí ho a nesedí mu.Koupila jsem na pita, ale je mu malý právě přes lícní kosti.

Podle mých zkušeností s jinými plemeny se mi zdá, že žádný košík nesedí na plemeno, na které je určený - koše jsou převážně málo hluboké (vysoké) a úzké, takže třeba pes v něm nemůže pořádně otevřít hubu a chladit. A přes lícní kosti se musí roztáhnout téměř vždy, možná se s tím počítá.

Já mám například na goldena košík na německýho ovčáka, o dost roztaženej, a padne jako ulitej.

Takže podle mě nehledět na určení koše a zkoušet a pak upravit. Kromě koše na míru je to jediná cesta.

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:31
- Nahlásit

Fíku, to chce prostě chodit a zkoušet, já měla 3 stejné náhubky a každej byl jinak velkej-tedy širokej,i když dneska jsou už taky nepoužitelný. Ale v Hostivaři v Interspaaru jsem tehdy sehnala ten divně velkej, který nám je.....a nenech se odradit, se psem se tam smí-ale jen do toho zverimexu. Pokud jsi tedy z Phy.

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:34
- Nahlásit

waldo- můžeš roztáhnout ty dráty,ale ne už samotnej košík, pak záleží jak moc je uzký- našemu psovi to vždy sevřelo tlamu, dýchat s otevřenou tlaminou ,nebo štěkat nešlo.......takové náhubky jsou na houby, A nahácký na rtw- který jsem si myslela, že bude v pohodě- je ještě užší než choco pit. Pak je taky problém dost v těch kožených-spíš koženskových páskách přes nos, většinou přez ně ani pesan nevidí(((((když už by košík jakž takž seděl.

Walda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:58
- Nahlásit

žanda

můžeš roztáhnout ty dráty,ale ne už samotnej košík

No jasně, vždyť to píšu - košík se musí zkoušet a pak doupravit.

Já to napsal proto, že mě překvapuje, že výrobci sekaj furt stejný košíky, přestože skoro u všech plemen je trend k mohutnějším psům, takže koše jsou relativně menší a menší. A na to, že pes musí dejchat a chladit, neberou ohled už vůbec - viz ty smyčky kolem tlamy (to je tak na pár minut k vetovi) nebo umělohmotný košíky, co se dopředu zužujou, to je o přehřátí psa.

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 09:09
- Nahlásit

walda-a bohužel jsem za 5 let, co mám stafa,jsem nenašla výrobce,který by byl ochotný vyrobit kovák na míru.....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání