Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / útulek TRóJA
Autor Zpráva
Fík
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 09:51
- Nahlásit

Ahoj, máte tu něko pejska z útulku Trója?
My jsme si nechali poradit od personálu a ti nám vybrali pro dceru pejska, který je jí "šitý" na míru. A musím říci, že i přístup lidí v útulku byl super, snažili se nám vyhovět a musím říci, že se nám vyplatilo nechat si poradit.
Odměnou je nám všem snad velmi spokojený pes žijící v milující smečce lidí a psů a slečna, která získala "parťáka", který je na ní velmi fixován a jsou spolu velmi spokojení.
Chodí spolu na cvičák, snaží se o dog.dancing a agility.
Falco učí naší Kristýnku poznávat "psí" svět a musím říci, že naší 11ti leté dcerce to velmi propívá.
Napište své zkušenosti s pejsky.

želva
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 11:06
- Nahlásit

Ahoj, tady Dárková
já mám z utulku Ferdu - 9 let, kříženec teriéra, je slepý na 1 oko a nedošlapuje na zadní nožku. A přístup zaměstnanců mi přišel milí a vlastně oni mi vybrali Ferdu, páč já jsem si měla vybrat, ale nějak tam měli velký vlčáky a já potřebovala něco do garzonky a i klidně postiženého nebo hodně týraného. No atak jsem řekla že bohužel tu nic není pro mě a ta slečna nebo paní mi povídá že by se tu nenašel žádný? a po chvilce hledání ukázala na kartičku Ferdy a bylo vymalováno. Tak ho přinesli mi ho ukázat a láska byla hned, olíznul mě a já během půl hodinky nesla na vodítku a na obojku domů svého prvního psa.

želva
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 11:10
- Nahlásit

jinak tam koukám pravidelně do nabídky a určitě bych si vybrala dalšího kamaráda

maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 11:23
- Nahlásit

Ahoj, ja mam s nimi taky dobrou zkusenost, byt na dalku. Jednou jsem rano cestou do prace malem zakopla o stene, ktere se ke mne velmi melo a pan nebo panicka nikde. Popadla jsem fenecku do naruci a letela na zas....u pondelni schuzi. Pak jsem volala do tohoto utulku, kde meli nahlasenou ztratu podobne fenky. Pani, se kterou jsem mluvila, byla velmi mila i kdyz si me hodne lustrovala (coz ji v tomto pripade slouzi ke cti). Vse dobre dopadlo, asi za dve hodiny si pro ni prijeli stastni majitele... A to je take zasluha tohoto dobre fungujiciho utulku...

želva
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 11:34
- Nahlásit

mě se líbí že tam dají pejska okamžitě do nabídky a docela se to tam mění. Já když jsem si brala Ferdu, tak to bylo těsně po povodních a pejsků tam bylo opravdu moc a paní byla ráda že jsem si ho brala, páč sama říkala že se zase uvolní místečko pro dalšího jelikož jich bylo i v kotcích i třebas 5, to díky těm povodním. A než jsem odcházela tak se udali další 3 pejsci

Fík
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 12:02
- Nahlásit

želva
neměla by jsi fotku? já neumím ty fotky vkládat.

želva
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 12:13
- Nahlásit

Fík
tak to tě holka zklamu, Ferdy fotku nemám, a jinak neboj já taky neumím na pc moc pracovat

Fík
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 17:41
- Nahlásit

želva
to mě těší, někdy mám pocit, že jediný analfabet v práci s počítačem jsem já

aren
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 18:01
- Nahlásit

Fík
já neumím ty fotky vkládat.
To se naučíš.
Fotku musíš mít někde na netu. Zobrazíš si ji, klikneš pravým tlačítkem, dáš "vlastnosti" a adresu (http: ... .jpg) si zkopíruješ ctrlC.
Pak se vrátíš sem a ťukneš na ten čtvereček s barevnýma ploškama tady nad tím bílým polem pro příspěvek (vedle B I U). Vyskočí okénko, dáš OK. Adresu, která se Ti do příspěvku přenese, smažeš a vložíš tam tu svou ctrlV.

Fík
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 21:14
- Nahlásit

aren
ty jsi pašák, zkusím to, díky

Fík
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 21:16
- Nahlásit

jinak je fotka našeho pesa na úvodních stránkách www.upozpraha.cz u nabídky

želva
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 07:40
- Nahlásit

Fík
jak jsi na tom časově během tejdne? že bychom se mohli třebas sejít

dejavu
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 07:46 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Fík
krasnej hafusa

želva
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 07:49
- Nahlásit

a jinak bych si vybrala tohodle šmudlu:
1754/2006
plemeno: kříženec
popis: pes, 9 let
srst: hnědobílá, delší
velikost: střední
nalezen: 20.09.2006
Vrácen NM.
charakteristika: Nechce být v bytě sám. Přátelské povahy

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 08:26
- Nahlásit

Fík
To je ten bílej?

Fík
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 21:18
- Nahlásit

Lola1
Jo, bílej. Když jsme ho přivedli domů, řval jak protrženej, když jsem přešla z místnosti do místnosti a on se zapomněl jinde, ale teď je z něj fakt bezva pes, jen kdyby tolik neštěkal, ale my i sousedi už jsme si zvykli.
želva
podle toho kdy, mám docela početnou smečku a dává mi časově dost zabrat, ale venčení třeba na Štvanici s nějakým "lítacím pejskem bych docela uvítala.

želva
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 07:33
- Nahlásit

Fík
ok, tak dej vědět kdy bys mohla a já se zkusím přizpůsobit, náš taky lítá ale raději čmuchá kde se dá co sežrat

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:05
- Nahlásit

Fík
Až budeš mít nějakou fotku, tak ji dodej.

Fík
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:13
- Nahlásit

želva
Kdy by se ti to hodilo ve čtvrtek?
Lola1
Dodám, problém je, že jak je ten pes pořád v pohybzu, je neustále na fotkách jak "žíznivá čára"

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání