Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Wensday
Autor Zpráva
Mar3
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:55
- Nahlásit

čus, tak prosimtě Batman se moh včera přerazit, šíleně moc mu to chutná (to sem eště nikdy neviděla,že by tagle bláznil), nevim,estl iti to "milovník vyřizoval" ale to druhý-větší balení nám určo schov, jak dojí tohle určite ho budu chtít
díkec

Frog
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:59
- Nahlásit

Mar3
Co dostal Berouš za dobrotu?

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:02
- Nahlásit

Mar3
proč mi nenapíšeš na mejla ?????? na hana@ labra......
Jo, vyřizoval mi to, mám jich dost ))))) schovávám !!!!

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:04
- Nahlásit

Frog
pamlsky od Kronchu, potřebuje něco bez kuřete a výživnýho

Mar3
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:23
- Nahlásit

Frog
Lakse Kronch - supr pamlsky, akorát stráááášně smrdí rybinou

wensday
já tvuj mail nemám v práci uloženej sem zvyklá na ten minulej

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:27
- Nahlásit

Mar3
ježišku marja pane, se kukni na web a ulož si ho, neeeeeeeee

Frog
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:29
- Nahlásit

wensday
Ahááá už jsem na ně taky čučela

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:38
- Nahlásit

Frog
jsou fajn, jen mi vadí na cvičáku, že mi pak hrooozně smrdí kapsa a táhnou se za mnou všici psi.... a jsou dost mastný ... já radši pečený játrový,recept odtud z cz psa ))))))))

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:42
- Nahlásit

Mar3
včera se mi taky dostaly do rukou Lososový pamlsky 85%...žížala se z nich může zbláznit!!! čekám, že se díky tomu naučí i mluvit! Ani mi nepřišlo, že by to tak brutálně páchlo, to znám teda horší...tohle je vážně cítit lososem, ne nějakejma smradlavejma rybama...Jasně, parfémek to není, ale dá se to Fakt jsou super, doporučuju...

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:54
- Nahlásit

já mám radši ty 50%. míň mastí

Mar3
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:57
- Nahlásit

blanulinka1
my máme ty 85% taky sou fakt super! nevim,estli mastí,nosím jev pamlskovníku (ale pamlskovník mám doma zabalenej ve dvou igeliťákách

abby
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:11
- Nahlásit

Mar3
wensday
blanulinka1

Tak já to mám dobrý.Včera jsem zjistila,že se Abby může utlouct po olivách.A pak taky po pomerančích,melounu,.....

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:12 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

abby
olivy s papričkou nebo bez ????

Orry
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:12
- Nahlásit

my mame taky losos pamlsky...ale po nejake dobe rockymu zevsednely...a tak jsem je na chvili prestala davat a uz se zase po nich muze utlouct..ale nejvetsi pamlsek je pro nas kousek sunky, slaninky a nebo parecku

abby
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:13 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

wensday

Bez.Ty panička nejradši.Ale Martini jsem už zkonzumovala sama

Náš pes sežere skoro všechno.Dneska jsem jí sypala granule a žrala mi to přímo z odměrkyAsi měla hlad chuděra

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:19
- Nahlásit

abby
my se včera dost bavili, když jsme u televize v leže jedli tyčinky a Daisa s Avou chodily a braly nám je za ty dlouhý konce přímo z pusy - Daisa CHRAMST a Avuš ooooopatrňoučce. Anne se toho neúčastnila, přitom je žrout jako hrom, plincezna jedna... asi po její úroveň

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:19
- Nahlásit

abby
na ty olivky bacha, jsou plné soli... Jinak melouna a pomeranč, ale taky okurku žížaka taky může...Nedávno jsme si s kolegyňkou koupily melouna v půl dvanácté v noci, donesly ho k nám domů, vydlabaly a Betka "vlezla" do té vydlabané půlky a okousla ji, pak i tu druhou

abby
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:44
- Nahlásit

blanulinka1

Já jí dala jen dvě.U první jsem byla zvědavá,jestli to bude jíst.Vymáchala jsem to ve vodě,abych z toho dostala ten nálev.Vždycky zkouším,co žere a co ne.Ale dávám jí jen kousek.I u toho ovoce.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:46 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

abby
takovýhle "zdravé" věci jim chutnají nejvíc co? kdyby jsi ji dala tu olivu čerstvou, tak by se jí beztak ani nedotkla

Bela
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:48
- Nahlásit

abby
nas olivy tiez miluje!
ale on lubi skoro vsetko - okrem granul

abby
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:50
- Nahlásit

Bela

náš žere i ty granule

blanulinka1

A úplně nejradši žerou to,co jejich páníček

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 15:01
- Nahlásit

abby
no, já ptačí a kuní bobky moc nemusim

Mar3
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 15:10
- Nahlásit

blanulinka1
hm,my teď dáváme ten b-komplex, prej to funguje aj na to aby psi nežrali ho*na,tak sem teda fakt zvědavá.....

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 15:14
- Nahlásit

Mar3
tak to chci znát výsledek...Ale aspoň mě donutí ji čistit zuby...vcelku pravidelně
Btw...ráno jsem zjistila, že ji vypadl jeden dolní špičák, už ji roste novej...Druhej už se kejve...Horní už si taky razí cestu ven...snad jí ty mléčňáky vypadnou a nebudeme muset trhat... Horní prej jdou hůř...pokud ji ty nový porostou víc jak do půlky starých, bude se muset trhat... Takže teď ji sušim celozrnej chleba a dostává žužlací tvrdý uši apod...

Mar3
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 15:16
- Nahlásit

blanulinka1
hm,tak to nám padaly samy od sebe,ani nevim a byl oto ani sem mu nic nedávala,prostě skáček,chcesi hrát, najednou se olízl,slyšík "klap" a zub udeřil opodlahu - a tak

abby
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 15:16
- Nahlásit

Mar3

Já včera koupila ty kvasnice

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 15:18
- Nahlásit

Mar3
no to ty řezáky a stoličky taky v poho, až na dva kterým jsem pomohla schválně , se ostaní ztratily pravděpodobně "v útrobách", ale u těch malejch tlamiček se ty špičáky musí hlídat....Jen aby z ní nebyl šavlozubej tygr :d

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání