Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / border kolie bez PP
Autor Zpráva
bara_m
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 16:22
- Nahlásit

čauky, nechtěla jsem zařadit mou diskusi pouze do diskuse BORDER KOLIE, protože si myslím, že tam píšete jen o těch s PP a ty bez PP spíše ignorujete nebo jak to napsat!Já bych ale chtěla poznat nějaké lidičky, kteří mají borderky bez PP?!Ozvěte se!Díky

želva
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 16:28
- Nahlásit

bara_m
napiš odkud jsi

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 16:29
- Nahlásit

to je blbost...nikdo je neignoruje, jen ty se cítíš méněcenná, nemáš proč. Méněcenný je pouze chovatel tvého psa. Spíš ještě nerozumíš, o co se jedná, pokud se baví o chovu, nechápeš jeho aspekty, tak se prostě nechytáš-já se taky kdysi nechytala na diskusi o NO páč prostě celý chov a použití NO je o něčem jiném, než jsem myslela.

bara_m
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 17:06
- Nahlásit

želva: jsem z Lednice okres Břeclav, asi znáte..Nezáleží odkud jste..ale lepší by bylo, kdyby jste byli poblíž
Mucholabka: máš pravdu, asi se opravdu nechytám..Ale zdá se mi, že lidi se psama s PP si o svých psem moc myslí a tak právě jsem chtěla poznat někoho, kdo má psy bez PP..abych se cítila ve své kůži a ne mezi těma s PP, ale nezavrhuju je..chapu je..ale ted proste hledam nekoho bez PP, tak jestli se najde, budu rada

želva
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 17:08
- Nahlásit

bara_m
já Borderky nemám, já mám voříšky i když je fakt že se mi líbí

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 17:09
- Nahlásit

bara_m
No, já nemám borderku a ani nikdy mít nebudu. Ale jinak mám bezpapíráků plný barák. A taky si o nich hodně myslím, neboj se jen kdyby se mi pod ruku dostali jejioch rozmnožitelé, tak by asi dostali na dupu.

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 17:47
- Nahlásit

bara_m
jé,tam sme teďko byli na víkend!

bara_m
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 18:00
- Nahlásit

Mar3
no vidis a jak se ti libilo?!Borderku nemas?!

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 18:09
- Nahlásit

bara_m
nemám a líbilo moc

venda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 08:40
- Nahlásit

ježiš, známí maj borderku, jestli má PP nebo ne to nevim, nepodstatné, horší je, že ta fenka má snad 20 kg, normální váleček to je a to je nepředstavitelně hnusnej pohled, chystám se ji vylákát aspoň občas na procházku, jen co mi čokla přestane hárat a přestane jí bolet noha

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 08:53
- Nahlásit

bara_m
Ahojky, já teda Borderku nemám, ale mám BO s PP i bez PP a vytahuju se s obouma stejně. U nás mají dvě borderky jednu fenu a i o jednom psovi vím jsou skvělí. A jsou bez PP

bara_m
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 10:10
- Nahlásit

Petra: a kontakt na ně asi nemáte..!?

abby
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 10:18
- Nahlásit

bara_m

já bych se neuzavírala lidem,co mají psa s PP.Člověk se může dozvědět spoustu zajímavých věcí.Já měla psa s PP i bez PP a chlubila jsem se s oběma stejně.Každej byl úplně jinej,ale s PP to nemá nic společnýho.

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 11:43
- Nahlásit

bara_m
zjistím a dám vědět, ale navím jestli mají internet.

kokoška
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:04
- Nahlásit

bara_m
není důvod mít komplex z toho, že tvůj pes nemá PP, sice se to tu často řeší, ale jen z důvodu, aby se lidem rozsvítilo sama jsem měla psa bez PP, teď mám s PP z mnoha důvodů, ale nikdy mě nenapadlo, že pes s PP je něco víc, to si může myslet leda snob.
borderku žádnou neznám, zatím to u nás ve městě není moc populární plemeno

Gája
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:59
- Nahlásit

bara_m
přesně tak, když už psa máš a je bezpapírák, není co řešit...
mám taky bez PP a nevyměnila bych ji za nic na světě, možná jsem měla štěstí, že je zdravá a taková, jaká by měla být s PP.. možná se to v budoucnu změní, ale doufám že ne..
ale chápu tě, taky si ráda pokecám s někým o bezpapírových bígloších..
borderku neznám..

Lesanka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:56
- Nahlásit

já mám bezpapíra pudlíka - a mám z toho také minráček, ale malinkatý feňuli miluji.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání