| Autor |
Zpráva |
Kačátko
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 19:39
- Nahlásit
Ahojky....:)objevila sem relativne levny granule....jmenujou se fitmin a nikdy sem o nich neslysela...Kdo jimi krmite a jake mate zkusenosti??
Vsem diky za poznatky...:)
|
monika
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 19:43
- Nahlásit
Tyhle granule nejsou nové a jsou celkem dobré. Dogina po nich vypadala moc dobře, chutnaly ji ale měli jsme moc odpadu a než si na ně zvykla, tak děsně prděla a strašně smrděla. Pak jsem kvůli druhé dogině přešla na jiné a s těma je to lepší. Jinak, ale co znám lidi co s tím krmí tak si nestěžujou taky. Každému peskovi sedí něco jiného.
|
huskies
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 20:19
- Nahlásit
Kačátko
My jsme tim krmili a jako nic moc no... fence to vubec nechutnalo... srst byla spatna a moc odpadu...
Ale rekla bych ze hlavne zalezi na psovi, musi se zkouset... treba mu to sedne...
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 20:30
- Nahlásit
Kačátko
nemam s nimi skusenost ale pred casom som sa divala sa na zlozenie - no, povedala by som, ze taka stredna trieda.
napr. 26 proteiny a 13 tuk pre stencne velkych plemien ja tak na hranici.
ale najviac mi vadia tie chemicke konzervanty
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 07:50
- Nahlásit
Kačátko
Já jimi krmila své štěně do 4.měsíce věku - Fitminem mini puppy, celkem mu i chutnaly, bobíky v pohodě, cena příznivá,myslím,že to bylo celkem ok Ale teď jsem stejně přešla na purinu pro plan puppy small breed a zdá se mi,že je po tom méně odpadu,jak ti již psali výše, než po tom Fitminu,ale to je tak zatím jediná změna,které jsem si všimla... (ale krmím tím zatím jen 14 dní)
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 11:05
- Nahlásit
Jestli se muzu skromne pridat. Krmila jsem uz mnoha znackama,ale Fitmin byl teda nejhorsi. Psovi chutnal,to jo,ale toho odpadu ??? Nestalo se mi jeste u zadnych granuli,aby pes kadil i 6x denne . Samozrejme tvymu hafikovi muzou sednout,ale nedoporucuju. Ve stejny cenovy relaci mas treba Acanu nebo Anku a to je fakt rozdil .
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 17:13
- Nahlásit
Bassi
mno každýmu sedí cosi jinýho..já bych zas vůbec nedoporučla Acanu...je fakt že Fitmin je premiovka jakoby a tak se musí brát...krmím střarocha seniorkou a v pohodě...kadí jednou denně a je v klídku,tak asi tak....
|