Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Venčení -Praha Lužiny,prokopák
Autor Zpráva
zoly
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 11:28
- Nahlásit

Ahojky mám 4letého psa rotw+dobrman a chci se poptat jestli není někdo z Prahy 13 kdo by se přidal k venčení a toulkám prokopským údolím .Chodíme také na stopy tak se může kdokoliv přidat !

younglady
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 12:33
- Nahlásit

zoly
ahojky já mám roční feňuli a do Prokopáku chodíme docela často, ale chodíme tam od Velké Ohrady

venda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 12:37
- Nahlásit

zoly
na stopy bych se ráda přidala, začínáme s nimi a potřebovala bych dohled jenže teď Hekla hárá, tak za 3 týdny! nejradši ve všední dny

zoly
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 12:38
- Nahlásit

tak to je skoro stejné jak z Lužin chodíte asi taky okolo rybníku né , To bychom si mihli dát nějkdy spicha a jít společně.Co máš za fenku ?

zoly
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 12:40
- Nahlásit

Ahoj vendo,přidat se můžeš,sice to taky neděláme dlouho jsme teprve na čtverci,ale co a jak vím.Hárání nevadí ten můj lumpajzník je vykastrovanej

younglady
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 12:41
- Nahlásit

zoly
mám parson russell terierku, tak bysme mohly pristi tejden vyrazit

zoly
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 12:42
- Nahlásit

jasně to byšlo.Smím se zeptat na tvé jméno ?

younglady
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 12:43
- Nahlásit

zoly
ja jsem Alča a fenka je Abby a ty?

zoly
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 12:45
- Nahlásit

Jiřina a Brit

venda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 12:48
- Nahlásit

zoly
no, já mám jen trochu problém s tím, že Heklu bolí kyčel a nesmí běhat a hrát si se psy, proto se hlásim jen k těm stopám, jinak procházku klidně, ale bohužel zatim jen na vodítku

zoly
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 12:52
- Nahlásit

Nevadí Brit měla bych Brita taky na vodítku a při stopách by stejně spolu do kontaktu neměli přijít.Každý musí mít svůj čtverec.A já v prokopáku Brita taky nepouštím z vodítka,neb je děsnej lovec a ikdyž se stále aktivně věnujem výcviku,tak pokud vidí třeba zajíce,neposlechne

zoly
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 12:54 - Změnil/a: zoly
- Nahlásit

vendo a co máš za rasu ?

Walda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:05
- Nahlásit

zoly

jsme teprve na čtverci

Jé Ty děláš taky stopy přes čtverec, to se málo vidí.

venda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:07 - Změnil/a: venda
- Nahlásit

zoly
mám německého ovčáka 7,5 měsíce ( http://hekla.wz.cz ) a ráda vyrazím třeba hned zítra (v 16,45 vyrazím z Anděla kamkoli)

teda vlastně klidně hned dneska

zoly
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:11
- Nahlásit

Jé ta je krásná já mám Brita jen na http://www.brit.mujpes.cz
No nevím jaké bude zejtra počasí na stopy jdeme dneska pokud teda přestane pršet.

venda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:15
- Nahlásit

zoly
já předpověď počasí neviděla ani nepamatuju, ven jdeme stejně a když malinko mrholí jde Hekle stopa líp ale je fakt, že v dešti bych se asi do prokopáku nevypravila...

Brit je krásnej, mně se tahle kombinace Rtw x dobrman líbí

zoly
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:17
- Nahlásit

Walda
Proč myslíš ? Podle mě je to nejlepší začátek jak naučit psa aby si spojoval tvůj pach /stopu / s pamlskem

zoly
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:20
- Nahlásit

venda
Díky za pochvalu Brita.Vy už jste stopy dělali ? A jak taky přes čtverec ?

venda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:23
- Nahlásit

zoly
to bych musela vědět, co znamená přes čtverec, napadá mě jen vychodit prostor kam nasypat pamlsky, to jsem dělala když byla malá, teď jsme zkoušely normální rovou stopu tak 20 m, ze začátku to chodila krásně, odtáhla mě na konec a nezdržovala se s ňákejma pamlskama, teď ale začala na stopě strašně kličkovat, tak jsem radši přestala že půjdu s někym zkušenym, ať mi poradí, ale včera jsem to právě zase zkusila při mrholení, jen kratičkou rovnou stopu ta 10 m, po pěti krocích pamlsek a zdálo se mi to dobrý

zoly
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:27 - Změnil/a: zoly
- Nahlásit

No to myslíš to samé co já.Říká se tomu čtverec.Já s ním delší stopu ještě nedělám,začali jsme se stopou teprve nedávno pod dohledem cvičáku kam chodíme.Tak to jste dál než my a pochybuju že bych tě mohla naučit víc než sama asi znáš.My teď zůstaneme jak nám bylo doporučeńo na čtverci nějakou dobu než se pustíme do delší stopy.

Walda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:28
- Nahlásit

zoly

Podle mě je to nejlepší začátek jak naučit psa aby si spojoval tvůj pach /stopu / s pamlskem

Taky si myslím. Ale když to někomu vysvětluju, koukají na mě lidi dost divně - v Čechách se většinou začíná podle Eise a ten čtverec neznal.

zoly
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:30
- Nahlásit

walda
Asi bych ho taky neznala ,kdyby mě to takhle neučili na cvičáku

venda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:31
- Nahlásit

zoly
ale to já klidně couvnu a budu jí taky sypat na čtverci, tim se nemůže nic zkazit

zoly
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:34
- Nahlásit

venda
No to je asi fakt.já uvidím jak to budu zítra stíhat,ale myslím že by to šlo.Budeš zejtra nějak tady že bychom se domluvili? Já už teď budu muset pádit s Britem a dokonce přestalo pršet tak jdem i na tu stopu.Bohužel včera nežral kůli stopě tak na ní dneska musím jít,ale zítra bychom se jen dívali na vás

zoly
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:43
- Nahlásit

venda
Nechci sem moc dávat telefon.Vrátím se tak za dvě tři hodiny tak pokud budeš u netu můžeme se domluvit

venda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:44
- Nahlásit

zoly
jasně, já tu budu asi od 8 do 15,30 jako každý den tak ať se daří, my to asi taky dneska někde zkusíme

zoly
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:46
- Nahlásit

venda
Ok,díky a zítra ahojky !

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání