| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 17:42
- Nahlásit
Celkem mě zaujaly tyhle stránky URL...myslím, že je vás tu dost, kterým by to mohlo líbit také...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 18:44
- Nahlásit
blanulinka1
líbí, líbí...ale ceny nikde
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 18:54
- Nahlásit
Ceny jsou pěkn vysoké, bohužel, jinak zboží je pěkné.
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 19:01
- Nahlásit
Pěkný věcičky, ale ceny jsou dost odstrašující Má je v nabídce obchod Hafbezobav
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 19:10
- Nahlásit
Aha, na Hafbezobav jsem nekoukala... jsem si myslela, že budou "vyšší"
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 20:27
- Nahlásit
já už mám od Ruffwear pamlskovník, sice za litr, ale fakt bombovej, hodně lidí si kupuje ty deky (treba na coursingy, na dogtrekky a podobně), no i přes relativně vysokou cenu, je to fakt hodně nakupovaný, libí se mi tam ty vodítka a obojky. Dělám u HafBO takže to mám hned pod nosem, to nejde si něco nekoupit
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 20:30
- Nahlásit
blanulinka1
jinak dík že nám tu děláš reklamu ))) Já myslim, že pro lidi co dělají canicros, dogtrek a podobný sporty je to ideální zboží
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 20:39
- Nahlásit
youngladyjá už mám od Ruffwear pamlskovník, sice za litr, ale fakt bombove
tak to predpokladam, ze ty pamlsky z neho jsou kozelne
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 20:51
- Nahlásit
Orry
no to kazdopadne mlada slape jak hodinky jen ten pamlskovnik vidi
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 22:19 - Změnil/a: WhiteWolf
- Nahlásit
younglady
Mně se moc líběj ty botky, ale jsou na mě fakt pěkně drahý Kdyby byly za 250 jedna, tak bych do toho šla, ale kdyby mi pes ztratil botu za 500, asi bych ho přizabila
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 22:24
- Nahlásit
younglady
Je tenhle pamlskovník lepší než ten od ManMatu?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 22:26
- Nahlásit
Walda
jasně..se v něm ty pamlsky množí
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 22:30
- Nahlásit
sarax
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 22:39
- Nahlásit
Já mám zálusk na brašny pro psa, ale počkám si, jestli se to neobjeví ještě v jiném obchodě (myslím, že je to rozjednáno)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 23:48
- Nahlásit
Mel
a na brasny u me jsi nekoukala...? Mam tam ted ty "nase"...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 06:58
- Nahlásit
hmm, tak třeba někdy v příštím životě si budu moct dovolit Edě něco koupit z jejich nabídky. ono pelech bratru za 4300Kč nebo standardní obojek za 400Kč otázka je, jestli to je nutný to mít... (ale věci to jsou krásný, to jo)
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 07:34
- Nahlásit
younglady
jasně, doufám, že bude provize... Fakt se mi ty věcičky moc líbí... Brašny jsou super, budu muset počkat jak Betka naroste do konečné podoby a možná bych ji tu maličkou pořídila...ale musela by do ní ještě pár ceťáků dorůst, ale o moc zase ne, nebo se nevleze na výstavách "do metru" Ať si ty svoje kravinky tahá sama A botičky jsou super...parádní treky...jen bych ji hlídala jako oko v hlavě mít je na tlapkách, ale v létě v Tatrách by to bylo hóóódně impozantní...jezevčík v trekách Uvidíme co dostane k narozkám, nebo od ježíška
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 07:39
- Nahlásit
wami
máš prosím taky tak pěkný obojky. Jaksi hledám www. na tvojí prodejnu a nějak mi to nejde
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 07:54
- Nahlásit
younglady
prosím tě, nemáte v obchodě něco takového: KRONCH LAKSE 175g, 85% LOSOSA? Ne, že by ji všechny ty pamlsky nejely, ale myslím, že za tohle by mi vyskočila až za krk
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 08:20 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
blanulinka1
jo ,tydle ty sou skvělý
inak mně se šíleně líbí pelechy od Rogz for Dogz,ale cena teda taky hustá http://www.tagisky.cz/vypis.asp?menuId=35
|
venda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 08:47
- Nahlásit
Petra
wami obchod http://www.propsy.eu/inshop/
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 09:06
- Nahlásit
venda
moooc díky
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 09:16
- Nahlásit
blanulinka1: Tyhle pamlsky jsou the Best.......a v tom obchodě co posílala Mel jsou.....
Jinak ty věci z ruffwear jsou fakt luxusní......Michal mi o nich vyprávěl včera asi hodinu a byl unešenej a musím se přiznat, že až budu chtít něco z toho co nabízejí tak neváhám.....myslím že začnu přenosným pelíškem, miskou a rouhodně obojky jsou luxusní a to nemluvím o vodítkách, které se dají uzamknout...drahý je to dost, ale zas si myslím že kvalita doba použitelnosti se tomu vyrovná.....Já sjem zamilovaná
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 09:16
- Nahlásit
holky nikde jsem nenašla ty pěkné obojky co mají na URL ty s tím řetízkem ty se mi moc líbí nemají tam ale ceny
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 09:17
- Nahlásit
Kreis
ty tam někdy vidíš ceny????
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 09:18
- Nahlásit
Petra: Napiš mi e-mail.......eithel@centrum.cz
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 09:37
- Nahlásit
Kreis
napsala jsem ti mail
|
venda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 09:46
- Nahlásit
blanulinka1
Kreis
no jo, pamlsky vypadaj zajímavě, jen mi nějak nesouhlasí to složení, je tam jenom 85% lososa, ale co je těch 15% tam nepíšou, ne že by to bylo tak důležitý... já dělám ty játrový pamlsky jak tu na ně byl recept, ale právě kvůli játrům je nechci dávat pořád, kombinuju to s eidamem a masem, ale čim víc druhů tim líp... o nějakém pražském obchodě kde by je měli náhodou nevíte?
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 09:53
- Nahlásit
Když už jste u těch nákupů, tak potřebuji také poradit. Sháním takovou tu praktickou velikáááááánskou naběračku - nerez - na nabírání žranice pro hafany. S malou to je děsný "opruz". Než to malou naberu, tak jsou hafani poslintaní od ucha k uchu. Takhle bych jednou nabrala, hups do mísy a už se baští. Po celých Budějkách se snažím takovouto velikou naběračku sehnat, ale bohužel - není (. Mají jí hodně ve vývařovnách, ale nechtějí mi jí ani prodat, že prý se těžko shání - což už vím )
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 09:56
- Nahlásit
Petra
dost podobný obojek (sice kulatá textilie kolem krku + stahovačka z řetízku) jsem koupila u nás ve zveráku za cca 60 kč, obojek je super, ale nevypadá tak nóbl zkus projít pár obyč zveráků, třeba budeš mít štěstí
|