| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:13
- Nahlásit
V neděli 25.2. se chystáme na procházku s pejskama Průhonickým lesem, zatím jde asi 8 pohodových psů. Tak jestli někdo chcete svého psa nechat vylítat, přidejte se k nám. Buď můžeme vyrazit dopoledne nebo klidně po poledni, podle toho, jak se domluvíme.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:14
- Nahlásit
Venta
a co jde za pejsky?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:25
- Nahlásit
younglady
čivava, mexický a peruánský naháči, jezevčík, vořech, barzoj a štěně ovčáka.
Teď jsme se domlouvali, že půjdeme na procházku i v sobotu odpoledne, ale ještě nevíme kam. Takže bysme se mohli taky na něčem domluvit, kdyby měl někdo zájem se k nám přidat.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:26
- Nahlásit
Venta
ja bych spis tu nedeli, jaky je slozeni klucixholky?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:32
- Nahlásit
Venta
dejte mi sem pak prosím vědět, co vám řekl dědula u vchodu - my když jsme tam přišli s třema berňákama, tak měl velký problém, a byl dost nepříjemný - možná si myslel, že nás tím odradí od návštěvy, ale měl smůlu ...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:36
- Nahlásit
younglady
Tak neděli, klidně. Třeba se někdo ještě přidá.
Kluci zatím 2 a 6 holek, ale spolu naprosto bez problémů, i při potkání cizích fen. Prostě všechny pohodové a nekonfliktní.
A ty máš taky pohodářku, ne?
Janiii
V tý části, co jsme byli, je vchod i z louky a nikdo to nehlídá. A psů jsme tam potkali celkem dost.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:38
- Nahlásit
Venta
jo v podstate jo, spis mi jde o ty kluky, bude asi tesne na konci harani, tak si to radeji jeste rozmyslim podle toho jak moc po ni ke konci tydne pujdou nebo ne
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:45
- Nahlásit
co vám řekl dědula u vchodu
já myslím, že pindy maj jen u toho vlezu z Průhonic, tady mimo vesnici už to je v pohodě.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 15:31
- Nahlásit
Když do toho parku půjdete jinou stranou než od zámku, tak tam to nikdo nehlídá...
Teoreticky bysme se mohli přidat, zajímalo by mě, co jsou za psi ti psi. Já mám křížence pita - psa, takže pokud by samci byli nějaký větší, tak by to asi neprošlo
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 16:15
- Nahlásit
takže pokud by samci byli nějaký větší, tak by to asi neprošlo
pes bude jezevčík a myslím ten barzoj.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 16:32
- Nahlásit
když já jinej vlez než u zámku neznám - poraďte kudy se tam dá "nepozorovaně" vlézt?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 16:55 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Janiii
musíš jet od vesničky Rozkoš, přijedeš na křižovatku, vlevo jsou Průhonice a rovně se jede do Dobřejovic přes ten lesík, vpravo je cestička k chatám a tam se dá zaparkovat. Vede tam i cyklostezka.
mapa
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 18:15
- Nahlásit
fromeli
díky za tip, my jsme byli poprvé rádi, že jsme našli hlavní vchod až se tam vydáme zase na jaře, tak budeme chytřejší a ušetříme si výstup s dědkem
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 19:17
- Nahlásit
My se v neděli přidáme (2 fenky).
Kolik je tomu štěňátku?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 19:19
- Nahlásit
fromeli
uvidíme, možná dorazíme a kdyžtak se odpojíme... my totiž bydlíme u Průhonic
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 23:26
- Nahlásit
hele hodte sem cas srazu a misto srazu
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 06:56
- Nahlásit
Mel
1 pes je jezevčík a 1 je mexický naháč (asi 25 kg) - ten je tak velikosti pita. Ostatní jsou fenky. Jezevčík, když se bojí psa, tak vrčí, ale nepere se. A naháč si taky nezačíná, ale nenechá si nic líbit, kdyby ho nějaký pes napadl. Tak záleží, jaký je ten tvůj.
Pavliii
Tak super, pojďte. Ty máš toho beauceronka, že?
Tomu NO je myslím asi 5 měsíců.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 06:57
- Nahlásit
younglady
Místo srazu bych dala to parkoviště, jak popisovala fromeli a čas by nám vyhovoval kolem poledne (v 11 nejdřív), ale můžeme se přizpůsobit.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 07:11
- Nahlásit
Místo srazu bych dala to parkoviště, jak popisovala fromeli
Venta
ještě poznámka, ono se dá zaparkovat vpravo (když se jede od Rozkoše) a pak po x metrech i vlevo.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 08:02
- Nahlásit
fromeli
Já myslím, že nejlepší bude od Rozkoše hned zkraje vpravo, ještě před začátkem parku. Tam je taková polní cesta, kde se dá zaparkovat. A můžeme odtud jít rovnou do toho parku. Na tý mapce, cos poslala, je to i značené jako parkoviště (bohužel tam neumím vložit šipku nebo něco :confused
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 08:13
- Nahlásit
myslíš takto URL
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 08:23
- Nahlásit
fromeli
no, skoro. Tak to "P" vedle tý šipky jsem myslela.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 08:25
- Nahlásit
no, skoro. Tak to "P" vedle tý šipky
hele, nebuď zase takovej cimprlich ta ulička s parkovištěm nemá jméno, těžko to pak ošipkovat
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:26
- Nahlásit
Venta
Jo, a taky je jí 5 měsíců
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 12:50
- Nahlásit
fromeli
Ale i tak děkuju
Pavliii
Tak fajn, to si budou rozumět.
Takže shrnu: V neděli 25.2. bude sraz na tom parkovišti na kraji parku ve 12 hodin.
Kdyby to někomu nevycházelo, můžeme to i přizpůsobit o hoďku dopředu nebo zpět.
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:24
- Nahlásit
Venta
A odkud vychazite, kde je sraz ?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:24
- Nahlásit
Venta
tak s jezevčíkem by naprosto problém nebyl - malý psy můj pes nepovažuje za soupeře, tažke ti mu neva. U naháče si taky myslím, že by ho za soupeře nepovažoval... Ale nevím, jestli to stihnem časově, v neděli chodíme na cvičák a trávíme tam čas různě, podle toho, kolik je tam lidí na obrany a kdy se na nás dostane řada. Pokec v klubovně bych si mohla odpustit Mohla bys mi písnout své číslo na mejl, který najdeš na stránkách pod mým členem? Kdyžtak bych za Vámi dorazila později, možná i na kole . Předpokládám, že se budete pohybovat v té části parku, kde je ten rybník, je tam míň rušno než v té "zámecké části"
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:32
- Nahlásit
Zany
sraz je uveden výše u mého příspěvku z dneška 8:13
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:59
- Nahlásit
Mel
Máš mail.
Sice pochybuju, že budu schopná ti popsat, kde zrovna jsme, ale snad se najdeme, kdybys dorazila později.
A tak uvidíme, kdyžtak bys dala psovi košík a nebo bysme se oddělili, kdyby to fakt nešlo.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:24
- Nahlásit
Venta
dík za mejl, košík bude určitě, nejsem blázen, abych pustila Garyho mezi bandu psů jen tak
|