| Autor |
Zpráva |
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:21 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit
Jakožto velká obhájkyně sdružení EFAS nám určitě ráda sdělíte, proč má sdružení EFAS svou novou prezentaci na nové adrese?
Nepsala jste nedávno náhodou, že kvůli určitým lidem museli skončit, co paní Seryová?
Koukám, že poté, co začali v regionálním tisku žádat o pomoc, znovu dostali "chuť pomáhat zvířatům"
Btw nevíte náhodou jak jim dopadl či nedopadl ten soud ohledně nevydání toho psa?
http://www.sdruzeni-efas.com/
|
aren
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 19:22
- Nahlásit
Trotelchen
proč má sdružení EFAS svou novou prezentaci na nové adrese?
Jé, tak to jsi mi udělal radost. Asis ani nechtěl, vím. Ale moc mě těší, že zase fungují.
Nepsala jste nedávno náhodou, že kvůli určitým lidem museli skončit, co paní Seryová?
Psala. O to větší mám radost, že se to zlomyslným škodičům nepovedlo.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 20:10
- Nahlásit
aren
Já o této kauze mnoho nevím,ale proč myslíš,že mělo jít o nějakou zlomyslnost? Z jakého důvodu?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 02:59
- Nahlásit
aren
Jé, tak to jsi mi udělal radost. Asis ani nechtěl, vím. Ale moc mě těší, že zase fungují.
Vás těší, že se budou zase nekontrolovaně množit vořeši?
Aha, chápu, Vy to paní Seryová vlastně děláte taky, dokonce křížíte plemena, že ano?
Těší Vás, že zase bude spousta dalších psů trpět jen proto, aby se pár lidí obohatilo?
Vy si asi neumíte vydělat jako ta účetní, že podporujete lidi, kteří se snaží nahrabat na utrpení zvířat. Pletu se?
Psala. O to větší mám radost, že se to zlomyslným škodičům nepovedlo
IMO zlomyslná škodička jste Vy Änno Šeryová, nejen že škodíte psům přímo například tím, že křížíte pinče a jezevčíky, Vy navíc podpoprujete lidi z Efasu, kteří na svém webu poomlouvali slušné občany a sama lžete a nejsoíše i pomlouvaté.
Odpovíte na tu otázku, jak je to s tím soudem, kde je Efas žalován pro nevydání psa....nebo se opět pletu?
Sdružení Efas je dle mého názorui známo na půlce Hanné a v jakém světle no to si myslím umí každý představit...lži pomluvy a hnus moc k pomoci zvířatům nepasují.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 03:02 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit
aren
Zatím jste stále ani Vy ani Vaši přátele z Efasu nevysvětlili, proč údajně v době, kdy na tom nebyli nejlépe, IMO nabízeli obcím k podpisu smlouvy, kde nabízejí odebrání psů za jednorázový poplatek? A to ne zrovna malý s nemožností psa vrátit. Tohle moc logiky nedává...Vám ano?
Pletu se?
Mám zde znova umístit kopii té smlouvy?
Paní Anno Seryová, dostáváte provize z utrpení psů?
proč na internetových diskuzích IMO lžete a pomlouváte?Máte snad pocit, že se to clučuje s etikou účetního?
Vašim klientům to nevadí? Vědí o tom, jak moc lžete?
karel Berger
|
aren
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 11:56 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Trotelchen
Pletu se?
To teda ano, a hodně. Fakt mi dělá velké potíže myslet si, že se pouze pleteš, a že nepereš do někoho jen proto, že nejsi schopen veřejně uznat svůj omyl.
Vás těší, že se budou zase nekontrolovaně množit vořeši?
Takové věci mně netěší a takové věci se ani v EFASU nedějí. Proč by to doháje dělali? Seš normální? Vždyť mají co dělat postarat se o ty psy, co už v péči mají. Spíš bys měl přeléčit svou bujnou fantazii
Odpovíte na tu otázku, jak je to s tím soudem
O tom nic nevím.
Zatím jste stále ani Vy ani Vaši přátele z Efasu nevysvětlili, proč údajně v době, kdy na tom nebyli nejlépe, IMO nabízeli obcím k podpisu smlouvy, kde nabízejí odebrání psů za jednorázový poplatek? A to ne zrovna malý s nemožností psa vrátit. Tohle moc logiky nedává...Vám ano?
Já na tom nevidím nic nelogického. Obce jsou povinny přispívat na péči o psy odchycené na svém území. Péče o psa není zadarmo, spočítej si to sám – jestli krmení přijde např. na 10Kč denně, plus očkování, odčervení, odblešení, inzerce, hlídání, úklid, údržba, za celý rok se dostaneš k částce přes 4tisíce. Když obec předá útulku ročně třeba 20 psů odchycených na svém území, je to 80000 ročně a vydělat na tom nejde, ledaže bys ty chudáky chtěl týrat hlady jako v Dětmarovicích. Koho z nás tady stojí pes méně, než 4tisíce ročně?
Taková je běžná praxe a skoro každý útulek takovou smlouvu má. Takže kopii smlouvy klidně umisť.
Nedostávám. Tobě asi vážně hrabe.
proč na internetových diskuzích IMO lžete a pomlouváte?
To platí akorát o tobě.
navíc podpoprujete lidi z Efasu, kteří na svém webu poomlouvali slušné občany
To píšeš o svém webu.
lžete a nejsoíše i pomlouvaté.
To je ovšem perla.
Máte snad pocit, že se to clučuje s etikou účetního?
Vašim klientům to nevadí? Vědí o tom, jak moc lžete?
Mí klienti mě vesměs dobře znají, vědí, že nelžu a že je na mně spoleh. Takže jsou v poho. Horší musí být pro tebe žít sám se sebou. Kdysi jsem byla na tebe naštvaná, teď už je mi tě fakt spíš líto.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 12:05 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Smečka
Já o této kauze mnoho nevím,ale proč myslíš,že mělo jít o nějakou zlomyslnost? Z jakého důvodu?
Nech si to od svého koprovkového přítele vysvětlit, budeš vědět víc.
Že jde o zlomyslnost - nevím, z jakého jiného důvodu by se do Efasu trefoval. Alternativní důvod by byl ještě snížená inteligence, ale to tady někteří říkají, že chvd nemá.
V Efasu strašlivě týrají zvířata tím, že si je opuštěné a zatoulané berou k sobě, nakrmí, vyléčí a najdou jim nový domov.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:09
- Nahlásit
aren
To teda ano, a hodně. Fakt mi dělá velké potíže myslet si, že se pouze pleteš, a že nepereš do někoho jen proto, že nejsi schopen veřejně uznat svůj omyl.
Mylíte jako, že realita je ještě mnohem horší, než se domnívám?
Noé konečně rozumná myšlenka.
Vždy jsem věřil, že se nakonec shodneme.
Odpovíte na tu otázku, jak je to s tím soudem
O tom nic nevím.
nyní to nemyslím zle jako vůči Vám, ale Vy většinou o takových věcech nevíte...nenapadá Vás proč?
Já na tom nevidím nic nelogického. Obce jsou povinny přispívat na péči o psy odchycené na svém území. Péče o psa není zadarmo, spočítej si to sám – jestli krmení přijde např. na 10Kč denně, plus očkování, odčervení, odblešení, inzerce, hlídání, úklid, údržba, za celý rok se dostaneš k částce přes 4tisíce. Když obec předá útulku ročně třeba 20 psů odchycených na svém území, je to 80000 ročně a vydělat na tom nejde, ledaže bys ty chudáky chtěl týrat hlady jako v Dětmarovicích. Koho z nás tady stojí pes méně, než 4tisíce ročně?
Taková je běžná praxe a skoro každý útulek takovou smlouvu má. Takže kopii smlouvy klidně umisť.
Ale jo, to píšete logicky, ale zcela OT ...tady jde dle mého o to, že je poněkud divné v době, kdy mám problémy fionanční i jiné nabírat psy způsobem, který mě vlatně limituje v tom, jak rychle je musím udat...aby mi na n stačily ty 3000...já sií nemylím, že by to bylo hodně, ba naopak....
Když mám problémy s místem na umístění psů, tak se přece nesnažím nabrat hromadně další psy, no ne?
Nedostávám. Tobě asi vážně hrabe.
Hrabe? jako služka že mií hrabe listí nebo jak to myslíte?
proč na internetových diskuzích IMO lžete a pomlouváte?
To platí akorát o tobě.
Dobrá, upřesním tedy otázku.
Proč mne na intenetových diskuzích pomlouváte a lžete v souvislosti se mnou...???
I když znám případy, že šlo i o jiné souvislosti....
navíc podpoprujete lidi z Efasu, kteří na svém webu poomlouvali slušné občany
To píšeš o svém webu.
Pardon, Vašemu vyjádření jsem neporozumněl, ptal jsem se dalších dvou lidí a také jim nedává smysl.
Mí klienti mě vesměs dobře znají, vědí, že nelžu a že je na mně spoleh. Takže jsou v poho. Horší musí být pro tebe žít sám se sebou. Kdysi jsem byla na tebe naštvaná, teď už je mi tě fakt spíš líto.
Inu ne madamme, jsem se sebou vcelku smířen...za to na Vás je vidět, že začínáte více komunikovat s identitou paní Fišerová Dagmar neboť přejímáte její názory )
V Efasu strašlivě týrají zvířata tím, že si je opuštěné a zatoulané berou k sobě, nakrmí, vyléčí a najdou jim nový domov.
Nebo ty, co pochcípají na nějakou nákazu, pro jistotu zakopúou na dvorku, ať není žádný problém s institucemi, že ano?
Nebo se pletu? )) No nevím.
Taky se jim běžnš rodí další vořeši....to je taky paráda, že???
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:10
- Nahlásit
aren
Že jde o zlomyslnost - nevím, z jakého jiného důvodu by se do Efasu trefoval. Alternativní důvod by byl ještě snížená inteligence, ale to tady někteří říkají, že chvd nemá.
Mi prostě vadí hovada, chápete madamme?
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2007 23:04
- Nahlásit
Trotelchen
A není toto téme celé až dávno pasé? Nechápej to jako zastávání se Efasu, ani nikoho dalšího. JEn mě znovu udivuje, proč ti Efas tak moc leží v žaludku. ? Jo, vadí to hovada. Komu ne? Ale těch útulků fungujících špatně, mnohdy mnohem hůř než Efas, je fakt hodně. Takže proč neproklepneš i ty jiné?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 12:56
- Nahlásit
Sylva
nelze dělat všechno...ano...je jich mnohem více a určitě i mnohgem horších...ale pokud bych na to šel Tvým stylem, který mi nabízíš....tak bych se vlastně těm útulkům nemusel věnovat vůbec, protože obecně jsou horší věci než útulky ...... nelze dělat vše.....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 12:11
- Nahlásit
Zdravím Aren, slyšela jste také o tom, jak se Efas údajně soudil kvůli vydání psa, kterého tedy oni měli vydat? Že prý dnes byla exekuce a že prý ve Vrbátkách jakože omylem a náhodounikdo nebyl a že prý členové této bohulibé a zvířetomilovné organizace dostali v rámci této kauzy tři pokuty za pohrdání soudem, že prý nedokladovali to, co si soudce žádal?
No tomu nemohu uvěřit ))))
Takoví slušní lidé přeci to jsou !!!!!
Oni ta zvířata tak milují přeci...to je určitě zase jen nějaká sprostá pomluva, že ano?
No.....akorát, že prý tentokrát tato "pomluva" je jednoznačně doložitelná písemně.
Nooo, co Vy na to?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 14:38
- Nahlásit
Lidé bděte, hlavně vy z Olomoucka a Hané, ať třeba nevyhodíte zbytečně peníze.....
|