Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Inzerát k pláči nebo zasmání
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 22:13
- Nahlásit

Tohle dneska došlo kamarádce na mail. Podotýkám že se jedná o plemeno čínský chocholatý pes !!!

Máte na prodej šteňata, že ? Mámzájem ovše tři ! Moc se mi líbí. Měli by se unas jak v bavlnce, to mi věřte. Chodily bysme s nima na prochasku do lesa a deti bysi meli s kým hrat. V zimě by mohli i do předsině, aby jim venku nebyly zima. Kupovaly bysme jim dobroty i granule. Mame uz i nachystený kotec a kdyľ budou tři, tak nebudou sami. Nemame moc peněs ale pejskum bysme dopřávali na co mají chut a co potřebuji. Napište kolik by nas stali kdyz vezneme vsechny tři. Nemame moc pěnez ale můžem dát do tři tisíc to je pěkný ? A nebo vememe jich miň abysme se vlezli do toho. Tak napište nam at se můžeme na ně podívat a můžeme je už odvest ?
Moc se na ne těsíme a děcka taky. Kralová Ida

younglady
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 22:34
- Nahlásit

jorkaAmálka
k pláči je to, že to ty lidi asi myslí vážně

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 22:36
- Nahlásit

younglady
Já jen doufám, že baba nesežene ani voříška !!! Prostě žádnýho psa !!! Snad jen plyšovýho, ale i o toho bych měla v tomto případě strach )

cilka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 22:48 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit

jorkaAmálka

Třeba to bylo nějaké děcko , baví se tím ...
jako např. tady :
http://www.virtualni.staj.ufonek.net/index.php?pg =pes&pes=9133&

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 23:08
- Nahlásit

Holky klid, lidská blbost nezná hranic. Mě včera napsal jeden pán, že by měl zájem o inzerovanou fenku slovenského kopova (je v útulku), ale že je až ze Slovenska, jestli bych mu ji mohla poslat na dobírku.

V rámci zachování zdravého rozumu už vůbec neuvažuju nad tím, jestli to někdo myslí vážně a bavím se představou jak na poště vysvětluju, že v tom balíku je pes (mimochodem poměrně velký) a že by s tím teda neměli moc třískat

Pupy
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 06:16
- Nahlásit

Biluška
Joo tak to je hustý ...jj to si také umím představit....no ale myslím že lidé by v dneší době udělaly všechno....

Pupy
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 06:18
- Nahlásit

cilka
Co máš proti ufonkovi?...já tam náhodou chodím taky,,,ale jen se starat o zvěř je to jedinej sever který mě baví

Smečka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 07:59
- Nahlásit

To je snad recese ne? To není možný, vůbec .

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 08:02
- Nahlásit

je to jedinej sever který mě bavíPupy
Ty jsi nám nevěrná?

Pupy
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 08:06
- Nahlásit

Mucholabka
Krom tohodle samozřejmě

cilka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 09:40
- Nahlásit

Pupy

..nemám proti ufounkovi vůbec nic , jen se pěkně starejte o zvířátka , někdy se tam dost nasměju a to je fajn

wami
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:49
- Nahlásit

No, ja tam mam (na ufounkovi) z Lumpa fenecku na prodej, naposled ji krmili tusim senem...?

Pupy
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:59
- Nahlásit

wami
Joo oni se tam někdy najedou trochu blázniví lidi.
však kradené fotky jsou tam zakázané...

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:45
- Nahlásit

Tak e-mail v začátku této diskuze má pokračování !!! Paní opět napsala když se jí kamarádka neozvala !!! Smíchy tady brečím... Posuďte sami :

dobrý den, dojeli by sme přes víkend pro psi ? Asi v sobotu nebo neděli rano. Nachystejte jim neco sebou a bednu kde pojedou. Nevim jak jedou vlaky ale rano asi pojedou snad. kdyby bylo zlé pocasí dojedeme po obede. decka už mají mena a ty reknou az dojedeme, ale ten jeden bude holka Asta. pak uz si jich nepamaju. Co žerou maso ? nebo to v pytlu ? ja mam aji kozu když bude chtiít mléko, tak mame. nedalabyste nam aji tu bilou fenu kaderavou, aby si zvykli a pak byste si mohli ppro nu prijet. nebojte se my vam ju vratíme ale jestli bude este chtít k vám. U nas se majízvírata dobre. ale napise nam na tuto mejl at víme kolik si mame vzit těch pěněz. ale pravdu moc nemame a nemuzeme vyhazovat. mame devet decek. nejsou zli a nekousou ? kralová

Misery
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 23:59
- Nahlásit

9 decek? No tak to je jasny, to jsou cikorky :-D

wami
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 08:39
- Nahlásit

mame devet decek. nejsou zli a nekousou ?
by mohla vědět sama, jestli její dečky jsou zlé a koušou...

Lexa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:24
- Nahlásit

No o nase stene se kdysi "uchazel" chlap,ktereho nejvic zajimalo,jestli ten pes dokaze zabit pita.Nic jineho,neptal se na rodice,na plemeno,na povahu-vubec na nic,jen jestli,az vyruste,dokaze zabit pita...

Pudlice
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:24
- Nahlásit

jorkaAmálka

To snad není pravda, to nemůže být žádný podvrh, protože by to takhle nikdo takhle nedokázal sestavit. Ale co když si doopravdy "přes víkend pro psi dojedou" ?

Lexa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:26
- Nahlásit

Pudlice
...a na oplatku jim tam nechaji 9 deti

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 10:59
- Nahlásit

Pudlice
Kamarádka je z Libereckého kraje a psala že se stěhuje na víkend k nám ( jsem z Brna ) Jestli přijede Hujerovic rodinka tak v ulici bude asi pozdvižení ))) No chtěla bych být u toho ))

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 11:55
- Nahlásit

Nevěřila bych, že se nám to stane. Včera prý k mamce přišla jedna paní-taková jednodušš, a prý "nevíte, kdo má chlupatou kočku?"
-my máme peršanku, proč?
-tak já pro ni odpoledne pošlu děcka
-co? Ona je kastrovaná, není na chov
-no, oni chcou chlupatou kočku, tak já je tady pošlu, ať si pro ni přijdou
-ale my jsme si ji koupili, abychom ji měli
-tak můžou přijít třeba ve dvě?

aren
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 12:16
- Nahlásit

Mucholabka

venda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 12:57
- Nahlásit

Mucholabka
já jsem asi hrozně blbá a naivní, protože nemůžu uvěřit, že by někdo mohl být tak blbej a naivní

Lexa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 20:57
- Nahlásit

Mucholabka

To aby se clovek bal,ze se nekomu bude libit jeho dite

pigie
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 21:27
- Nahlásit

Mucholabka
jj, toto mi silne pripomina americky pristup

kiwikik
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 16:45
- Nahlásit

Mucholabka
ty máš bílýho pitta že? tak já se stavím zítra kolem oběda tak na mě čekej si ho vezmu jsem si říkala že by se k Belišákovi hodil a aspoň sežere to co B nedožere.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 16:55
- Nahlásit

kiwikik
No, takovou bílou mixáž. Přiť, bude řyť.

emikami
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 17:06
- Nahlásit

jorkaAmálka
Já si myslím, že tyhle mejly píší nějací blázni, kteří koukají kde má kdo štěně a pak píší tyto nesmysly. Já již také dostala nějaké mejly tohoto typu, hlavně to znělo tak slizce, že je mi jasné že pes by byl pro ně to poslední, a ne jako pro nás to první. Ta věta - U nás by se měli jako v bavlnce, všechno by jsme jim dopřáli, děti by si s nimi hráli, fakt tahle slova znám, myslím, že se tim opravdu někdo baví.

Jinak v Praze bych měla být na výstavě s Deniskou, třeba se tam konečně uvidíme

Bela
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 17:51
- Nahlásit

jorkaAmálka
tak duuufam, ze nam das vediet, ako to nakoniec dopadlo. Som cela v napati ,

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 19:17
- Nahlásit

Dnes, před chvilkou, telefon od zákaznice. Ahój Šárkoo (proč mi pokaždé k***a říká takhle, když se jmenuju stejně jako ona), nechceš dva křečky pro děcka? My jsme si je koupili, ale lezou nám po drátech.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání