| Autor |
Zpráva |
Lexa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 09:10
- Nahlásit
nika00
pokud vim,tak behem par minut,max. tak behem 2 hodin.Take mam doma chodici popelnice.Ale chleba tam nejspis dala nejaka hodna babicka pro ptaky,tak se zbytecne nestresuj.
A jdu pracovat...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 09:18
- Nahlásit
wami
taky ti přeju hodně štěstí....
Mucholabka
mě připadá, že na těhle serverech jsou samý idioti a vyloženě čekaj, kdy se objeví nějaký bombastický článek, kde jaký pes zase napadl jaké dítě, aby mohli vyjadřovat svou vysokou inteligenci... takže jak psala wami, nemá to cenu (nečetla jsem to celý, ale už jenom fakt, že tam někdo napíše, že existují agresivní a bojová plemena, vypovídá o lecčems - a to to byl ještě slušný přispěvatel)
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 11:00 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
V MČ Brno - Bystrc se v jedné části válí na každých 500 m nějaká miska s nějakým mlíkem, nebo granulema nebo masem či kostma. Dost dlouho mi trvalo, než mě přešla hysterie a mánie, že jsou to otrávené návnady pro psy.
Utvrdil mě o tom zejména fakt, že po téže MČ se pohybuje několik desítek cca 50 kg koček a 60 kg kocourů, kteřížto se u oněch misek schází jak arabové v mešitě. A pak jsem viděla onu paní důchodkyni, která misky rozesévá po celé republice.
Na druhou stranu jsem jen čekala, kdy už se někdo naštve a obsah misek zamění. A od té doby se slepica bojí volně se pohybujících mističek, které mu nepatří.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 11:10
- Nahlásit
Garfield
ony ty otraveny navnady nebyvaji tak napadny, to je na tom nejhorsi...
Ja fakt litam co 5 minut k oknu, pac psi zacnou rvat, tak kontroluju...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 11:17
- Nahlásit
Garfield
To jsme na tom stějně.Taky za každým kusem žvance,vidím možné riziko.Jenže u nás je toho strašně moc a nemám šanci psa uhlídat.Tak si říkám,že kdyby to bylo otrávený,tak je to líp maskovaný.
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 21:02
- Nahlásit
Ja se na tu diskuzi zase podivala...asi abych se namichla na dobrou noc.
Nevite nekdo,jestli existuje zivot na nejake hodne vzdalene planete?Pac po precteni tech prispevku zacinam uvazovat o stehovani...
|