Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Ubytování na horách
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 19:49 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Walda

U nás nejde o to dovolit a nedovolit.Já ji to zakážu,ale jak ji znám,tak když bude mít příležitost,tak to zkusí.Hrozně ráda chodí po schodech.

Myslíš,že pro psa to bude na tom hotelu blbýMy s ní na hotelu ještě nespali.Jen na apartmánu a tam nebyl problém.Proto by se mi líbila ta chatička

Walda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 20:01
- Nahlásit

abby

No ale jestli sleze, tak není problém. Já si jen vždycky představil, že Indy nahoře dostane nápad, že se vetřelec blíží dole ke dveřím a bude chtít být hned u nich. A skončí s dlahama na packách.

Aby bylo jasno - schody jsou vlastně žebřík ( tj. průhledové ) z ne moc širokých, hladkých, nalakovaných a tudíž kluzkých prken. Sklon odhadem 60 stupňů. Hledám fotku, ale asi ji nemám.

Walda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 20:05
- Nahlásit

abby

Ve velké chatě jsme taky jednou spali, a bylo to OK.
Ale v chatičce o moc lepší. Bez sousedů vidících ve svých dětech potenciální potravu pro naše psy e.t.c..
A hlavně rovnou z chatičky ten výběh - blíž než doma na zahradu.

abby
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 20:35 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Walda

A může se na hotýlku všude se psem.I do restošky.

Ještě promyslíme a uvidíme.Záleží,co budou mít volné.Paní nebyla moc sdílnáMám právě strach,že vyleze,ale nesleze.
A nebyla vám v chatce zima?

wensday
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 20:49
- Nahlásit

abby
Myslíš,že pro psa to bude na tom hotelu blbýMy s ní na hotelu ještě nespali.
my byli s holkama loni v hotelu , tady URL abylo to fajn, bez problémů a to nám navíc Anne ještě hárala a paní majitelka měla dva psí kluky.... přestože jsme bydleli v poschodím holky to zvádly skvěle....

Walda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 20:56 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

abby

V hotelu je jídelna pro hotelové hosty a volně přístupná restaurace, psi smí jen do restaurace. Do jídelny jsme psy vzali jen o Silvestru, když jsme tam trávili delší dobu. Jinak vždy využíváme služeb restaurace; doporučuju smažené syrečky - k žejdlíku jsou super.

Chatky jsou vytápěné dobře, v případě silných mrazů se dají navíc půjčit přímotopy.

Z paní v recepci si nic nedělej, nasranost má v popisu práce. Nikdy s ní ale nebyly opravdové problémy.

abby
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 20:58
- Nahlásit

wensday

Mám plán,aby tam moc netrpěla.Ráno půjdem na prochajdu,pak zůstane sama a odpoledne bysme vyrazili na běžky.Nebo tak nějak

wensday
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:11
- Nahlásit

abby
Jasně, já taky ráno chodila s holkama pěšky, pak jsme s nima byli ještě na běžkách.... samy zůstávaly, když jsme šli jídlo do restaurace, tam pejsci nesmějí. Ale bylo to tam báječný
Kdy jedete ?

abby
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:39
- Nahlásit

wensday

chtěli bysme v neděli odpoledne.Abysme se v klidu ubytovali a stihli Abby seznámit s okolím a aklimatizovat.
My jsme sjezdaři a na běžky půjdeme poprvé,tak uvidíme.Možná nakonec zvolíme jen procházky po okolí

wensday
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:42
- Nahlásit

abby
tak ať se vám to vyvede ))))

abby
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:08 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Děkuju všem za pomoc.Nakonec jsme objednala ubytování na doporučení Waldy

joli
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:11
- Nahlásit

Já byla jednou se psama v Harrachově, v kempu, v chatce a bylo to super, spali s náma v posteli........nevýhoda byla, že bylo moc sněhu a nebylo kam chodit na vycházky.......

abby
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:16
- Nahlásit

joli

přítel na Krkonoše lehce zanevřel A Pražáci mají v té době prázdniny,tak se obávám,že tam bude poněkud těsněji
Jen,aby byl sníh.Mám nové lyžáky

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání