| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:53
- Nahlásit
Co si o tom myslíte? Máte k tomu někdo nějakou vaši teorii??? Docela by mě to zajímalo, skoro každý web má na stránkách počítadlo, kdyby to tak bylo, nač by pak bylo????
2. 2. 2007 (13:09) X O proč?
http://někde.někdy.cz
Náhdou jsem se dostal na Vaše stránky. Jestli dovolíte, rád bych poněkud pozměnil Vaši citaci z úvodní stránky " Dne 22.9.2006 navštívilo náš web již 11tis. návštěvníků. Děkujeme všem za návštěvu." - kolik z toho bylo opravdu návštěvníků a kolik web robotů (google, jyxo, asta.....)Praxe je taková, že každou stránku denně navštíví několik robotů a nekvalitní "počítadlo" jejich přístup zaznamená jako návštěvu živého človeka, většina návštěvníků Vašich stránek jsou virtuální vyhledávací roboti.... A pak se tím majitel stránek z neznalosti ještě chlubí...Znalí se smějí.... . Pokud Vám mohu poradit, tomuto číslu smažte aspoň 2 nuly.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 17:10
- Nahlásit
emikami
jj, harvestery se tomu říká, mám takový dojem...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 18:11
- Nahlásit
emikami
to je úplně normální, roboti jsou od toho, aby projížděli internet a indexovali stránky pro vyhledávače apod... nic neobvyklého..
http://cs.wikipedia.org/wiki/Internetov%C3%BD_robo t
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 19:03
- Nahlásit
emikami
jj, je to tak, ako sa pise
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 19:55
- Nahlásit
Jasně , chápu to, a vím že něco takového jistě je, a pochopíte také proč dotyčného přimělo mi to napsat do návštěvní knihy? Co si o takovém člověku myslíte, není to zbytečné, když každý ví, že něco takového prostě je, tak se s tím i počítá, přesto nikdo nemůže odhadnout kolik navštíví stránky lidé a kolik robotů, pochybuji že roboti by převyšovali., Co by jste mu odpověděli, ještě se ani neumí podepsat. Mě to prostě přijde jako pruzení, a ještě ta věta -A pak se tím majitel stránek z neznalosti ještě chlubí...Znalí se smějí.... . Pokud Vám mohu poradit, tomuto číslu smažte aspoň 2 nuly.
No že bych se tím chlubila jsem mou větu neměla na mysli, jen jsem se všimla že někteří když se číslo zaokrouhlí to prostě zdůrazní, a tak je to prostě jen napsáno. ale on jako znalec se tomu jen směje, takže obchází stránky, kouká na počítadla a směje se tomu, že si je tam dáváme i přes to že na naše stránky chodí i roboti? Nepřipadá vám to padlé na hlavu? Mě teda jo.Prostě zbytečné, hloupé, povyšující.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 20:01
- Nahlásit
emikami
natvrdo ta upozornil na tento fakt. Hrubo. Nic viac, nerob si z toho tazku hlavu.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 20:04
- Nahlásit
Mel
Díky, je zajímavé si to přečíst.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 20:05
- Nahlásit
pigie
Nedělám si z toho velkou hlavu, jen se divím, že když je to běžné , že si vůbec dá práci se o tom zmiňovat a psát to někomu na osobní stránky. Prostě hloupost.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 20:34 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit
emikami
tak tomu chytrákovi napiš že to ví snad každý jen ti připadalo blbé tam psát tak už nás navštívilo 11 000 lidí a robotů. mimo to jsi napsala návštěvníků ne lidí takže se robot stejně může brát jako návštěvník. pán si asi léčí nějakej komplex. gratuluju k takovýmu počtu
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 21:02
- Nahlásit
emikami
si z toho nic nedělej.. holt lidi znalí (jak se nazval) jsou občas dost zvláštní a většinou lpěj na detailech. tobě to třeba přijde jako detail, ale podle něj je to hrozně důležitá věc, na kterou prostě musí upozornit
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 21:49
- Nahlásit
kiwikik
také jsem si to říkala, že návštěvník může být i robot
a jak se má tvůj roztomilý ušáček. moc se mi líbil, jak si tady dávala fotku a zda mu můžeš udělat dodatečně tu bonitaci, no ale asi bys mu musela vystříhat ten čumáček. jinak by to asi neprošlo.Jak ses rozhodla, budeš ho bonitovat? Nyní už není potřeba žádná výstava u čínanů, je moc hezký , kolikrát jsem se k němu koukala, on totiž vypadá s tím neoholeným čumákem jako havanský psík, doufám, že se neurazíš, ale ne jen já si to myslím, už jsem viděla i jiného pejska- fenku, bez pp sice, ale též neohol. čumák a fakt jako havaňačka. prostě super. Jen on má nahoru ušiska to je jediný rozdíl.
Mel
také že nedělám, buď to opravdu byl někdo jak popisuješ a nebo někdo koho hlodá moje návštěvnost na stránkách a chce to všechno svést na roboty.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2007 16:47
- Nahlásit
emikami
pořád jsem na vážkách mě se opravdu líbí takto. a jak jsem koukala na jeho štěněcí fotky kdy měl vyholenej čumáček tak vypadal jak marťan u jiných číňanů mi to tak nepříjde ale u něho jo. proč bych se urážela? mě se havaňáčci líbí. ještě nikdo nepoznal že je to číňan ani chovatelka číňanů ale není se co divit ten čumák změní opravdu hodně. no lidi co jdou tak ho mají za křížence, jokšíra - vždycky já nevěděl že můžou být i takto zbarvení, papilona, někdy bišonka ale všem se líbí
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2007 18:41
- Nahlásit
kiwikik
no myslím, že bys ho uchovnit měla, to je škoda, to by mu zase brzo dorostlo. Pak by sis po něm mohla nechat štěňátko
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2007 19:15
- Nahlásit
emikami
Vždyť jsem jí to už říkala ))) Za dva tři měsíce nebude poznat že byl oholenej !!!! Však ona už se nějak rozhodne ))
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 16:58
- Nahlásit
emikamijorkaAmálka
rozhoduju rozhoduju, třeba mě teďkom výstava v Brně přesvědčí. jen si říkám že by ho stejně žádná fenečka nechtěla když nebudeme chodit na výstavy...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 17:39
- Nahlásit
kiwikik
Každý nepotřebuje mít výstavního krycího psa, ne každý takový pes dává pěkná štěnda, také kryji se psem, který má jen jednu výstavu, ale dává pěkná a zdravá štěnda, a také je levnější, takže i takový pejsek se může hodit, třeba to nebude pro ty kteří s fenkama chodí na výstavu, ale zase ne všechny fenky jsou výstavní, nebo dostávají dobré známky, jsou i takové které mají dost často VD, a nebo vůbec žádné výstavy a tvůj pejsek by se jim zrovna líbil, je pěkný barevně. Takže si myslím, že na tohle bys neměla brát ohledy, kdo nebude chtít ať si trhne nohou. Kolikrát je pes šampion a pak ti do vrhu hodí štěnda s různýma vadama. Takže o tom to fakt myslím není.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 08:33
- Nahlásit
To je zajímavé o těch robotech. A to se nepozná, který z návštěvníků je robot? Vždyť přece při kontrole statistik u počítadla vidím IP adresu a odkud a jakou cestou přišel, tak jak z toho poznám robota?
|