| Autor |
Zpráva |
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 13:55
- Nahlásit
Lesanka
ahoj, skákat jondu do náruče sem naučila teprve nedávno, dřív to dělal, jen když byl rozblblej nejvíc, ale na povel ne a ne...tak jsem chytla do zubů kus rohlíku a mumlala na něj hop, dokud se na mě nevyškrábal a rohlík mi i s kusem hlavy neukousnul ..ale chce to psa odložit dál, aby měl rozběh a pokrčit trošku nohy, aby se měl od čeho odrazit-teda aspoň naši pidipsi někdy je dobrý aby nejdřív skočili jen na klín a zjistili, že můžou takhle pamlsek získat..
a k tomu prádlu... děravý ponožky dostává samo jonda na hraní, ale on se taky nejvíc na jejich děravosti podílí, když sedím u pc, tak mi je totiž rve z nohou...ale aspoň chvíli tolik neštěká
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 13:57
- Nahlásit
Tak já to spodní prádlo (použité) používala na nácvik aportu, když vše ostatní selhalo, ale neúspěšně. na cvičáku jsem ho schovávala do použitých ponožek, aby to nebylo úplně blbé.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 14:07
- Nahlásit
AOZ
na cvičáku jsem ho schovávala do použitých ponožek, aby to nebylo úplně blbé.
tak teď jsi mě dostala,že bych jako šla na cvičák s použitýma spodára to je i na mě moc a to že já jsem pro všechno
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 14:58
- Nahlásit
eva od jondy
ahojky, to s tím rohlíkem bude problém, ona je Kiara děsně nežravá, ale já něco vymyslím.
tu hru s ponožkama hrajem také serve mi jí z nohy a šup s ní do pelíšku, pak jí tam nechá a jde pro druhou. Já si je nandám a znova. Jen to není praktické když mám punčocháče.
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:18
- Nahlásit
eva od jondy
prosím tě nevíš jestli se v neděli cvičí agi ?
|
duli
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:33
- Nahlásit
Anu
a nebo mu je tahám ze zadku.
....to jsem takhle tahala Bandymu nejakou dobu kapesniky z dupy.....lidi na me vzdycky cumeli jak na blazna
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:38
- Nahlásit
Lesanka
no jo, já zapomněla že existujou i nežraví psi ...agi prej nebudou
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:49
- Nahlásit
Anu
Ten náš cvičáček je malý s nízkou účastí, a navíc cvičitelku u mě nic nepřekvapuje. Já to neschovávala před nima, ale už doma jsem do ponožky nacpala pár kousků, ale musela jsem říct co tam je. naštěstí to nechtěli vidět.
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 15:54
- Nahlásit
eva od jondy
dík za info, to je škoda
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 17:26
- Nahlásit
Lesanka tak to zkus na balónek
také by mě zajímal nový kousek
už umíme kutululů, slalom........
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 19:19
- Nahlásit
Lesanka
to jo....počasí blbý...a nebo to zkus s ponožkou, ať skáče pro ní
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 19:26
- Nahlásit
jinak my se učíme podle už zmíněných
http://www.sweb.cz/energy-spirit/tanec/metodika_ta nec.htm
a http://www.lerl.info/dogdancing/cviky.html
a hlavně podle rad katky lerlové, které jsou k nezaplacení
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 19:30 - Změnil/a: eva od jondy
- Nahlásit
Fík
ahoj, tak v neděli bohužel jít zkusit cvičák nestíhám, mám teď to otravný zkouškový
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 19:42
- Nahlásit
eva od jondy
ona miluje taková ta smradlavá střívka pro pejsky, to ten míček bude lepší
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 20:42
- Nahlásit
eva od jondy
Jestli o mně zase začneš vykládat, aniž bych o tom věděla, tak se asi naštvu
výskok do náruče
Těch možností a způsobů je spousta, na každého psa funguje něco jiného. Ségra to má naučené například z toho, že psa chytala, když jí proskakoval rukama, Martina Kliměšová zase naučí psa skákakat jen do vzduchu a pak ho ve výskoku začne chytat, já jsem učila psa skákat "přes koleno"... Tady je taky pár fíglů: http://www.dogdancing.wz.cz/cviky_ddccr.html
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 20:55
- Nahlásit
Lesanka
to jo, to bych taky radši míček, ikdyž střívka jsou taky fajn
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 20:57
- Nahlásit
KaTachyon
npasala jsem ti maila
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 22:13
- Nahlásit
eva od jondy
Jestli jednou budu slavná, tak mě už nebude překvapovat, že si o mně lidi povídají, aniž bych u toho byla, zatím ale slavná nejsem, tak mně to překvapuje
Pěkný víkend lidičky, já jedu na závody, jupí, od posledních už běhlo moře vody.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2007 04:57
- Nahlásit
eva od jondy
To neva, tak někdy jindy. Můžeš kontaktovat Katku a domluvíme se přes ní-má na mě kontakt-.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2007 09:20
- Nahlásit
Fík
tak super, už teď se těšim, až mě vyhoděj ze školy-zanedlouho, bude času habaděj ...jenže teď bych měla výčitky, že jsem pro to aspoň minimálně něco neudělala..
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2007 12:54
- Nahlásit
eva od jondy
jasná zpráva, taky se těším až se poznáme
|
Arguskaaa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 20:37
- Nahlásit
Lesanka
kdyby někdo měl pěkný návod jak naučit psíka skočit do náruče
Já jsem to svoje naučila tak, že jsem je nejdřív učila skákat "na ruku" prostě jsem napřáhla ruku před sebe a třeba v ní držela balonek-psisko skákalo do vzduchu předníma nohama na mou ruku a pak už jsem ho tou druhou jen chytla. Později už jsem tu ruku ani nemusela nastavovat a řekla jsem jen povel (já používám hoplá)
|