Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8316 . 8317 . 8318 . 8319 . 8320 . 8321 . 8322 . 8323 . 8324 . 8325 . 8326 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Venta
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 15:58
- Nahlásit

Jo, já taky znám lidi, co mají psa bez PP, protože prý "rodiče jsou s PP, ale tohle štěně bylo 5. z vrhu". Taky znám lidi, co chtěj štěně po svým úžasným voříškovi, protože ho maj moc rádi.
A kdysi mě oslovili lidi s podivnou trochujezevčicí, že už jí jsou 4 a eště neměla štěňátka a že ten náš by se k ní hodil. Odmítla jsem, protože není čistokrevný on ani ona a navíc proto, že on má dost silnou DLK. Paní na to: "No ale to by nemuselo vadit, to by se nemuselo dědit"
Prostě se lidi nenamáhaj si o psech něco zjistit než si ho pořídí.

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 15:59
- Nahlásit

Martinna
brácha si bral v pondělí štěně jorka bez PP, jsem zvědavá co se z toho vyklube, je zatím moc pěkný a vypadá i na jorka, ale už se mi třeba nelíbilo to, že ho měla v 9leech, kdyby byla s PP, tak by ji chovnost skončila v osmi. No snad bude prcek zdravý

Martinna
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 16:13
- Nahlásit

Monty
Ty jo v devíti letech, tak to je drsné. Snad bude ok.

Martinna
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 16:14
- Nahlásit

Monty
A kolik měla štěňat v takovém věku to musí být záhul.

Grin
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 16:16
- Nahlásit

Martinna
Venta
Monty

přesně. Jako třeba by pomohlo i chodit do škol a dělat nějaký přednášky, rozdávat letáky... ale prostě je to jak bojovat s větrnejma mlejnama. Že se tohle děje na vesnici dokážu pochopit i když mě to štve, ale že se to děje ve městech, to je pro mě utrpení.

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 16:37
- Nahlásit

Zpráva pro bonc: dem s Monty do lesíka
ALL
znáte někdo power plate?

Grin
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 17:10
- Nahlásit

makrel
cože co? vůbec nevim co to je

MMCH dneska budou Krimi + na Primě o psích zápasech a budou tam velmi hnusné záběry, tak se nedívejte!

Martinna
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 17:18
- Nahlásit

makrel
jo já jsme na tom párkrát byla

Martinna
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 17:20
- Nahlásit

makrel
Je to super posilování, po půlhodině tě bolí i ty svaly o kterých jsi nevěděla, že je máš.
Mě vždycky vše nadchne, ale nemám vůli chodit pravidelně.

Grin
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 17:28
- Nahlásit

Martinna
já jsem kdysi chodila pravidelně do posilky, ale pak změnila majitele a je teď úplně ekloidní... a jakákoli jiná posilka je pro mě prostě daleko a taky drahá- tak jsem si koupila činky a muž mě buzeruje doma

Martinna
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 17:33
- Nahlásit

Grin
To já nikdy v posilovně nebyla, nějak mě to neláká, ale cvičení už jsem teda vystřídala dost od thai chi, přes různé aerobiky, zumbu po ten powerplate. U mě je problém, že mě to baví jen chvilku, asi jsem moc líná. Ale snažím se aspoň jezdit na inlinech nebo běhat, to mě baví.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 17:38
- Nahlásit

Co to tu rozbíjíte?

Venta
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 17:40
- Nahlásit

impact
Co to tu rozbíjíte?
Jako že radši máme rozbíjet tvoje téma na ifauně?

impact
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 17:41
- Nahlásit

Venta
No, zvrtlo se to zajímavě...

Martinna
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 17:43
- Nahlásit

impact
Obdivuji tě, že máš nervy reagovat na ty anonymy.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 17:45
- Nahlásit

Martinna
Díky.

Já to právě beru jako trénink a posilku nervů. Můj cholerismus to fakt potřebuje. A beru si to i jako za trest, jak jsem před těmi sedmi či kolika lety bejvala hubatá.

Grin
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 17:47
- Nahlásit

Martinna
já se naběhám dost se psem ale ještě taky jezdim na kole, letos teda vůbec protože Grineček je ještě malej ale příští rok už bude mít vyvinutou kostřičku tak zase pěkně budu jezdit furt

impact
i fauna

je tam něco novýho?? nečetla jsem to asi od 2

impact
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 17:48
- Nahlásit

Grin
Jo je.. Už se to trochu obrací a ten poslední komentář od Z.Š. mě teda zabil úplně.

Venta
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 17:49
- Nahlásit

impact
No, zvrtlo se to zajímavě...
To teda. Já tam napsala jen jeden příspěvek, ale asi je to marný, prostě lidi rádi pomlouvaj ať toho dotyčnýho znaj nebo ne. Mmch. jsem se vlastně taky nepodepsala

Grin
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 17:55
- Nahlásit

impact
HA!! Du to dočíst jenom doufám že budu mít ještě kdy, za chvíli jsou zprávy

Martinna
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 17:58
- Nahlásit

impact
Já se snažím jednat s lidma slušně a na úrovni, ale u některých jedinců se to fakt nedá .

Venta
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 18:00
- Nahlásit

Martinna
Já se snažím jednat s lidma slušně a na úrovni, ale u některých jedinců se to fakt nedá
Hele, ale to je tou anonymitou. Tyhle lidi by se nezmohli na nic jinýho, třeba aby řekli svůj názor někomu přímo do očí. Takhle u pc je každej ubožák machr největší.

Grin
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 18:08
- Nahlásit

impact

tak ifauna dočtena, ale byla to už docela nuda oproti tomu začátku anonymům zřejmě došly argumenty

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 18:41
- Nahlásit

Co řešíte? Furt dyjety? Tak to zase jdu, dočtu vás večer

Jsem byla napřed unavit štěňátka na zahradě - učili se tunel a aportek. Jsou to moc šikovné ščeňátka

Pak jsem vypytlačila první skupinu, našla jsem zase další milion hříbečků a jdu pytlačit se skupinou číslo dva

Martinna
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 18:45
- Nahlásit

Biluška
Tak já jsem nadšená z toho že jsem zhubla a dneska jdu se psama městem a potkám bývalého souseda a on na mě nadšeně ,, No dobrý den, jak se máte, vidím že máte nový přírustek (tím myslel Lilly), no a vy taky čekáte že?´´, takže tak .

Martinna
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 18:47
- Nahlásit

Teď se tu cpu paprikou dvou barev ať to mám pestřejší a k čemu to je když stejně vypadám jak těhule .

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 18:48
- Nahlásit

Biluška

chci se zeptat, jaký hříbky tam máte, jakej druh myslím, v Čechách chodijou na ně s kosou a tady dole na Moravě ani holubinka

kinta
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 18:51
- Nahlásit

Zdarte, jsem tu a hodlám se aktivně zapojit do rozbíjení žumpy.

Biluška jablunka
Paní milé a krásné, tak pojedu leda do prdele, což jsem si myslela, ale přece jen jsem se dnes snažila vykouzlit si volný pátek. Samozřejmě prt, prostě do té hokny fakt musím.
Jsem odsouzena k nikdy nepoznání žumpích žen na živo.
A to jsem měla takový krásný plán, jak si vezmu nějakou výživnou halénečku a sukénku, vy mě vysadíte někde v Mlíkoších za bukem a já se pak dogestím f tom modélku a s plyšákem na flexině. Plyšákem myslím doopravdickýho plyšáka, kterýho jsem dala své kmotřence, fakt vypadá jak bílej boxér. Má i origoš náhubek, ten by samozřejmě nechyběl. Kurňa, mě to MRZÍÍÍÍÍ!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 18:53
- Nahlásit

Eninka
tady převládají bedle (neskutečné kvanta bedlí, dají se fakt pomalu sklízet kosou), babky, lišky, docela hodně je praváků a taky mraky píchavek, ale těch malinkých.

Martinna
Sim tě, sem se dávno naučila váhu radši neřešit . Na ulici koukám zásadně po lidech tlustších než jsem já (pravda, už jich moc není ) a říkám si "hele, tamta má větší prdel, ještě to není tak nejhorší" . Průser je když žádnou s větší prdelí nenajdu

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 18:54
- Nahlásit

kinta
paní, to je sqělý plán, to prostě musíme uskutečnit Zařiďte si to nějak, zavřete obchod, oni se lidi taky jeden den nezblázní . Dyť jsi majitelka, ne?

<< 1 ... 8316 . 8317 . 8318 . 8319 . 8320 . 8321 . 8322 . 8323 . 8324 . 8325 . 8326 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání