Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6246 . 6247 . 6248 . 6249 . 6250 . 6251 . 6252 . 6253 . 6254 . 6255 . 6256 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 15:36
- Nahlásit

Crysajeee tojstemuj clovek!vy magte ufonajkja?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 15:37
- Nahlásit

Alexa
Terka vod mojí Báry

jj díky

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 15:38
- Nahlásit

Jináč podával pro lybičku hlášení vo Calmingu - vyzkoušeno, ale vim stejný prd.

Prvně jsem ho ofci dala už na vánoce, sjede se vždycky celá roďka, 10 lidí, řev, bordel. Nemá už s lidma problém, nemilákuje je ale nijak ho nestresujou, navíc všechny přítomné už znal, ale "pro klid mé i jeho duše" jsem mu ho dala. Celý večer byl v pohodě, nijak zfetovanej, snad jenom trošku ospalejší oči, chvilku se zlehka družil a pak v pohodě spal. Nemůžu ovšem říct, jestli by se bez něj choval jinak.
Na silwa jsem mu ho dala opět, ale opět nevim. Dražováci tentokrát byli dost kulturní a práskali jen cca 15minut, to se teda přišel klepajíc přilísnout, ale klepání nebylo o nic větší než při dešti či v poslední době i tichém večeru. Ale mam z něj dojem, že mu ty petardy zas tak nevaděj, že ho třá hřmění rozhazuje mnohem víc. Prostě se klepal úplně stejně jako při sesuvu sněhu, jarním deštíku atd. Mohlo to bejt tim Calmingem ztlumený, třeba by se bez něj vynervoval víc, ale nepřijde mi to tak.

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 15:39
- Nahlásit

Crysa
nechci připojení přes naše a dohady, a wifi by šlo mezi dvěma domy, ale nesměl by tam stát mezi nima vejminek, tedy 5 poctivejch zdí ten signál prostě nepustěj.
hele a zkoušelas to??? my to máme taky přes několik zdí. Dohady žádný nejsou třeba jenom si to nastavíš u modemu a pak už k tomu nic nepotřebuješ, akorát teda nesměj vypnout ten modem

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 15:42
- Nahlásit

Alexa
děkuju pani, vyřízeno zařízeno
Gerda
samozřejmě že přijede...na saních, který potáhne Bůch...smíte pro ní napéct jaterní pamlsky....ne že mi jí vaše růžové kulky sežerou!!!
dyž budu moct něco masakrovat třeba i v masakrovači, tak klíďo

Fšem co chystaj strašlivou žumpa akci u nás, o které já nic nevím, koukejte mi zdělit aspoň hrubý nástin, bo jinak neusnu a budu furt votravovat

Jo a vokna už mám umytý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 15:45
- Nahlásit

já chci taky na strašnou žumpa akci

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 15:48
- Nahlásit

kejtlin
pojďte pani, vemte pár vořišků a přijeďte taky a hlavně neberte pásovce
co jinak už je to lepčí?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 15:50
- Nahlásit

Atusch
0300 je ČSOB a Poštovní spořitelna, kterou ČSOB koupila,
0800 je Česká spořitelna.
Poštovní a Česká spořitelna jsou dvě banky - každá jiná.
ČSOB je Československá obchodní banka, fakt ČeskoSLOVENSKÁ (!). Furt.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 15:51
- Nahlásit

Eldoguero
a ty bydlíš kde?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 15:52
- Nahlásit

kejtlin
já chci taky na strašnou žumpa akci

vona je ňáká akce žumpí?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 15:52
- Nahlásit

Eldoguero
dyž budu moct něco masakrovat třeba i v masakrovači, tak klíďo
hele já fakt včera málem vomdlela, úplně sem měla takovej odpor, že se mi chtělo nejdřív i brečet, jakej to bude humus, že to dělat nechci, ale co už s těma rozmraženejma rybama...přivezu ti nějaký mrtvý myši, ale dáš si je do svýho mikséru, jo?

Fšem co chystaj strašlivou žumpa akci u nás, o které já nic nevím, koukejte mi zdělit aspoň hrubý nástin, bo jinak neusnu a budu furt votravovat
Nástin akce:

sjezd na místo v odpoledních hodinách, očekáváme umístění a perfektní organizaci stran spaní zůčastněných - hotely, apartmány, postele se zdravotníma matracema, čisté povlečení (můžem si ho přivézt)

Vystupování z aut a vykládání zásob + výběr sestav na pokoje, oddělování rvoucích se psů, psů, co vyjídají potají tašky, hledání psů, co se již koupou v pět km vzdáleném lomu, pohřbívání čivav, po nalezení pachatele společné hledání náhradních náhubků.

Vykládání zásob a prohlídka pokojů, léčení urvaných drápů a shánění insekticidu kvůli kousajícím komárům, hjledání ztracených dokladů na cestě - parkoviště-ubikace.

Normální večer s jídlem, pitím, konverzací, přípravou na večerní bránění. Ve 22.30 příjezd policie, řešení rušení nočního klidu. Hledání figurantů. Vysvobozování psů zamotaných do dvířek kotců. Porovnávání výkonnostních knížek. Přípitky. Druhá policejní hlídka. Spánek. Krom kejtlin, ta nespí.

V šest ráno budíček - kejtlin a její smečka zahajují rozcvičku. Uklízení nepořádku, hygiena, hledání figurantů. Hledání zbytků jídla k snídani, hledání psů, co přes noc zdrhli z kotců. Řešení zakouslých slepic, první ranní policejní hlídka. Přípravy na ranní cvičení.

Změny v programu vyhrazeny.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:01
- Nahlásit

Gerda
woe
zuzanarosakova
vo žádný nevim

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:02
- Nahlásit

kejtlin
a zapomněla jsem k tomu napsat - velké množství lidí, psů, Hujerovi metelesku blesku ))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:04
- Nahlásit

zuzanarosakova
jinak s tebou počítáme na letní výcvikový tábor v mlíkoších 18-22.7.2011

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:05
- Nahlásit

děfčata, dobrá zpráva, žumpička bude mít brzy mnohem víc členůch )

http://www.novinky.cz/koktejl/221203-hloupneme-lid sky-mozek-se-poprve-v-historii-zmensuje.html

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:05
- Nahlásit

Rozbil se mi masakrováček, když potřebuju připravit hodně porcí zeleniny. Okamžitě se mi musíte složit na novej, idejálně ten, co má gerda, neboť stále fungá, nebo to vodnese Trix! Umřou mu ledviny z nadbytku bílkovin!

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:13 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Maky a Trix
jééé škoda že nejsi blíž, mám namasakrovaný asi kilo, možná i víc, fakt moc zeleniny. Včera masakrováček masakroval ryby vcelku - bléééééé.

edit:

http://bezva-ceny.cz/zbozi/143/chopper-bravo-b-508 9-sekacek-potravin/

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:17
- Nahlásit

Gerda
asi si ho vážně budu muset taky pořídit. Koukala jsem na ten, co máš ty, ale všecky stojej skoro tisíc korun. To jako radši budu strouhat

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:19
- Nahlásit

Maky a Trix
ten můj stál necelý pětikilo, Aleksa ho dokonce koupila v Lídlu asi za tři stovky nebo jak to bylo.

já mám ten obyč sencor:

http://www.hosanaelektro.cz/katalog/zbozi/domaci-s potrebice/drobne-spotrebice/rezani;-sekani-potravi n/miniprocesory/produkt/sekacek-potravin-shb-4320g -sencor-food-chopper

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:22
- Nahlásit

Gerda
hm, koukám na něj na mall.cz... asi si ho vezmu, když vám pani fungá...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:27
- Nahlásit

Gerda
dá se v tom nasekat i kostičky? totiž to vypadá dobře za ty ceny

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:29
- Nahlásit

brezen2008
Kousek za Frýdlantem v Č.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:31
- Nahlásit

Biluška
Máš šeltiosovu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:32
- Nahlásit

Vlčáčková
Máš ji zpátky

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:33
- Nahlásit

kejtlin

jinak s tebou počítáme na letní výcvikový tábor v mlíkoších

No super, esli do ty doby neumřu, tak joo )

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:33 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Gerda
Výborné tak tohle beru
jinak maskruju cokoliv krom myší a hmyzu jo

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:36
- Nahlásit

Gerda

Hele, namasakrovalas nakonec ty ryby celý??

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:41
- Nahlásit

Maky a Trix
no hele s věcma sencor mám kupodivu dobrý zkušenostě - vídejo přehraje všechno, konvice a mikrovlnka (ty máme v práci) sloužej dlouho a intenzivně - vaří si v nich několikrát denně cca 60 lidí, cédéčkovač taky, masakrováček drží již druhým rokem...

brezen2008
kostičky nevim, kosti psu nedávám, ale vzal dobře i zmrzlý hrubomletý, zkoušela jsem to, jestli to naseká zmrzlý maso. Ale moc to pokoušet nechci, masakruju hlavně zeleninu a tak.

zuzanarosakova
Hele, namasakrovalas nakonec ty ryby celý??
Dyť sem to tu psala, jak sem omdlela ))

Eldoguero
Výborné tak tohle beru
no já ti nevim, jestli víš, s čim souhlasíš...

zuzanarosakova
No super, esli do ty doby neumřu, tak joo )
no ale s tebou se počítá, neboť už máme plán.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:43
- Nahlásit

Gerda

Dyť sem to tu psala, jak sem omdlela ))

Jo?? toho sem si nefšimla, dočítám tak nějak na přezkáčku, tak mi to uniklo

Pavliii
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:46
- Nahlásit

Čus, jenom procházim, koukejte si něgdo vzít toho poseróna ze zajímavejch darovacích, je to brácha mojí čupky

<< 1 ... 6246 . 6247 . 6248 . 6249 . 6250 . 6251 . 6252 . 6253 . 6254 . 6255 . 6256 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání