| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 14:40
- Nahlásit
Alexa
počki až uvidíš jak Gerda řiká mojí krásný a čikovný Barušce
je to ošklivá a blbá Balunka.
bonc
Uš něgdo zmrznul, zapad, sežral psa?
všichni. Sežrali sme si psy a teď nemáme s čim chodit ven.
Eldoguero
pani to je dobře a přijede i Maryje
samozřejmě že přijede...na saních, který potáhne Bůch...smíte pro ní napéct jaterní pamlsky....ne že mi jí vaše růžové kulky sežerou!!!
jsem taky konfliktní osoba jako vy paní
jenže já konfliktní nejsem vůbec.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 14:49
- Nahlásit
jo musím jít na chvíli pryč, páč jsem nucena umýt ty dvě okna co se na ně chystám už měsíc, páč mi zítra přijede zájemce o štěně a asi by se divil, tak zas za chvílu jo
Alexa
davidkova renata
hele pošlete mi třá emila jo radši, abych kdyžtak vymyslela taktický postup, von náš předseda je děsnej ras
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 14:49 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Alexa
už seš trvale připojená ju????
pěkný prd, místní wifi sítě nepadaj v úvahu, jsem v nějakym stínu vodevšad. Ufon je přesně na hraně pozemku, že bych musela přes nějaký ty externí anténové a to ještě nezaručej. OUtůčko jsme vyplnila a odeslala závaznou objednávu, že když si umím natahnout kabel od našich, že to snad pánové od O2 zvládnou taky, ofiko, od sloupu před našima až na můj barák. Prdlačky a kvrdlačky, mezi svátkama mě probudila nána z O2 centrály, prej jsem nadlimitní zakázka, že by mě neuznali, že bych je vyšla moc draho, sloup že by mě museli postavit a to prej ekonomickej tudlenten nevodsouhlasí, takže mám s ADSL peška. Zbylý šance jsou tedy nějaký ty mobilní-pomalý-drahý připojení O2, Vodasráč a nebo tentřetíšmejd. UPC je jen v sídlišti, tady na venkově nejde. Jinou optiku tudy taky nevedou (za námi už je jen čistička odpadních vot). Takže jsem nasratá jak záchot a dál se dělims otcem vo připojení pokaždý, když se vrátí domů. Ale řeším stále, snad se jednou zadaří za slušný peníz rychlého připojení trvale dosahnout.
Alexa
počki až uvidíš jak Gerda řiká mojí krásný a čikovný Barušce
je to ošklivá a blbá Balunka.
Tím už se mě chlubili páč netušili, že já jí v rukou držela když na svjetlo booží přišla
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 14:51
- Nahlásit
Eldoguero
hele pošlete mi třá emila jo radši, abych kdyžtak vymyslela taktický postup, von náš předseda je děsnej ra
nebuj to bnebude tak kách, jako že přijedem a hned něco, jako intravilán nebo extravilán, to domluvíme předem, ale už se psychycky připravuj
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 14:56
- Nahlásit
Crysa
zdravím nového člena v žumpě,ty máš co za hafíka?
lidi to by ste měli oslavit,ten novej příchod nového člena
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 14:57
- Nahlásit
Crysa
netušili, že já jí v rukou držela když na svjetlo booží přišla
to byl její jedinej světlej okamžik ))
Alexa
ale už se psychycky připravuj
chudák eldorádo, aby na nás pak nepustila psy...nesmíme to uspořádat v den Dozákových narozenin.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:00
- Nahlásit
Alexa
paní,já vím,že je to asi brzo,ale můžeš mi asi tak přibližně říct,kdy se bude konat ten závod v tartíku,stačí měsíc.
děkuji
já už zas sním totiž cvičím a dokonce už i sindy reaguje na moje poveli,když mě sliší )
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:03
- Nahlásit
brezen2008
zdravím nového člena v žumpě,ty máš co za hafíka?
Tak mám Crysu a její matinku paní Asíčkovou. Tedy dvě maliní čupky, Crazy od Mlazických tůní (sestra Báry od MT vot Alexový) a matinka jejich je Asca Tufra. Měla jsem ještě Cida, Crysy tátu a Falca (Fanouška) NO.
K tomu všemu mám ještě dva pracovní "vlčáky" malýho, tedy spíš mladýho Harýska - někde ho tu Davítkovic linkovala jak skáče oknem v Prokopáku a pak Ferdu, 4 letýho "šedovlkýho"
jukni na webovky, mám je uvedený v profilu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:09
- Nahlásit
Crysa
místní wifi sítě nepadaj v úvahu, jsem v nějakym stínu vodevšad
hele a takový to napojení přes wifinu na tátův počítač by nešlo, asi už sme o tom mluvily, ale já mám děsnou sklerozu jako máme doma, že mám na jeden modem napojený 3 pc po celym baráku???? V patře to má otec napojený přes nějakou extra wifinu, kerou koupil, vypadá to jak fleška???? Já mám v nojbůku už zabudovanou???? to jsi nezkoušela????
brezen2008
paní,já vím,že je to asi brzo,ale můžeš mi asi tak přibližně říct,kdy se bude konat ten závod v tartíku,stačí měsíc.
konec dubna
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:10
- Nahlásit
hele lidi egzistuje nějaká funkční síť do auta? Která mi jako pochytá letících 25kg, nemusí bejt zubůmodolná a neprolezitelná, ale aby prostě měla ňákýho smysla v tom autě? Teď to tak študuju a zjišťuju že to je jeden šmějd vedle druhýho, jako síťku na motýly co se volně blincá v prostoru nepotřebuju.... vim že nejlepší síť je mříž, ale tu nechcu, je to strašně nepraktický. Potřebuju furt do toho kufru lízt přes sedačky, zrovna teťkonc mam dveře vod kufra zamrzlý uplně totálně zcela. Taky často v tý mý malý krabičce vozim rozměrný předměty a voddělávat pokaždý mříž prostě nejde...
Crysa
vítám tě o to srdečněji, že taky nemáš připojení!!!! Takový lidi já ráda, společný neštěstí potěší
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:11
- Nahlásit
Crysa
Crazy od Mlazických tůní (sestra Báry od MT vot Alexový)
v tom sedu si byly s balunkou blbou dost podobný....
otočte si sami
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:12
- Nahlásit
davidkova renata
v sobotu nemužu, to máme cvičák ale příště bych se přišla určitě kouknout!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:15
- Nahlásit
Prosím o rychlou odpověď nutně potřebuju zaplatit doménu a zítra je faktura splatná, tudíž to musím vložit přímo na účet, ale nevim co je to za banku, prosím poraďte kod 0300
děkuju za rychlé vyřízení
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:16 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Eldoguero
prosím poraďte kod 0300
poštovní spořka - na každý poště
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:16
- Nahlásit
Alexa
děkuji
Crysa
kouklla jsem ,hezký psiska
a že jsem zvědavá: máš nějaké pézetka?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:17
- Nahlásit
Pravý význam mužské mluvy:
Věta: Tolik jsi mi chyběla.
Význam: Nemůžu najít šuplík s ponožkama, děcka mají hlad a došel toaletní papír.
Věta: Vezmeš si mě?
Význam: Oba moji spolubydlící se odstěhovali a já nemám kdo by mi pral.
Věta: Přinesl jsem ti dárek.
Význam: Na benzínce dávali u pokladny zdarma škrabku na okna.
Věta: Neztratil jsem se. Vím přesně, kde jsme.
Význam: Nikdo už nás živé nespatří.
Věta: To by bylo dlouhé vysvětlování.
Význam: Nemám ponětí, jak to funguje.
Věta: Hmm, to je zajímavé, drahá.
Význam: Ty ještě pořád mluvíš?
Věta: Miláčku, na důkaz naší lásky přece nepotřebujeme nějaké materiální věci.
Význam: Zase jsem zapomněl na naše výročí.
Věta: Víš, jak mám špatnou paměť.
Význam: Pamatuju si jména všech postav ze Simpsonů, text písničky z Krotitelů duchů, adresu holky, se kterou jsem se poprvé líbal,obsah motoru všech typů aut, ale nepamatuju si datum tvých narozenin.
Věta: Je to jedna z těch nepříčetných feministek.
Význam: Nechtěla mi uvařit kafe.
Věta: Fakt v těchto šatech vypadáš báječně.
Význam: Nezkoušej si žádné další šaty a hlavně už pojď.
Věta: To je ženská práce.
Význam: Je to těžké, špinavé a nevděčné.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:17
- Nahlásit
Eldoguero
KB ,myslím
0800 je česká spořitelna
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:18
- Nahlásit
Alexa
díky paní, du volat předsedovi aby mi to ihned zaplatil nebo že ho budu nenávidět
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:19
- Nahlásit
Eldoguero
0300 je ČSOB
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:19
- Nahlásit
brezen2008
tak teď su zmatená, koukejte osvětlit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:21
- Nahlásit
čus tak jsem se probrala definitivně, volala mi včera frajer od ridgebacky kolem půlnoci, že letadlo doletělo ted´ že přijedou pro čubu dnes dopoledne, dopo se nic nedělo, zavolal ve 13.10 že dorazí za hodinu, doted´ se nic
neděje tak já nevím, jestli mu mám napsat at´ si srandičky dělá z plastelíny.....
co novýho???
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:21
- Nahlásit
Eldoguero
opakuji, 0300 je čsob, je to moje banka, tak to musim vědět, tak už mi ty prachy pošli
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:22
- Nahlásit
Eldoguero
no ještě jedna možná varianta: http://www.banky.cz/kody-bank
tam píšou, že to je Československá obchodní banka (+ Poštovní spořitelna)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:23
- Nahlásit
Eldoguero
tak to je omyil
0800 je spořitelna,takže to 0300 bude asi jak píše bonc
sorryy
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:23
- Nahlásit
Eldoguero
bonc
opakuji 0300 je poštovní spořitelna, pobočka čsob, ale peníze na rozdíl od obchodní banky můžeš vkládat na počtě!!!!!!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:25
- Nahlásit
Alexa
hele a takový to napojení přes wifinu na tátův počítač by nešlo
jen tato věta skýtá dva problémy - nechci připojení přes naše a dohady, a wifi by šlo mezi dvěma domy, ale nesměl by tam stát mezi nima vejminek, tedy 5 poctivejch zdí ten signál prostě nepustěj.
brezen2008
máš nějaké pézetka?
ne, děkuji nechci, touto infekcí jsem zatím postižena nebyla hezký psiska
děkuji
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:26
- Nahlásit
Crysa
ahoj, kdo jsi?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:26
- Nahlásit
Coccothraustes coccothraustes tak to mi lita na zahradu neska sem ho priztihla identifikovala za pomoci pratel
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:27
- Nahlásit
Alexa
to se jako paktuju s dvouma bankama a ani vo tom nevim jo? no to sou mi zase věci, co se tady čék nedoví . Pak nemam platit takovejch poplatkůch když si to účtujou rovnou 2x zmetci.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:34
- Nahlásit
bonc
to se jako paktuju s dvouma bankama a ani vo tom nevim jo?
no poštovní spořka je pobočka čsob, ale můžeš vkládat prachy na počtě. To je asi jedinej rozdíl
kejtlin
ahoj, kdo jsi?
Terka vod mojí Báry
|