| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:20
- Nahlásit
mac1
myslíš to pozastavení vývoje plodu do doby, než se něco změní a zas začne vývoj pokračovat? něco jsem o tom četla v Myslivosti, ale nepsali tam, jak to je regulovaný.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:20
- Nahlásit
Alexa
Tchoř odporoval a stejně si pipiny vedly svou, že jsou srnky tlustý a potřebují zvýšit kondičku možná by bylo vhodné prohnat a zvýšit kondičku oněm pipinám
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:22
- Nahlásit
isdpch
jináč teda šlape jak hodinky (mnoho lidí to na vlastní oči vidělo) a normálka má odvolání na sto metrů od srn a von se trouba začuchá do 15 km vzdáleného jézetdé případně se na pár hodin proběhne po lese, páč ty srny potřebujou trochen provětrat kožuch no ne ?
Velmi pěkné čtení a móóc odborné, depa žádné chatování kam s takovým na ně
a co teprvá ty tlustý srny co vlastně nemusej vopruzovat
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
isdpch
jináč teda šlape jak hodinky (mnoho lidí to na vlastní oči vidělo)
a normálka m
jojo to mě taky dostalo, jak ho pořád vidí a na setinu sekundy se otočí a pes je vprdeli, to jsem si vzpomněla na Krokodýla Danýho jak ten domorodec nechtěl stopovat a najednou zmizel, jestli on ten pes nebude taky nějakej domorodec
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
janika
Já mám ban na ipinu, heč. Sice nechápu jak to dělá gdyž mám co chvíli jiný připojení - z domu, z kanclu, od Mášenka z kanclu.... ale snaží se chlapec, snaží
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:24
- Nahlásit
Sali
jj, u srny to trvá přes 20 týdnů
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:24
- Nahlásit
Alexa
stejně si pipiny vedly svou, že jsou srnky tlustý a potřebují zvýšit kondičku
na to se už dá říct jen "když myslíš..." a pak se bavit představou, jak si t s nima vyříděj místní nálemci honitby, co maj možnosti jim ten názor změnit i mechanicky.
Blbý je, že to pak odserou všichni v oblasti, neb přednasranej hospodář a přednasraný myslivci obecně jsou známý černobílým myšlením typu dokud tvýho psa neznám natuty že je neškoden, považuju tě za potenciálního škodiče a sráti se s tebou nebudu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:26
- Nahlásit
StaHi
jo a mam mimochodni dotazku: kde je u berusky? ve ctvrtek budu asi v praglu (esi pojede vlak).. neslibuju nic! ale mozny bych se stavila.
Dyš pudeš na diagnostiku, určitě nebudeš muset cvičit. Až se f ten štvrtek uvidíme, jak si slíbila, že přijedeš, tak ti dám na mistrovou kontakt, koukneš na stránky a když budeš mít zájem, třá se s ní i ňák domluvíš. Ona právě řikala, že maso nejí, ale že je velkej problém to něčím nahradit, že fakt pije a jí bylinky, aby neměla nedostatky a tyhlenty útrapy. Jinak - víš, kde je Jiřího z Poděbrad? Nebo vylezeš na Hlaváku? Kde vylezeš, až vylezeš?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:28
- Nahlásit
isdpch
janika
Biluška
atd
možná jsem tomu banánovýmu háji trochu pomohla tím, jak se tady jednak nasírám, a druhak se snažím udělat jakýsi most pro pochopení se navzájem obou stran, aby obě strany nechtěly od tý druhý nereálno a naopak jí zkusily pochopit a neprovokovat pro černobílý vidění světa,
a ono to možná trochu zkatalyzovalo situaci, že se ty tábory začnou zavinovat do těsnějšíchj kokonů...aspoň tamten asi jo.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:28
- Nahlásit
Alexa
isdpch
jo hodinky sou taky fajn
ale co teprv luštit třá tohle abrdou rpblémy-
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:29
- Nahlásit
Gerda
Jo paní, klidně volej, nebo písej.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:31
- Nahlásit
Gerda
na tu hospu mi dej normalne adres, nejsem hloupy chlapec, sem z Prahy! (..budu mit litani vsude mozne)
mac1
Sali
tyhlety prirodni chytrustky mi hodne moc bavi.. treba jak maj mravenci ty spici zasobni mimina (pro pripad tra vyhoreni mraveniste, by mohli hnedle doplnit stavy)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:34
- Nahlásit
StaHi
na tu hospu mi dej normalne adres
restaurace Beruška, Chopinova 26, 120 00 Praha 2. A ne že budeš po taxikářovi chtít, aby tě vodvez do chopinovy ulice ) jako jeden pán, na kterýho ten taxikář pak koukal jak tele, bo ten pán měl sako, kravatu a nojbůka, ale přesto chtěl do chopinovy )))))
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:36
- Nahlásit
mac1
tlustá "tlustá" srna, to je teda snad vpořádku, podkožní tuková izolace na zimní období, vyrovnávač nepravidelnýho příjmu potravy,
proč by to někdo chtěl řešit a zvedat jim kondičku, to nechápu, tu neskutečnou blbost lidí, co se vyviňují z následků vlastní neschopnosti....
Mslivce by to tam chtělo, co by jim tam napsal odborný článek s výkladem právních sankcí a zdůraznil, že dnes veškerý prostor kolem nás je něčí, a platí tam jistá pravidla hry...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:36
- Nahlásit
StaHi
treba jak maj mravenci ty spici zasobni mimina (pro pripad tra vyhoreni mraveniste, by mohli hnedle doplnit stavy)
Takže to, že v každém muži je skryto malé dítě, je pravdivý, bo až chlap třá vyhoří jako manžel, může se z něj hnet stát kutil či modelář....
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:37 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
isdpch
Gerda
atd.
Pár fotek z předváděčky na vánočních trzích u anděla:
http://helppes.cz/kalendar-akci-2008.php?view=71
Clupáč mi udělal radost.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:38
- Nahlásit
Gerda
chopinovy ulice ) jako jeden pán, na kterýho ten taxikář pak koukal jak tele, bo ten pán měl sako, kravatu a nojbůka, ale přesto chtěl do chopinovy )))))
a počkej ono se v saku a s nojbůkem nesmí do chopinovy ulice?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:39
- Nahlásit
Sali
Blbý je, že to pak odserou všichni v oblasti, neb přednasranej hospodář a přednasraný myslivci obecně jsou známý černobílým myšlením typu dokud tvýho psa neznám natuty že je neškoden, považuju tě za potenciálního škodiče a sráti se s tebou nebudu.
v chatě mám s hajným domluveno, že pokud se stane něco zvěři a bude to zásluhou mých psů, tak škodu uhradím v plný výši ....ovšem od té doby budou na šňůře bez možnosti puštění nebo dostanou el. obojek.
U nás chodím venčit převážně na soukromá pole a louky, kde mám přehled. Srn je tu málo, za to každou chvíli zakopneš o zajocha nebo o divočáka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:42
- Nahlásit
Walda
Supééééér! Moc pěkný, von je ten malej Walda fakt moc šikovnej! Ale ty fotky ti teď děda bude závidět, určo mu eště nigdy pan Čertoslav nesundával čepičku a brýle na vozíku.
Alexa
počkej ono se v saku a s nojbůkem nesmí do chopinovy ulice?
Ale jo, dyš chceš do šopénovy, tak to ti taxikáři znaj, ale jak seš takovej pěkně vyhlížející manažér a přesto chceš do chopinovy.... )))))
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:45
- Nahlásit
soukromá pole a louky, kde mám přehled
všechno je honitba, vlastnictví půdy to neovlivňuje, na stopy na akci je třeba mít souhlas obou stran,majitele půdy i nájemce honitby na tý půdě
přehled je důležitý, jakákoli krytina je rezervovaná pro zvěř.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:46
- Nahlásit
Gerda
Ale jo, dyš chceš do šopénovy, tak to ti taxikáři znaj, ale jak seš takovej pěkně vyhlížející manažér a přesto chceš do chopinovy.
jéžiš ty s tím naděláš, říká jak čte né? Jak má chudák vědět, že se ta ulice menuje po známemém pianistovi a skladatelovi a né po nějkém domorodci. Tssstsss to vůbec není flexibilní taxikář
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:49
- Nahlásit
Sali
všechno je honitba, vlastnictví půdy to neovlivňuje
pokud to nemáš obehnaný plotem, kvůlivá kravám
Ale jinak máš pravdu.... já to myslela tak, že na loukách a polích mám přehled vizuelní, takže se mi v téhle době líp ovládají psi než v lese, kde ta srnka může vyskočit zpoza kde jakého křoviska
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:51
- Nahlásit
Zdravím všicí co jsou v teplíčku a ty co jsou zmrzlý jako sobolí gouno jako já, neb jsem zrovna dovenčila posledního grénendálskýho psa a zrovinka mě zastihla zpráva že už do česka neproudí z Ruska žádný plyn, čímž se ještě umocňuje moje skorozmrnutí.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:52
- Nahlásit
Biluška
Já mám ban na ipinu, heč
nechtěj vědět co sem četla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:53
- Nahlásit
AlenaD
proudí, ale ne z Ruska nýbrž z Norska ...alespoň tak to vysvětlovali ve zprávách
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:54
- Nahlásit
čus fšicííí tlustý jako mrchy srny
hele ale vy ste fakt paka,čék tu hodinu nejni a 4 strany,vy voli
isdpch
hesky si to popsal,náčelníku,já bysem to líp nezvládla ,navrhuju vytvořit místo seznamu těsnopisný znaky a budem si tam psát jima,což je jistě rozvrátí páč nebudou vjedít co co go
Sali
možná jsem tomu banánovýmu háji trochu pomohla tím, jak se tady jednak nasírám, a druhak se snažím udělat jakýsi most pro pochopení se navzájem obou stran, aby obě strany nechtěly od tý druhý nereálno a naopak jí zkusily pochopit a neprovokovat pro černobílý vidění světa
si divná ne? Jako že tu si v žumpě a serou tě normálně věci jako normálního čéka??To snad nejni tvůj problém,jak to modří poberou,nasraný bejt musej,to jako jo ,ale to je jejich boj a problém
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:54
- Nahlásit
sarax
nechtěj vědět co sem četla
si určo četla to co já... než mně došlo, že tím by se nechlubila takhle veřejně
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:55
- Nahlásit
brut
s těma srnkama, je dobrý vědět, co na kterým poli je pod sněhem, neb ony to tam choděj vyhrabávat, a potkáš je na pláni snáz než v lese lesním řídkým.
Je to teďka blbý, chce to mít vytipovaný místa, kde fakt nic nebejvá, a tam nechat psy pádit kolem. S mejma pinzetama je to OK, stačí jim dát zelenou, a ony páděj sem a tam a kolem klidně půl hodiny na úseku 200m tam a 200m z5...a pak už jsou schopný jít u mě. Chce to ale opravdu pak psa na šnůru s tlumičem, a ušlapat ho přírodou v tahu, máš klid a kontrolu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:58
- Nahlásit
walda
no pane,dyk von je úpa modelka!!! Na tom molu! Helejte ,ale vy jako dement nemáte chybu ,chvíli mi trvalo než sem vás identifikovala ,páč mě zmát ten úpa příííšernej klobrc
Jinak esi chcete vydělat nějaký prachy,prodejte malýho waldu na vlčáry a může chodit vybírat drobný do košíku místo roztleskávaček
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:59
- Nahlásit
Alexa
jéžiš ty s tím naděláš, říká jak čte né?
Ale ne, to byla jen prdel, to je jasný, že se to může stát, hele kdyby se to nestalo jemu první, stalo by se to první mě, spíš jen že ten taxikář fakt chvíli koukal přituple, než to chápnul )))
|