| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:37
- Nahlásit
StaHijako myslite,ze je od fekalu jo,no kdybych si na nej sedla tak jsou z nej tri mali do skolky,ne ja to myslela,ze je oprskanej,co kolikrat ctu tady!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:37
- Nahlásit
StaHi
Ne, páč bych se nevlezla do té bedny Já bysem musela mít bednu velkou asi jako menší osobní auto . Nebo rači vjetší osobní auto
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:38
- Nahlásit
davidkova renata
Co to máš za suspenzor???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:39
- Nahlásit
PetraKpani,vy produkujete drobky,misto bobky??????a nejste nahodou oslicku otres se?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:40
- Nahlásit
PetraK
žebřik řeknite mi lidi, jestli se střelený potrhdílo dá žebřík naučit
Čím dál víc mi žebřík připadá nebezpečnej a i zbytečnej. Jeden čas jsme ho chodili, ale už jsem s tím asi přestal. Možost, že psovi propadne šprušlema noha a on bude padat pozadu dolů a srazí si vaz, je docela reálná, už se to stalo.
Radši bych učil vodorovnej žebřík, jak píše Fifi.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:41
- Nahlásit
Gerda
Neessi
Von se Růda stěhuje za "pár měsíců"jinam a daleko?
sem si fšimla, to je ňákej renonc, se asi zaktualizoval starej příspjevek
Já jsem si nefšímla, sci to taky vědět ten příspjevek!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:44
- Nahlásit
Waldapro me uz je taky zbytecnej,videla jsem praskly klouby a polamany hnaty,nic peknyho a nikomu bych to neprala,pokud clovek nedela nejakou specialni dysciplinu,ze to potrebuje budiz,ale dela se to na dvojkach trojkach,to ja uz vzdala pro vek psa
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:44
- Nahlásit
AlenaD
Co to máš za suspenzor???
to je ta terapeuticka decka, o ktery si Walda mysli, ze ho davitkojc puci nuny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:45
- Nahlásit
nemethova5
nejste nahodou oslicku otres se
oslíčku jsem stoprocentně teda! na to dám krk
Walda
Radši bych učil vodorovnej žebřík, jak píše Fifi.
dobře tak já to možná v létě zkusím, leč ještě to i tak promyslím, páč to střeldílo je schopný si - za mé vydatné pomoci - zlámat hnátu i na žebříku, kterej bude ležet na zemi. Jo a hlásám pane, že teď 14 dní se ještě nedostavím , tetkon páč je zima a holoprtka by bez pohybu asi zamrznul a příští týden je náfštěva z dalekých krajůch. Ale pilně trénujeme - hlavně ty čoklidy. Ty nejvíc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:46
- Nahlásit
nemethova5
Walda
Waldapro me uz je taky zbytecnej,videla jsem praskly klouby a polamany hnaty,nic peknyho a nikomu bych to neprala,pokud clovek nedela nejakou specialni dysciplinu,ze to potrebuje budiz,ale dela se to na dvojkach trojkach,to ja uz vzdala pro vek psa
fuj asi to nebudu cvičit vůbec. Zůstanu si u svých přízemních cviků teda
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:47
- Nahlásit
PetraKjo,tak bych potrebovala naky prachy at muzu byt v klidu na nemocenske
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:48
- Nahlásit
StaHi
terapeuticka decka,
ukažte mi jedno jediný terapeutický děcko!! Neznám žádný takový děcko! Fšecky děcka sou malý zakuklený nebezpečný vrazi!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:49
- Nahlásit
PetraK
|
Walda
Člen |
- Nahlásit
PetraK
teď 14 dní se ještě nedostavím....
Beru na vědomí.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
PetraKjo,tak bych potrebovala naky prachy at muzu byt v klidu na nemocenske
to je ňáká místní nakažlivá nemoc todleto, takovýdle požadafky!! Že vy ste se cicmala někde za bukem s Gerdou? Ta tady furt somruje půlmegáč, tak ste to vod ní asi chytla, nebo co!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:50
- Nahlásit
davidkova renata
von to voživil..se koukni dolu,naposled voživil...ale nechápu to jako vůbec a je mi to fučík
Taky chci voživit !
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:51
- Nahlásit
PetraKasi jo,je to viroveho puvodu,to jeste k ni pojedu,tak se nepotrebuju s nikym cicmat,vam prachy vadi???me teda ne,cim vic,tim lip a budu lakoma jak davidkojc,nikomu nepujcim ani korunu!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:51
- Nahlásit
nemethova5
ty vyvalený voči vám vůbec neslušej!! esli je to na ty děcka - tak jsem si zahrála se slovíčky - páč jak StaHi nemá ty čárky a tečky, tak se ta terapeuticka decka dá taky přeložit jako terapeutická děcka a já neznám jediný děcko, který by mohlo bejt terapeutický, všecky většinou dovedou rodiče skorem do hropu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:52
- Nahlásit
argosek
tak to vam pujcim rachatickou krehkou slecnu bonnie a uvidite, co je to zaprah .
Tak je zapřáhnem vobě a potáhnou nás oba !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:52
- Nahlásit
nemethova5
PetraKasi jo,je to viroveho puvodu
esi se to rozšíří, bude to průšvich -budem somrovat jeden vod druhýho
Walda
Beru na vědomí
díkec.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:53
- Nahlásit
AlenaD
Já jsem si nefšímla, sci to taky vědět ten příspjevek!
to byl nepoctatnej příspjevek, jen že se má dotyčná stavit, dokud je u Prahy, pak že to bude zajížďka.
Hele jako já to stavění se chápu. Resp sem ho fakt využila. Dostala sem se do fáze, kdy sem odmítla chodit se psem ven, bála sem se čoklůch, že mi jí každej sežere a že vona sežere jeho. Prostě kakastrofa, jak by řekl Horst Fuschs. Jela sem na ofčáry, růda mrsknul mařenu mezi svý čuby, já zkolabovala, musela sem pít kafe, abych přežila, mařenu nikdo nesežral, vona nesežrala nikoho, viděla sem, jak to může normálka funkcionýrovat...pak sem si našla davítkovou, ta to s Nánou dotáhla, výsletkem je Mařena, jak jí znáte, a Gerda, jak se neposere, dyš k Mařeně příde velkej pes. A ten kurefskej strach ze psůch odstartovaly náfštěvy v Liberci. Prostě ať je to, jak je to, mě prostě ofčáry s tim mym základnim problémem pomohly.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:54
- Nahlásit
Neessi
Tak je zapřáhnem vobě a potáhnou nás oba !
předeženem dokonce i Klaousovýho soba!
Sem vám to pani s dovolenim krapítek zaveršovala, neva?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:54
- Nahlásit
PetraKpani,nic si z toho nedelejte,oni maji ze me decka paniku,se me bojej,a to je dobre,ale pani davidkova rikala,ze na tech kanisterapeutickych zkouskach byli mooooc hodni haranti,tak asi jsou,nahodou mala simona trileta,jsem je hledala kde jsou a oni si s hajanem ustlali pod stolem a jeste se zakryli,prej aby hajanovy nebyla zima,takze mate decka co souciti se zviratama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:55
- Nahlásit
PetraK
Fšecky děcka sou malý zakuklený nebezpečný vrazi!
Ste četla stejnou povítku Malý vrach, tušim že z knížky Tichá hrůza! Bylo to o miminku, co zavraždí svje rodiče. Prostě strašnej harant.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:55
- Nahlásit
nemethova5
,videla jsem praskly klouby a polamany hnaty,
Ja vykloubenou kycel, na dvojku sem sla hrdinsky bez zebriku, 50 kg pes mi nestal za zmrzaceni.
Ale zase znam psy, co to svihali bez problemu tam i zpet na trojky, takze to je indivindi.
PetraK
páč to střeldílo je schopný si - za mé vydatné pomoci - zlámat hnátu i na žebříku, kterej bude ležet na zemi.
Blbost, tam si prave neublizi, a mas tu klikaci pomucku, ne? takze ja si to predstavuju - utahat psa, a pak slapy slap na nizouckej vodorovnak - neslapat na postranice, ale na sprusle, jooo/klik, mls, a uvidis, ze to pujde. Erdelka je svihla, ta od mala leze do vysek a zebrik nizkej na cvicaku si vyslapne jen tak sama od sebe, aby mela lepsi rozhled. Ale je sikovna jak veverka, umi pracovat s rovnovahou a nezrani se.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:56
- Nahlásit
Neessi
ale jo v poho, dyť jsem psala, že se mi hovádka líbí, jen už mám teď trochu strach, no...
Walda
žebřík necvičím už spousty let, proto moje snažení na nároďáku končívá u ZVV1, asi stárnu, ale mám opravdu o psy strach, obvzláště o ty moje hyperaktivní magory, a hlavně si nepotřebuju už nic dokazovat...ale ten záchranářskej vodorovnej je v pohodě
|
StaHi
Člen |
- Nahlásit
PetraK
jak StaHi nemá ty čárky a tečky
jak nemam?
hele: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,
...........................................................
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Gerdajezismarja,co je zas todle za horor,nedavat do ruk toto ctivo deckam,pani ja od vas chytla virozu,somrovaci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:58
- Nahlásit
nemethova5
oni maji ze me decka paniku
ze mě taky! Když přijedou synovci a všichni najednou, rovnou mezi dveřma hlásám, že vyhlašuju stanný právo a vojenskej režim
Teď už teda maj ze mě tak akurát čurinu (páč je jim 23-18a13 let),ale když byli malí, stáli hošíci v lati (jinak bych s nima třeba týden na horách asi nepřežila ), páč poslouchat se musí ,ale zase dodnes vědí, že když je průšvih, jsem tu.
Jdu konečně fakt s tím čoklidem, jinak nepudu spát nikdá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 22:00
- Nahlásit
Gerda
Prostě strašnej harant.
jako ostatně fšecky
Fifi
hele bojim, tetkon ešče víc, jak psali Walda a Nemethova
StaHi
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,
...........................................................
todle písmo vůbec neznám, to je asi nějakej druch čínštiny, nebo jinýho rozsypanýho čaje, ne?
|