| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 23:58
- Nahlásit
Martina
no hele vod čeho máme ty větší děti..prostě tam půjdou ony
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 00:21
- Nahlásit
sarax
mě se líbí Emma
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 00:29
- Nahlásit
Bassi
tu jsem dneska měla na jazyku..kdybys slyšela mýho chlapa jak umí říct Emma vzdala bys to
ale takovýhle jména se mi fakt líběj
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 07:07
- Nahlásit
sarax
hele,je mi to jasný
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 07:18
- Nahlásit
sarax
co Adélka, Nela, Adriana, Barborka,Karolínka, Brigitka, Kristýnka, Julinka, Mariana, Natálka, Rozálka...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 07:19
- Nahlásit
sarax
Betynka by šla...jo jo těch taky je..i na cvičáku
Jsem zjistila, že Bedřicha znamená "mírumilovná vládkyně"... sem ji teda přejmenovala...
|
monica
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:44
- Nahlásit
sarax
Kamarádka má dvojčata-Viktorii, a ta druhá měla být Terezie,ale neprošlo u tatínka,tak je to Adriena.Hlavně nevybírej moc módní jména,pak je ve školce 5 Natáliií a 10 Jakubů apod. Já mám Kamilku,a je všude jediná.
A jinak mám opravdu tetu Evu narozenou 22.12. Ujetý,co?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:49
- Nahlásit
mě se líbí asi nejvíc terezka . . .
|
monica
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:49
- Nahlásit
all
Jé,sorry,já zapomněla pochválit všechny dětičky na fotkách.Fakt roztomilý!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:36 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Mar
mě se líbí asi nejvíc terezka .
souhlasím
Brut
Hlavně že máš kluka doma a je to na dobré cestě...
Petra
Teda, Peťa vypadá mnohem větší a starší než je Krásné fotky.
Martina
Fotky parádní, koukám, že už zahradničíte Jsem jí ještě na zem nedala, ale sedmikrásky drtíme též.
Jo, a dneska se objevil třetí zoubek!! Dole
No a máme super zálibu, zcela čistíme postýlku od hraček
No a taky mně včera ráno pořádně kousla (asi neteklo tolik kolik chtěla), že jsem si večer ještě furt říkala, že už s kojením fakt seknu. Jinak, Malá už nepije v noci (místo toho ale s náma spí v posteli ), takže kojíme jen jednou denně - nad ránem, páč o půl páté se mi nechce chodit vyrábět mlíko ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:14 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Nevím, jestli jsem to už nepsala, ale pokud jde o jména, "boj" vznikl mezi Sandrou (tatínkovou) a Denisou (mojí), kompromisy v manželství sice ano, ale v tomhle případě musela rozhodnout ruka osudu - 3 kola Černého Petra s právem veta pro vítěze...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:43
- Nahlásit
sarax
Jo,to by se mi taky šiklo Zdenda si ze mě dělá srandu kvůli Viktorovi.A jaký bude mít to mrně příjmení?Mě se vždycky líbilo,že mám stejné iniciály,takže taky uvažuju na D.D. pro kluka.U holky je to jedno
Termín jsem měla 1.12. a kdyby to vyšlo,tak by mi to vůbec nevadilo (narodila se Abbynka).Ale dneska mi jej posunuli na 26.11.Kvůli bydlení bych radši porodila,co nejpozději,ale kvůli vánocům,co nejdřív.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:45
- Nahlásit
Garfield
s právem veta pro vítěze...
ty jo do toho bych nešla jako jméno pro holku vyberu jááá a on bude souhlasit
Terri
njn Terezka je pěkný jméno ale u nás taky nelze...moje starší děti mají za sourozence Terezku,Adélku a Kryštofa
v půl pátý bych taky nešla...
my s konečnou platností odboutali noční čajíky,pokud není teplota nebo jí někdo fakt nevzbudí...akorát svačíme neb před chvílí vstala
|
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:48 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
brut
víš, ono je to s dětma trochu složitější Jasně,já to chápu.Ale opravdu si nehodlám dělat hlavu z toho,kdy se to narodí Neboj,my máme už vymyšlený všechny varianty To dítě o nic nepříjde.A jak znáš mě a Zdendu,tak obzvlášť.A to ještě neznáš jeho mamku,která ze všeho dělá mega oslavu a sama se sebou hraje soutěž,každý rok víc dárků než loni.Takže se už těším na vánoce,kdy se k nám dovalí s krabicema dárků a my to nebudeme mít kam dát
Hlavně jsem nechtěla rozpoutat debatu na téma jména,protože je to předčasný a já už mám jména (ze kterých se bude vybírat) dávno namyšlená,jen je tu nechci zveřejňovat.
Martina
tak ty fotky jsou naprosto boží
Garfield
Pěkne jsi to vymyslela Ale já v každé hře prohrávám,takže to bude tak,že on dává příjmení,já jméno.Sice se nám musí oboum líbit,ale konečné slovo je na mě
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:49
- Nahlásit
abby
mrně je jasně Kraus
hele radši porod dřív na stěhování peč,Vánoce bude mít mimís každej rok že mi stačí že mám svátek 25.11. a taky na něj nikdy nikdo moc nemyslel se slovy že Vánoce jsou za rohem a stěhování máte na kdy???
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:50
- Nahlásit
abby
hele debatu o jménech sem výslovně rozpoutala já
na mojí žádost padaj návrhy,protože jména u prvního jsem měla taky snadno,u druhýho taky..pak nějak docházej nápady
|
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:59
- Nahlásit
sarax
Já vím,ale já se na názor neptala A co ty,myslíš,že Viktorka strádá tím,že se narodila "brzo" po vánocích
Já teď čekám na výsledky NT srceeningu
A ty hledáš jméno pro holku nebo pro kluka?Mě příjde,že pro holku je to jednodušší.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:04
- Nahlásit
abbya já ti proboha cpala někde názor??se omlouvám,ale si toho ani nejsem vědomá...
screening bude v pohodě neboj mě teda vyšel blbě,ale jak říkali neomylnej není..takže plodovka a klid
a jméno hledám spíš pro holku..teda tipy..protože to co se líbilo mě nechce HOnza
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:15
- Nahlásit
Jak je to s prvními procházkami novorozence? Včera mi je ta doktorka zatím (až do úterka) zakázala, s tím, že u dětí s porodní váhou pod 3 kg se vůbec nemá spěchat. Porodní váha byla 2950 g, pak tedy dost s ohledem na žloutenku zhubla, propouštěli ju s 2900 g a nyní má 3000-3050 g (dnes má 11 dní).
Máte někdo zkušenost?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:21
- Nahlásit
Garfield
n o my šli cca po 14 dnech ale taky mrzlo že...s Míšou jsem šla asi po tejdnu...já bych asi vyrazila ale navečer aby nebylo vedro a jen chvilinku,oni nemají mrńata tak dobrou termoregulaci
|
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:28
- Nahlásit
sarax
Kači,o tobě nemluvím a tvého názoru si zrovna cením
No,holčičí,mě se líbí Emma, Natálie,Patricie..... Až si vzpomenu na další,tak napíšu A asi bych nedávala nějaké jednodušší jméno.To by se k Viktorce nehodilo
Garfield
Nazdárek prvorodičko,jak je
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:31
- Nahlásit
abby
No s tak hodným dítětem nemůže být jinak než pohoda. Krize prvních třech dní je překonána, bylo to jen o tom najít systém a čas na dohnání spánkového deficitu, který už hraničil s halucinacema
Aktuálně se nudím, ráda bych už ven na vzduch a ráda bych trošku sportovní aktivity.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:32
- Nahlásit
Garfield
Jak je to s prvními procházkami novorozence?
Je fakt,že já měla děti obří,ale nějak sem to neřešila,se třema sme šli ven ještě ten den z porodnice,jen Matýsek si počkal,páč po propuštění z porodnice tejden chumelilo a mrzlo,tak sme šli asi až po tom týdnu.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:33 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
sarax
a co třá Petronela?
to určitě nebudou mít 4 holčičky ve třídě ...a neobvyklý je
nebo se koukni k Slovákům na kalendář .. mají tam holčičí jména některý moc pěkný (mě se teda líbí takový ty neobvyklý) . Otázka je,jestli by ti to na matrice povolili
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:35
- Nahlásit
Garfield
a čas na dohnání spánkového deficitu, který už hraničil s halucinacema
Máš kliku,že máš gdy dohánět,u nás to přišlo až teď ve dvou letech,konečně mi Štěpán spí jako normální dítě. Ale jednu dobu mě faáááákt bolely i kruhy pod vočima.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:36
- Nahlásit
jablunka
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:47
- Nahlásit
Garfield
se netlem to příjde až se myšma voklepe
jako myslím že můžete aspon na chvilku ne do vedra
abby
A asi bych nedávala nějaké jednodušší jméno.To by se k Viktorce nehodilo
no zas není doma jen VIktorka tak nevím no....
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:49
- Nahlásit
sarax
kámoš měl pro holku jméno Zoe ...neprošlo
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:51
- Nahlásit
Ema je teď děsně moderní, ať s jedním, nebo s dvěma M... jen dvěma kolegům, co se narodily v poslední době holčičky, tak se jmenují takhle.
Mě se to taky hrozně líbilo, je to geniálně jednoduchá jméno, ale teď bych ho nedala, když je těch Em tolik...
Kámoška má Emu a když se jí před těma sedmi rokama narodila, tak hrdý tatínek umístil na dveře ceduli: "My máme Emu, ó my se máme"
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:52
- Nahlásit
Mel
to ve mě dycky evokuje "Máma mele emu"
|