Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Prochazky
Autor Zpráva
kure25
# Zasláno: 8 Kvě 2005 08:14
- Nahlásit

Jak casto a na jak dlouhe prochazky s hafiky chodite?Ja preferuju ruzne louky,aby se fenule poradne vyblbla,ale taky vzdycky jdu mensi cast cesty po silnici,aby furt nebyla tak rozblaznena... Jinak denne jsme po prochazkach tak hodinu,hodinu a pul,ale vzdycky toho nachodime a nabehame hafo a jsme pak obe totalne vyrizeny!!!

micsa
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2005 10:29
- Nahlásit

kure25
Taky tak nejak. Mam maleho jorksirka a ten toho opravdu nabeha. Jinak beha taky na nasem ozemku a vylita se kdyz pracujeme na zahrade. Nemame ale zadny plot, tak ho musim porad sledovat aby nam nesnedl vsechny dobrutky po kocickach. Ahojky.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2005 11:41
- Nahlásit

Ráno asi 2 hodiny, odpoledne 2-3 a večer tak hodinu.

kure25
# Zasláno: 8 Kvě 2005 14:27
- Nahlásit

Zapomnela jsem podotknout,ze ted kdyz je hezky,je venku na zahrade skoro celej den a lita a lita a lita ;))

Beagle_009
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2005 16:25
- Nahlásit

WhiteWolf
To musíš mí pohodovej život když stíháš být se psem cca6hodin venku...
Já tak 1-2hodiny denně.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2005 16:52
- Nahlásit

Beagle_009
Ráno chodí máma a zbytek já Taky nic jiného nedělám, jen škola a psi.

haha
# Zasláno: 8 Kvě 2005 17:12
- Nahlásit

Taky mám asi pohodovej život protože strávím se psy venku tak pět až šest hodin denně ,prostě když je chci mít musím to stíhat a musí jít stranou ostatní zájmy, jinak i práci dělám kvůli psům jinou než bych jinak dělat chtěla

kure25
# Zasláno: 8 Kvě 2005 17:14
- Nahlásit

Je super,ze se jim tolik venujete!!! Znam dost psu,kteri nikdy nepoznali,co je to prochazka,jsou v boude na zahrade a jsou taaak smutni...

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2005 17:29
- Nahlásit

haha
Přesně tak... i přítele jsem si našla kynologa

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2005 17:41
- Nahlásit

S psicí jak kdy... Ráno tak 20minut - pul hodiny na vyvenčení, trochu si pohrát s hafanama, když potkáme a tak, takež občas se to protáhne i na hodinu a pak nestíhám jít do školy , odpoledne se snažím tak na dvě tři hodky se cvičením (skákání přes překážky a tak) a potom večer zase tak pul hodky nebo hoďka, podle toho koho potkáme..

Azoráček
# Zasláno: 8 Kvě 2005 18:17
- Nahlásit

No vuhledem k tomu že je pejsa na zahradě a já za ním jen dojíždím tak chodíme jednou denně, jsou to teda prochajdy ru¨zně dlouhé, podle mě se nemůže koukat moc na čas, pejskovi záleží hlavně na tom jak ten čas prožije, ne jak dlouho ste s ním venku A proto jednou třeba jdeme na normální prochajdu na 3 hodky do lesa, máme obvyklou trasu k řeceAlw podruhé tu samou trasu celou proběhnem, pes se dostatečně vylítá a sme oba moc spokojený, i když sme venku byli třeba jen hoďku A když v lese moc dlouho nevydržíme, tak se usadíme na hřišti u lesa a házím mu míček

leila
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 17:40
- Nahlásit

Trochu to tu ozivim, jelikoz nechci zakladat nove forum
Vznikl nam totiz unikatni server na planovani prochazek a srazu najdete jej na www.psilaska.cz .

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání