Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro mac1 .)
Autor Zpráva
edita
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 08:16
- Nahlásit

ahojky marcelo, jak jste na tom v dohledne dobe s casem o vikendech? a hlavne, jestli se vam chce s nama nekam vyrazit na prochajdu a podelit se o cenne zkusenosti a podivat se na tu moji rocni nezbednici z rad WSS .) my muzeme kdykoli, do 10.2., to jedeme na vystavu do Brna a pak snad na tyden na hory...

edita
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 08:19
- Nahlásit

posouvam, aby to tu nezapadlo a nezustalo bez odezvy

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 08:45
- Nahlásit

Též posouvám a připojuji se k dotazu...i já můžu takřka kdykoliv a uvítám rady...
P.S. Edito, nepojedete na vikend do Veltrus?Od horys-lovu?Já to asi zkusím...

edita
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 08:57
- Nahlásit

Lucie od Arta
ahoj, jak jsme o tom mluvili, tak jsem se tehdy hned divala na jejich web a byl zrusenej .( tak jsem si vzpomnela, cos rikala a rekla jsem si: aha, asi se fakt rozhadali na dobro .( ale jeste se mrknu, taky bych do toho sla

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 10:00 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

edita
Už funguje - koukni na http://www.horys-lov.cz/lovecka-skola/terminy/ bych jela v tom březnu, psala jsem si s tím Mirkem, vypadá to docela dobře...

edita
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 10:57
- Nahlásit

Lucie od Arta
no jo, maji novy stranky .) ja budu koncem brezna pracovne dost busy, takze bych to asi nechala na jindy, ale zatim fakt nevim, musim se na to nejak v klidu mrknout .)

tak kde mame to mac1?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 11:20
- Nahlásit

edita
Mac1 neni,asi je na mujpes na springrech nebo co...nebo se nas zalekla...hec,mne postou prisel objednany chlupaty dummy a zajeci pach...jenze co s nim budu delat ted na tom snehu,sakra?A Art ma taky po legraci, po chvilce chuze se na nem nadelaly koule,chm,tak to asi na planovanou dlouhou prochajdu nepujdem.Chjo.

edita
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 11:23
- Nahlásit

Lucie od Arta
koulicky na tlapickach jsou nestesti, to moc dobre znam od nasi kokrice, ale alespon to rychleho kokra obcas zpomali a to se hodi ne? .)

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 11:27
- Nahlásit

edita
To sice jo,ale kokr,který si co metr lehá a okusuje si packy anebo chodí jako cvičenej lipicán a vyčítavě čumí, taky není nic moc.-)

edita
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 12:00
- Nahlásit

Lucie od Arta
tak to presne znam holt Art jde z extremu do extremu .)

edita
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 08:17
- Nahlásit

opet posouvam .)

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 10:16
- Nahlásit

edita
Posouvám a stále doufám. Mimochodem, odeslala jsem přihlášku na víkend do Horysu, tak uvidíme.

mac1
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 11:15
- Nahlásit

edita
do Brna jedem též , příští víkend nemám dosud nic naplánováno , takže jo , můžeme někam vyrazit, dejte tipy , já promyslím lokalitu též , už se těším na slídiče ...moji právě neúnavně slídí v kuchyni ..je tam na stole nákup

edita
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 11:34
- Nahlásit

mac1
juuuu mac1 je tady juchuuu v sobotu dopoledne mame cvicak, takze navrhuju sobotu odpoledne nebo idealne v nedeli kdykoli a lokalitu necham na zkusenejsich vudcich, dorazime v podstate kamkoli .)

mac1
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 11:36
- Nahlásit

edita
pro jistotu upřesním , "příští víkend" znamená první únorový víkend , ale možná bych mohla i tenhle víkend v neděli odpoledne , v sobotu nemůžu , kam chodíte na cvičák ?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 11:42
- Nahlásit

edita
mac1
Kdybych se mohla přidat, byla bych pro neděli (pokud nebudem mít cvičák, s ohledem na počasí asi ne),mluvíme-li o tomhle týdnu.

edita
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 13:23
- Nahlásit

mac1
myslela jsem prvni unorovy .) ale pokud byste chtely uz tuto nedeli odpoledne, tak jsem pro! na cvicak chodime na hafbezobav na lovecky vycvik, ale jsou hlavne ohari a retrivri a my jsme jedinej slidic .(

edita
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 08:46
- Nahlásit

posouvam .)

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 08:40
- Nahlásit

edita
mac1
Ahoj, tak jak se vede? Kdyz uz je po vystave, nebyl by cas na cviceni? Jsem se prihlasila na brezen do Veltrus, asi i na kveten do Veltrus - a na cerven se asi se sebevrazednou odvahou prihlasim na barvarky...
Tak ze bysme nekdy zase vyrazily na psi netrekkovy vylet a pri te prilezitosti se neco priucily?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:25
- Nahlásit

Posouvám

younglady
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 16:01
- Nahlásit

edita
jak jte dopadly na výstavě???

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 11:15
- Nahlásit

mac1
Zahlédla jsem tě na jiné diskusi, takže posouvám - a gratuluju k CACu...

mac1
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 11:24
- Nahlásit

Lucie od Arta
díky ), chci zkusit také barvářky ( letos jsou i klubové), ale cvičit jsem ještě nezačala , Vy už jo ? Tenhle víkend nemůžu, ale příští bychom mohly něco spáchat )

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 11:28
- Nahlásit

mac1
My a cvicit? Hm, jeste ne. Teda trenujem chuzi na voditku i v terenu a odlozeni (pes rve jak tur), ale stopy nee. Na ktere chces, jsou tam 2 terminy - zacatek a konec cervna, ja asi na ty drivejsi k Horynovi do Malesova. Taky cvicime parforsem aport...ale nebavi nas to. A jinak delame - oba - kavarensky povalece. To bavi me.
Pristi vikend bysme mohly. Na "prochazku" treba. Ty mas ted o psa vic? Pani...ty uz nevis, co by, vid. Ohar, predpokladam.

mac1
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 11:45
- Nahlásit

ohaře jen do zítřka ), jo , hospodký povaleč, to je ono, to mě také baví , pomýšlím také na ten Malešov, ale ten je právě později .....nebo se pletu ?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2007 12:20
- Nahlásit

mac1
Aha, jasně, Malešov je 30.6., taky asi pojedu tam, zvlášť když je to později a bude víc času pilovat...do té doby třeba někde seženu i divočáka, aby se Artík nedivil, co najde na konci stopy za příšeru. Viděl ho jednou, kdysi a moh se uřvat.Asi půjdem do ZOO.
Běžím venčit,závidím majitelům gaučáků, co se jim pes vyčůrá před domem a pádí zpátky. Počítám dvě hoďˇky teď a hodinu k večeru. Chjo. Zdravim kluky!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání