Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:56
- Nahlásit

RRRRRRRAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

MÝÝÝÝÝÝLŮJŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ FAJKŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ

FAJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOR EVRRRRRRRRRRR

3X SLÁVA, SLÁVA, SLÁVA NAŠÍ INU (i té)

a AŤ ŽIJE PAN ČÍF!!

Fajka
Ešuska má maila.

Ešuskááááááááá je v rááááááááááušííííííííííííííííííííí!!
Ešuskááááááááá díkuje moc, nejvíc a převelice!!!!!!!!!!!

Bože, bože, já sem už tam!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:58
- Nahlásit

Eimy

pani - to je divný štěně

je božáckej!

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:37
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

PetraK
Počki ale, to sem ztracená v překladu někde, dyk to NENI SLANÝ?
si chtěla oboje, tak jsem první poslala sladký, páč jsem ho měla při ruce... no a slaný bude dneska

hm, no to si kolikrát třá Brtnik nebo moje máma myslej taky a pak........
bych řekla, že si spíš myslej, že už jsi vyčerpala veškeré nápady ( střelivo)a tak bude klíííd...ovšem, já si tohle nemyslím a tak nebudu překvapená

no ono mi ani nic jinýho už nezbývá, páč jsem se to pokoušela přeprat a vono to nende
to se nedělá... něco přeprat, páč se ti to dvojnásobně vrátí

hahahahaha tetkon se směju já
a ne snad?

a tetkon teda jako nevim, čemu se směješ
to nic, to jenom větříček

Ty musej bejt podle přírodních zákonitostí prostě hodný.
mno, trochu naivní představa, ale budiž

no jo, jenže u klidný hudby usneš. U R+ to nehrozí
já neusnu u žádný, páč mi jakákoli při usínání vadí

Bude veselo
to bude... podle wami je to příšera šílená...tak tu budou mít plesnivci o zábavu postaráno

to je asi ten kámen úrazu, že si většinu věcí předělám k obrazu svému
ale zase... vždyť by jsi to jinak nebyla ty

to jo to musim, ale bojim se, že v tomdle případku aby to nebylo.... my kohouti jsme malýn pání, to sopka řídí kokrhání
jestli už zkoušíš, tak docela dobře, páč svítí slunko.....občas se sice objeví mrak drak, ale je za chvíli pryč. Potřebuju trochu vysušit půdu, páč se nedá nikam bez většího obalení bahnem stoupnout

Eimy
prcek je šikulkááááá... vám za chvíli bude chodit, tímhle tempem

Fajka
áááá, zavítala k nám paní Fajka....a vypadá dost jetě .... ovšem podle toho se dá pochopit, že "akce fň" se víc než zadařila

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:06
- Nahlásit

Celej den tady sypu francouzskejm slepicím hlemejždě!!!

brut
no a slaný bude dneska

aha! Tož to ešče vydržím

že už jsi vyčerpala veškeré nápady

to je snad nemůže nikdy napadnout
teď jsem třeba vymyslela naprostou šílenost - že pojedeme VŠICHNI!!! na společnej výlet. do krkonoš. Ešivá se to uskuteční, z krkonoš se dozajist stane rovina jako u kolína, páč hned po příjezdu se pohádáme vyvraždíme, spustíme zemětřesení a krkonoše lehnou popelem

páč se ti to dvojnásobně vrátí

no jo, no to vim taky, ale to bych si nesměla myslet, že já osobně sem nesmrtelná

a ne snad?

no nevim, esli někdo někdy viděl celočernou dámu v těžkejch vysokejch botách.... , ty snad nosej kostýmek ne? A ty já nevedu . nemám ani jeden.

mno, trochu naivní představa, ale budiž

pani - viděla ste jak je tendle člověk velikej??? Takovejdle velikej člověk nemůže bejt magor jako třeba já, to příroda nemůže dopustit. Brtnik taky je klidnej - je teda ale pravda, že když pak už jako dojde na lámání chleba, tak to je pak kapek nebezpečný. No u tědle lidijůch se nesmí překročit určitá mez. Dráždit hada bosou nohou se dá a někdy je to čurina , ale jen do určitýho lévlu , pak už je to životu nebezpečný . Je třeba jen vychytat tu mez každopádně třeba jako otce bych toho pána doma mít nemohla, neb by mě jako céru ubezdušil asi hned v peřince /třá můj vlastní papá, mě v době, kdy se ještě vyskytoval doma, vždy urychleně vracel zpět do mateřské náruče, neb jsem ho tůrovala už jako nevinné malé robě , pubertu v jeho přítomnosti bych asi nepřežila, páč jako děcko jsem ještě ten lévl vychytanej právě neměla /

páč mi jakákoli při usínání vadí

mně právě ne, jsem vděčná vynálezci sluchátek,páč nerušim okolí a mastim si to do hlavy

.tak tu budou mít plesnivci o zábavu postaráno

noo, myslím, že nejenom plesnivci , co jsem viděla podle fotek už je pěkně velká, takže jim dá zabrat, předpokládám, že se brzo oba půjdou schovat pánčičce pod sukňu

vždyť by jsi to jinak nebyla ty

a to je pravda! Právě před chvílí jsem díky krůtám francouzskejm řekla p. náměstkovi, ať sem radši vůbec neleze tak nevim, jak dlouho si mě tu nechaj

jestli už zkoušíš,

ne, todle ešče neni moje práce- možná někdo zavřel Gerdu-prosíravě - já si šetřim střelivo až na poslední chvílu.

páč se nedá nikam bez většího obalení bahnem stoupnout

znám musíš si dát do záhonů nášlapný kameny a cestičky zpevnit.

Eimy
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:41
- Nahlásit

PetraK
no jo, chlupatý vůbec není

brut
aspoň ho nebudu muset nosit, když bude chodit na to se docela těším ale zas za ním furt běhat

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:41
- Nahlásit

Eimy

no jo, chlupatý vůbec není

hm asi naháč. Perujánskej

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:47
- Nahlásit

PetraK
Celej den tady sypu francouzskejm slepicím hlemejždě
jak můžeš sypat hlemejždě?

to je snad nemůže nikdy napadnout
si třá říkají, že věkem zmoudříš

no jo, no to vim taky, ale to bych si nesměla myslet, že já osobně sem nesmrtelná
a si?

no nevim, esli někdo někdy viděl celočernou dámu v těžkejch vysokejch botách.... , ty snad nosej kostýmek ne? A ty já nevedu . nemám ani jeden.
nepodstatnej detail.... děda vždycky říkal, že dáma se nepozná podle peří, ale podle masa a srdce...takže tak nějak bych to viděla i u tebe
Potřebuješ k životu kostýmek? Nepotřebuješ, tak není co řešit

pani - viděla ste jak je tendle člověk velikej??? Takovejdle velikej člověk nemůže bejt magor jako třeba já, to příroda nemůže dopustit.
no, vždyť říkám... naivní představa

jsem vděčná vynálezci sluchátek,páč nerušim okolí a mastim si to do hlavy
brrrrrrrrr, vy chcete bejt brzy hluchá, že?

co jsem viděla podle fotek už je pěkně velká, takže jim dá zabrat, předpokládám, že se brzo oba půjdou schovat pánčičce pod sukňu
ani náhodou...spíš to dopadne tak, že budu muset jednoho z nich zavírat, aby nedávali malý moc zabrat...

tak nevim, jak dlouho si mě tu nechaj
bych řekla, že už dávno ví, na čem s tebou je a moc ho to nepřekvapilo

já si šetřim střelivo až na poslední chvílu.
tak to jo..... asi Davídkojc zavřela Gerdu

musíš si dát do záhonů nášlapný kameny a cestičky zpevnit.
já mám celou plochu jen hlínu.... holt tam budu muset dát minimálně nějaká prkna, abych došla alespoň ke kopru, kterej už leze hezky ven

Na ty slaný koláče chceš i těsto nebo použiješ nějaké své vyzkoušené? Už jsem psala, že je dělám buď z listovýho, překládanýho nebo obyč. kynutýho......překládaný je děsně těžký a zdlouhavý ( proto ho téměř nepoužívám), kynutý stačí na buchty, ale chce to míň cukru.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:49
- Nahlásit

Eimy
aspoň ho nebudu muset nosit, když bude chodit
myslím, že si na dobu, kdy jsi ho musela nosit ještě ráda vzpomeneš, až budeš uhoněná a budeš muset být neustále v pozoru nad tím, co zase vymyslí

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

jak můžeš sypat hlemejždě?

já můžu sypat cokolif, zvlášť francouzskejm slepicím. Bože vyřizovat něco ve francii je na blázinec uměj jenom stávkovat, to jim de dobře, ale pracovat to to nebude a nebude.

si třá říkají, že věkem zmoudříš

marná lásky snaha , ale rodina mě nemít, tak se bude nudit

a si?

no jistě, nesmrtelná, jen trochu unavená

. děda vždycky říkal, že dáma se nepozná podle peří, ale podle masa a srdce.

jé to se mi líbí!! brr nesnášim hezký voblečení a navíc v něm neumím ani jako dáma mluvit, natož se chovat Brtnik vždy nezapomene decentně připomenout historku od automatu na kávu, kde jsem -oděna z donucení do holčičího, v botách na podpatečku, s decentním kabátem a jinejma blbinama, prohlásila hlasitěji: "Bože to sem ale jelito, rači sem si měla ustřelit palici!! páč jsem provedla nějakou nechtěnou operaci v dotyčném automatu na kávičku

.. naivní představa

myslíte jako, že příroda neví co dělá?

spíš to dopadne tak, že budu muset jednoho z nich zavírat, aby nedávali malý moc zabrat...

tak jsem zvědavá, kdo bude mít lepší odhad

bych řekla, že už dávno ví, na čem s tebou je a moc ho to nepřekvapilo

a to je asi pravda, ale ..... vono.... říct jednomu z nejvyšších: Ani mi sem radši nelezte...! co?? blbý asi ne?

asi Davídkojc zavřela Gerdu

doufám, že jí teda dobře zašpérovala
minimálně nějaká prkna,

hm to jo, to chce,páč jinak se dělat nedá. A klekadlo

ke kopru, kterej už leze hezky ven
mńááám kopr!! Na housku s eidamem a zapéct....

listový já moc nerad, překládat nic nebudu takže..
kynutý stačí na buchty, ale chce to míň cukru.
to stačí?? A cukr se tam dává i tak?? Asi ale jenom ten na to droždí, že jo? Aby to droždí kynulo, že jo? víc asi ne?

až budeš uhoněná a budeš muset být neustále v pozoru nad tím, co zase vymyslí

přesně tak!! Třeba bude moc ráda za vodítko ešče

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:01
- Nahlásit

Jsem tu jen na skok, páč jsem zase rozjela akci Slavětín a to tak, že jsem v tom nadělala bordel ouplně všem

PetraK
na vše odpovím později...teď jen k těstu.

to stačí?? A cukr se tam dává i tak?? Asi ale jenom ten na to droždí, že jo? Aby to droždí kynulo, že jo? víc asi ne?
přesně tak....stačí tak, aby droždí kynulo, páč kdyby se tam dalo hodně cukru, tak by to těsto bylo sladký a se zeleninovo, sýrovo, masovou náplní by se to trošku víc tlouklo

Tady jedno rychlé těsto:
400g hl. mouky
1lžička cukru
2lžíce vlažného mléka
20g droždí
50g másla
1 vejce
1 lžička soli
250g vlažné vody
100g slaniny
kmín a oregáno
Udělat kvásek z mléka, cukru, droždí,lžíce mouky, pak přidat hodně povolené máslo, vejce, sůl, vodu a mouku. Vypracujeme vláčné těsto ( těsto nesmí být ani tuhé ani řídké... já to beru tak, že se nesmí lepit a musí se mu dělat puchýřky). Pak do těsta zapracujeme nakrájenou slaninu, kmín a oregáno... necháme kynout. Vykynuté dáme do lehce vymazané formy ( či dvou nebo na plech ... záleží na velikostech), potřeme náplní, necháme chvíli kynout a pečeme v předehřáté troubě na 180-190°C cca 25-30 min ( podle troby a její výhřevnosti.... většinou se orientuju podle zabarvených okrajů)

Náplň je dle libosti: šunka, sýr tvrdý, mozzarella.... vejce, koření a bylinky , může být i losos, tuňák atd.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:52
- Nahlásit

brut
že jsem v tom nadělala bordel ouplně všem

to vypadá, jako kdybych Ti pomáhala

přesně tak.

gůt, jedno těsto mám, tetkon ešče nastuduju to tvoje. Koukám, že do toho těsta samotnýho se ešče krom náplně zapracovává slanina - to zní very gůůt.
A ta náplň to dám nahoru, jako kdybych tam dávala třá švestičky??? a zatlačim to , nebo nechám ležet ladem?? A dávám tu náplň na syrový těsto, nebo ho předpeču?? Esi se pak ten sejra totiž nebude péct moc dlouho jako.
Kuju za instruktáž pro blbý.

Lidi vypadá to se mnou nahnutě - už mě nebolej nožky. Už mě bolim celá já . Něco je špatně!!

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 21:53
- Nahlásit

PetraK
Lidi vypadá to se mnou nahnutě - už mě nebolej nožky. Už mě bolim celá já . Něco je špatně!!
to vypadá na tu svini, co v Práglu řádí

to vypadá, jako kdybych Ti pomáhala
a nepomáhala náhodou?

A ta náplň to dám nahoru, jako kdybych tam dávala třá švestičky??? a zatlačim to , nebo nechám ležet ladem?? A dávám tu náplň na syrový těsto, nebo ho předpeču?? Esi se pak ten sejra totiž nebude péct moc dlouho jako.
těsto rozválíš nebo rozložíš do koláčový formy ( na plech) tak, aby jsi měla malinko zvednutý okraje, na to těsto rovnou dáš náplň a necháš zapéct teprve potom.
Ohledně sýra je to jednoduchý.... když ho pokládáš rovnou na těsto, tak tam může být od začátku, když ho chceš dát navrch, tak ho pokladeš ( postrouháš) navrch až ve chvíli, kdy bude koláč téměř hotovej.
Jestli chceš nějaké náplně, tak ti je písnu, ale až zítra odpoledne, páč ráno budu u doktora

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 22:11
- Nahlásit

PetraK
Bože vyřizovat něco ve francii je na blázinec uměj jenom stávkovat, to jim de dobře, ale pracovat to to nebude a nebude
že by se poučili od našich cikánů

marná lásky snaha , ale rodina mě nemít, tak se bude nudit
to je fakt, by měli chvíli klid

no jistě, nesmrtelná
bóóže, bude tu strašit fuuurt

jé to se mi líbí!! brr nesnášim hezký voblečení
já taky ne

myslíte jako, že příroda neví co dělá?
příroda to ví,ale nepočítá s lidskou povahou

tak jsem zvědavá, kdo bude mít lepší odhad
já taky

Ani mi sem radši nelezte...! co?? blbý asi ne?
si trupkáááááááááááá

doufám, že jí teda dobře zašpérovala
dneska jo, jen doufám, že tam dlouho vydrží zavřená

hm to jo, to chce,páč jinak se dělat nedá. A klekadlo
jaký klekadlo?

mńááám kopr!! Na housku s eidamem a zapéct....

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 23:55
- Nahlásit

čuuuuuus děckáááááááááááááááááá sem jak po flámu...chci postééééééééééééél a tejden volna

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 08:24
- Nahlásit

MÝÝÝÝÝÝLŮJŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ FAJKŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ

FAJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOR EVRRRRRRRRRRR

3X SLÁVA, SLÁVA, SLÁVA NAŠÍ INU (i té)

a AŤ ŽIJE PAN ČÍF!!

brut

to vypadá na tu svini, co v Práglu řádí

co tu řádí?? Mám konkurenci??

a nepomáhala náhodou?

že by???

Ohledně sýra je to jednoduchý...

díkec moc a za náplně budu ráda.

že by se poučili od našich cikánů

no čéče vypadá to, že jo!! Zabít je málo. Ani doteď to nemám dořešený

příroda to ví,ale nepočítá s lidskou povaho

hm pravda no. Ale tak tendle člověk je plachej navíc, tak plachej velkej nebude nebezpečnej Brtnik je taky hodnej tvor.

si trupkáááááááááááá

to neřek ale!

jen doufám, že tam dlouho vydrží zavřená

já taky

jaký klekadlo?

takový udělátko, aby Tě netlačily kolena, když se hrabeš v záhonech, dneska už se to dá koupit v poho za pár kaček v každým OBI, prostě obdelníkový pruh z pěnový gumy, nebo tak nějak, Je to měkký, tak tě netlačej kolena, když na tom klečíš a nemáš je navíc ve vlhku.

Fajka

ty huž si tady??? sem myslela, že se vrátíte z toho druhýho "vejletu" bůhví kdy . A ten dopadnul jak?

chci postééééééééééééél

zde

první co jsem našla, alel myslim, že tetkon je jedno jak postel vypadá

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 08:48
- Nahlásit

PetraK
ty huž si tady???
jo
sem prostě mezinárodní a všudezdejší

a kde je peřina? a kdo za mě udělá tu práci co se mě tu nakupyla????????

A ten dopadnul jak?
nevim, to se ještě uvidí nicméně sem se opět přesvědčila že někerý deutschlandi sou na palici bo si myslej že neumíme tady v čechách dát 1+1 dohromady
no ale uvidíme jak to všecko všecičko dopadne
momentálně sem v euforii
takže :
Ráááááááááááááááááámštááááááááááááááááááájn

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 09:13
- Nahlásit

Hnusný počasí, pánové!
Jsem tu jen na skok, takže jen krátký reference:
Ořech jde v pondělí na zákrok: již je možné ho provést. Detaily nevím, páč na kontrole byl Kuba, takže více příští pondělí.

Nemám TU práci, fakt ji nemám nemám svý pracovišťátko snů, protože v naší instituci vládnou lakomci lakomí a nechtěj pustit chlupa
Ale zase se objevily dva inzeráty z oboru, takže tam zejtra volám a uvidíme... jestli něco uvidíme...

Zavřete oči, bo odcházím na džíponštinu

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 09:34
- Nahlásit

Fajka

momentálně sem v euforii
takže :
Ráááááááááááááááááámštááááááááááááááááááá

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

že někerý deutschlandi sou na palici

ale ne fšichni, že ne??
myslej že neumíme tady v čechách dát 1+1 dohromady

jo jistě, houpem se tu na stromech

a kde je peřina?

tu si vzala Fajka, má nárok tetkon na vyšší komfort

práci zkus dát Inu, ta tetkon sháněla:

Nemám TU práci, fakt ji nemám

inu

Ořech jde v pondělí na zákrok:

tak už bude pak snad klid! držim palce

Nemám TU práci, fakt ji nemám

jakou TU?? Si nic nepsala, tak nevim

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 09:37
- Nahlásit

PetraK
jakou TU?? Si nic nepsala, tak nevim
mnoo, řekněme, že jsem měla vyhlídnutej džob, kterej by mi pomohl zvýšit kvalifikaci, rozšířit obzory a zvýšit šance na stáž... navíc v kolektivu, kde nejsou úplný tupouni

No nic. Tak znova a lépe

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 09:44
- Nahlásit

Fajka
pani, jakej má Fajuška obvod krku?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 10:50
- Nahlásit

nesnídám nesvačím nestihnu to nestačím.....

inu
pani, jakej má Fajuška obvod krku
nevím změřím až budu doma....

PetraK
momentálně sem v euforii
nebujte mě to hned přejde..dostanu čočku od zákazníků, vod němců pak vod zubaře a budu zase na svejch

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 12:16
- Nahlásit

inu

navíc v kolektivu, kde nejsou úplný tupouni

pani, takovej moc neexistuje ale. tak třeba vás t onemusí mrzet tolik.

pani, jakej má Fajuška obvod krku?

pleteš jí šálu?

Fajka

nebujte mě to hned přejde

to neva, to neva, ale už tu máme slibnej Ramštajní začátek

pak vod zubaře

no to sem si řikala, že se nebudu ptát radši. Víte datum už??

Hele pani esli vás to uklidní, tak snad lepčí degen němec, než idiot francouz!! Já se tam fakt asi zhmotnim a udělám jim tam další revoluci. Gilotina se zas nezastaví asi

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 12:27
- Nahlásit

PetraK
to neva, to neva, ale už tu máme slibnej Ramštajní začátek sem si měla zabukovat lístek a jet s váma

to sem si řikala, že se nebudu ptát radši. Víte datum už??
jo pochřeb chystejte na pětadvacátýho bo dalšího termínu se stejnak nedožiju ....

tak snad lepčí degen němec, než idiot francouz!! Já se tam fakt asi zhmotnim a udělám jim tam další revoluci. Gilotina se zas nezastaví asi
tyvado koukám že je to všude stejný ach jo ach jo..to je teda rok tohle to fakt už ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 12:32
- Nahlásit

Fajka
sem si měla zabukovat lístek a jet s váma

Jooooooooooooooo!! Ale ešče se zas nějaký uvolnili sem koukala, tak.... kdyby byl zájem.....

na pětadvacátýho

tak hele pani ale to teda pojeďte s náma právě teda v tu sobotu, páč esli máte zemřít, tak ať je to s parádou a že tam by to teda s parádou bylo, to si piště. Bylo by to vidět RRRRRRRAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN a zemřít a určo by to tak nebolelo a taky je to lepčí pokoukání nez na žubaže

tyvado koukám že je to všude stejný

no francouz je v určitějch aspektech k nepřekonání, opravdu. Ten dělat nebude a nebude a když začne, tak udělá akorát bordel bože to sou takový krafky, nejhorší situace je, že běhám hlavou proti zavřenejm dveřím no. Ale v tom jsem poslední dobou celkem slušně už honěná

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:39
- Nahlásit

PetraK
tak třeba vás t onemusí mrzet tolik.
to je dobrý, huž jsem zvyklá, že v životě nejde nic tak, jak by si čék přál A jeden nikdy neví, k čemu je to vlastně dobrý...

Ještě jsem chtěla učit džíponštinu, ale to bych ji musela vystudovat

pleteš jí šálu?
něco lepčího... úplnou gůtofku

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:41
- Nahlásit

inu

A jeden nikdy neví, k čemu je to vlastně dobrý...

ááááno, to je ale moc hezky rozumná věta , todle razim přesně taky.

ale to bych ji musela vystudovat

ale to bys nesměla mít učitele, co si jezdí z Brna do Prahé nechat přistrihnout chlup na hlavě

úplnou gůtofku

gůtofka kolem krku? K čemu je to dobrý?

Hele jak vlastně džíponci dostanou ten svůj rozsypanej čaj na klávesnici mobilu??

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:52
- Nahlásit

PetraK
áááno, to je ale moc hezky rozumná věta
ja, ja, to mám z jedný chytrý knížky, jedna paní tam psala, že taky nedostala práci, kterou chtěla, byla z toho zdrblá, naštvaná a tak, ale nakonec dostala jinou práci, ještě lepší než tam tu.. tak mi to utkvělo v paměti a sice si při každým neúspěchu dopřeju svoji negativní chvilku ale pak se jde zase dál

Každopádně ale doufám, že si najdu chvilku a naučím se třá nějaký prográmky.. páč živit se bižulí je dneska lukcus... kterej si nemůžu dovolit

ale to bys nesměla mít učitele
mno, to bych musela vystudovat obor.. a co se učitele týče, dneska mi zase valil do hlavy, že bych se měla vdát... ale vzhledem k tomu, že mě pak udělal pravej džíponskej zelenej práškovej čaj a řek mě, že pro mě bude mít už příští týden nějaký knížky, tak si to zase krapítek vyžehlil

gůtofka kolem krku? K čemu je to dobrý?
né, to sis zase spojila něco blbě dohromady

Hele jak vlastně džíponci dostanou ten svůj rozsypanej čaj na klávesnici mobilu
voni maj děsně chytrý telefouny.. něco jako je T6 nebo jak se jmenuje ten slovník, co ti podsouvá celý slova.. oni mají něco podobnýho.. začnou psát slabiku a ony se jim tam začnou nabízet znaky..

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 14:07
- Nahlásit

inu

i a sice si při každým neúspěchu dopřeju svoji negativní chvilku

to je normoš a přirozený. To každej. ale důležitý je se oklepat a jít dál.

naučím se třá nějaký prográmky

když ses naučila číst rozsypanej čaj, prográmky budou v cuku letu

že bych se měla vdát...
nemá svý děti,že radí? Nebo to byl návrh ku sňatku??

né, to sis zase spojila něco blbě dohromady
já jen ftipkovala Ivánku

voni maj děsně chytrý telefouny.. něco jako je T6 nebo jak se jmenuje ten slovník, co ti podsouvá celý slova.. oni mají něco podobnýho.. začnou psát slabiku a ony se jim tam začnou nabízet znaky..

aha to by nebylo nic pro mě, mě tahle funkce příšerně vytáčí moc a nejvíc a hrozně fuj.

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 14:11
- Nahlásit

PetraK
když ses naučila číst rozsypanej čaj, prográmky budou v cuku letu

no, to nevím, ale zkusit to chci. Děsně mě láká umět v InDesignu ))

nemá svý děti,že radí? Nebo to byl návrh ku sňatku??
má jedno a víc jich nechce. A k tomu druhýmu, ano, to mi vždycky taky říká, že by si mě vzal, kdyby už nebyl ženatej.. vůbec mu nedochází, že bych třeba jaksi neměla zájem

já jen ftipkovala Ivánku
že by mě přes noc narostli spacák?

mě tahle funkce příšerně vytáčí moc a nejvíc a hrozně fuj.
asi tak, občas se mi to náhodou podaří zapnout a než se mi to podaří vypnout, jsem vytočená

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 14:16
- Nahlásit

inu
InuDesignu

To jě nějakej Inuití dyzajn jo? nooo, dobrý

má jedno a víc jich nechce
no jasně po první zkušenosti.....

vůbec mu nedochází, že bych třeba jaksi neměla zájem

jako bys nevěděla že mužská kapacita mozku, navíc v džíponským provedení tohle nepovoluje

že by mě přes noc narostli spacák?

jedeš pod stan nebo co ??

asi tak, občas se mi to náhodou podaří zapnout a než se mi to podaří vypnout, jsem vytočená

joooooooooooooo jo!! Přesně, tuhle nedošel telefon únony jen proto, že jsem si byla vědoma skutečnosti, že když ho rozbiju, nebudu moct cestou domů poslouchat hošíčky germánský. Tak jsem se nadýýýchla , vydýchla, zařvala třikrát kůůůůůůůůůůůr áááááááááá a na 60. pokus to vypla

<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání