Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 17:03
- Nahlásit

inu
brut
ááá, akce fň skončila
ty vo*e to je seriál, to je drámo..začala nezačala, skončila dřív než začala a ted už zase bude pokračovat dřív než kdo tuší ty vado mě hrábne, mě hrááábne , fakt už ale

miluju fajkůůůůůů, fajka foréééééééééééévrrrrrr !!!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 17:06
- Nahlásit

inu
naopak, už to brzo začne
a jéééje... tohle je jak na kolotoči... nahoru, dolu.. nahoru, dolu... nahoru, dolu

Fajka
ty vo*e to je seriál, to je drámo..začala nezačala, skončila dřív než začala a ted už zase bude pokračovat dřív než kdo tuší
eště, že nepořádám žádné akce fň, páč z těhle poposouvacích dramat by mi brzy hráblo

ty vado mě hrábne, mě hrááábne , fakt už ale
teď ještě nééé... až ti budou dělat zuby, páč podle Ešusky budeš i vykastrovaná a budeš u toho děsně řvát

brut
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 17:12
- Nahlásit

Dámy, rozhodla jsem se, že udělám mužskýmu radost a upeču mu karásky. Jenže receptík nikde ( teda někde je, ale v tom množství se sviňák někam schoval).
Takže jsem začala hledat na netu... těch ryb, co na mně vykouklo, různých oddílů či jmen, ale recept na pořádnej karásek nikde.
Nakonec jsem našla jeden odpovídající a plna radosti jsem ho začala tisknout....a výsledek? Vytiskl se mi jen z půlky

Ukázka:
tyto těsto zkypří a proto se
však dává jen do příliš slož
slového, o čemž později na

Z tohoto popisku fakt nejsem schopná nic pochopit natož upéct

Holt jsem musela zapátrat ve starých domácích kuchařkách a receptík jsem samozřejmě našla ( a spoustu jiných mocinky dobrých též),ale musela jsem kvůli němu vstát a hledat...

inu
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 17:47
- Nahlásit

brut
a jéééje... tohle je jak na kolotoči... nahoru, dolu.. nahoru, dolu... nahoru, dol
no bať! Už mám z toho solidní kinetozu

inu
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 17:58
- Nahlásit

Fajka
ty vo*e to je seriál, to je drámo.
jen počkej, až to pak dám na internet.. to bude inferno

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 18:51
- Nahlásit

inu
jen počkej, až to pak dám na internet

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 19:57
- Nahlásit

Fajkaco Martinka????
mamča za ní byli myslím v úterý v nemocnici, prý byla docela veselá a až se naučí o berlích, tak ji pustěj domů ...
jinak mamča zdraví z druhého kola Pecky zatím jim počasí vychází, teda to je fakt z peklaklika
jo a abys nezáviděla, tak na žehlení včera nedošlo

inu
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 22:37
- Nahlásit

Tak, přátelé, akce Fň startuje již za malý okamžik...

a beru zpět, Fajku nemiluju, Fajku zabijuuuuuuuuuuuuu

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:19
- Nahlásit

brut

, tak musíš taky občas myslet

co to je za spravedlnost?? Muset vařit a ešče u toho myslet!!

.. vždyť hoří obrazofka

jen trošánek ale

kravál
kravál dělaj dělňoši naproti v baráku kterej rekonstuujou. todle je prostě mjůzik. Pravda Smetana by se asi divil....

bylinky sem, bylinky tam?

ale prt. I s malou zahrádkou se dá čarovat-na tohle je dobrej časopis Naše zahrada, že člověk chytne (ne plamenem ) inspiraci a zjistí i čeho se vyvarovat. Nápady jsou tam fakt dobrý.
Když jsme začínali kupovali jsme to furt.

musí holt chytit slinu a dech, pak se nestačíš divit
nestraš! Už abych šla teda pomalu shánět galerii, kde bude vystavovat?? Teď slíbil o víkendu udělat ségře, páč se jí to líbilo.
že zástěry jsou chytlavé,

zástěry nepouživám, zapaluju utěrky a mísy s těstem

Ukázka:
tyto těsto zkypří a proto se
však dává jen do příliš slož
slového, o čemž později na

no a tetkon by to chtělo fotku, co z toho vlastně vylezlo to bude něco na úrovní Inuitích rakviček Janiii

vlk

Máte krááásnou zahrádku pani....

děkuju, děkuju.

inu

miluju fajkůůůůůů, fajka foréééééééééééévrrrrrr

tss, tak za
á - píšeš to až druhá
a za bé - píšeš to malým a nevýrazným písmem

akce Fň startuje již za malý okamžik..

sis nechala někde upíct, ne??

Fajka
..začala nezačala, skončila dřív než začala a ted už zase bude pokračovat dřív než kdo tuší

režíruješ pohátku vo chytrej horákyni??

ty vado mě hrábne, mě hrááábne , fakt už ale

eh, to už se evidentně stalo
Janiii

fakt z peklaklika

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 12:13
- Nahlásit

Dobré poledne dámy

V sobotu jsme byly s holkou a kamarádkou na "Hrnčířských trzích" . Musím říct, že nic nového tam nebylo, ale koupila jsem si super koláčovou formu. No a od kamarádky jsem dostala beruškové věcičky do sbírky

Přemýšlím, že si na zahrádku dám rybíz a angrešt.... jen nevím, jestli je vhodná doba na sázení

inu
Tak, přátelé, akce Fň startuje již za malý okamžik...
co Orísek?
Jinak dortík je pěknej

PetraK
co to je za spravedlnost?? Muset vařit a ešče u toho myslet!!
to není spravedlnost, ale nutnost

kravál dělaj dělňoši naproti v baráku kterej rekonstuujou. todle je prostě mjůzik. Pravda Smetana by se asi divil....
Smetana by humříl při tomhle dus, dus, dus

ale prt. I s malou zahrádkou se dá čarovat-na tohle je dobrej časopis Naše zahrada, že člověk chytne (ne plamenem ) inspiraci a zjistí i čeho se vyvarovat. Nápady jsou tam fakt dobrý.
myslím, že si vystačím s vínem, rybízem, angreštem, dvěma růžema, několika tulipánama, narciskama a dubiem+bylinkama...i tak je to víc než dost pro někoho, kdo je zahradnický antitalent

nestraš! Už abych šla teda pomalu shánět galerii, kde bude vystavovat?? Teď slíbil o víkendu udělat ségře, páč se jí to líbilo.
no vidíš, bude tedy relaxovat ...a hlavně bude dělat to, co ho baví a ještě bude díky tomu okolí spokojené....ségře se nedivím, páč věcička je fakt krásná

zástěry nepouživám, zapaluju utěrky a mísy s těstem
na chalupu potřebuješ zástěru, aby jsi byla in chalupářka ( a hlavně měla co podpalovat)

no a tetkon by to chtělo fotku, co z toho vlastně vylezlo to bude něco na úrovní Inuitích rakviček
nevylezlo nic, páč jsem se naštvala a receptík našla v těch našich kuchařkách .... navíc jsem se ke karáskům nedostala, páč jsem dělala siper koláč v nové formě, k tomu spoustu koláčků a dalších dobrůtek. Vzhledem k tomu, že nic nezbylo, tak dneska budu pokračovat a teprve během týdne se dostanu ke karáskům

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 12:24
- Nahlásit

Milé dámy,

zde dokumentace jedné zrzavé návštěvy

http://naszviretnik.net/2010/05/10/psi-esus-%E2%80 %93-baby-za-mnou-jezdej-furt/?#comment-16273

brut

V sobotu jsme byly s holkou a kamarádkou na "Hrnčířských trzích"

chjo, já se tam prostě nikdá nedostanu no.

že si vystačím s vínem, rybízem, angreštem

hele zrovna ten angrešt a rybíz jsou ale celkem rozměrný keře. A sama za sebe ty na kminku moc nedoporučuju. páč to nejni moc stabilní.
( a hlavně měla co podpalovat)

a to já zas ráda páč před chvíli jsme málem podpálily kancelář , číf měl narozky, tak jsme koupily chlebíčky, zapíchaly do nich svíčky a ještě koupily jednu hřbitovní, tu taky zapálily....... a pak.... ne dělám si srandu, hasičák jsme nepotřebovaly

Smetana by humříl

a tak stejně už to má nacvičený, tak co

no vidíš, bude tedy relaxov

no jsem zvědavá kdy ale. Pro letošek si naplánoval rozbombardovat prostřední pokoj a totál ho zrekonstruovat. Krb, strop, podlahu, okno.... kudy ale budem chodit ze zadního pokoje, kde máme ložnici, to nevim. asi přes garáž a suť budem vyvážet oknem

jo a sem úpa zapomněl:

RRRRRRRAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

FAJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOR EVRRRRRRRRRRR
3X SLÁVA, SLÁVA, SLÁVA NAŠÍ INU (i té)

a AŤ ŽIJE PAN ČÍF!!

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 13:12
- Nahlásit

PetraK
chjo, já se tam prostě nikdá nedostanu no.
další bude někdy v září...a ty bývají lepší
Ovšem pokaždý je tam děsně narváno a v sobotu mívají víc věcí než v neděli

hele zrovna ten angrešt a rybíz jsou ale celkem rozměrný keře. A sama za sebe ty na kminku moc nedoporučuju. páč to nejni moc stabilní.
tetka je má a pravidelným přistříháváním je udržuje v docela rozumných mezích ...... ty na kmínku nejsou moc stabilní, když narostou nebo ve chvíli, kdy tam jsou plody?

a to já zas ráda páč před chvíli jsme málem podpálily kancelář
... to máš od svých dus, dus, dus ?

tak stejně už to má nacvičený, tak co
no, hlavně byl hluchej, tak by mu to možná ani před smrtí nevadilo

Pro letošek si naplánoval rozbombardovat prostřední pokoj a totál ho zrekonstruovat. Krb, strop, podlahu, okno.... kudy ale budem chodit ze zadního pokoje, kde máme ložnici, to nevim. asi přes garáž a suť budem vyvážet oknem
hezký...... mi budeme předělávat ložnici ( alespoň doufám) a bordel taky půjde oknem ven, páč já odmítám, aby se vše nosilo přes kuchyň a chodby

jo a sem úpa zapomněl:
ááá, první příznaky

Ještě jste ředitelkou zeměkoule? Já jen, že ve čtvrtek jedu do Práglu k doktorovi....

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 13:50
- Nahlásit

brut

další bude někdy v září...

Hm já vim. No. jenže abych se tam já dostala musely by být v prosinci

ilní, když narostou nebo ve chvíli, kdy tam jsou plody?

no nejhůř pochopitelně když jsou plný plodůch. My jsme měli dva. Jmenovali se Petr a Pavel , rovnou hned jsme je vyvázali, páč u nás občas dost fučí , ale bylo to prt platný, páč prostě když byly zaangreštěný, daly hlavičky dolů a plop ulomily se. Už je nemáme. Letos byla kremace. A taky to hodně chytá padlí emerický. Musíš to ošetřovat furt něčim. Nemám ráda, když se musí něco furt ošetřovat. Mám ráda, když se to o sebe umí co nejvíc postarat samo.

to máš od svých dus, dus, dus ?

asi je to nakažlivý, ale já byla tak trochu pyroman odmalička. Oheň miluju, facinuje mě. A před lety jsem nechtíc přiložila do ohně kamaráda

hlavně byl hluchej, tak by mu to možná ani před smrtí nevadilo

no a máme to. Třeba by se mu to nakonec i líbilo

páč já odmítám, aby se vše nosilo přes kuchyň a chodby

no u nás ten samej problém, takže prostě bude rampa /McKvák / a bude se to vyvážet oknem. Blbý bude - pro mě, že z tý ložnice se fakt bude muset jít ven jen přes garage a .......... já se v noci ve tmě prostě hrozně bojim

ááá, první příznaky

jo, jasný příznaky přepracování

Ještě jste ředitelkou zeměkoule? Já jen, že ve čtvrtek jedu do Práglu k doktorovi....

už ne sem sesazená . Ale ve čtvrtek se možná budu školit. Jen nevim ešivá dopo či odpo. Zjistim a dám vědít.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 14:50
- Nahlásit

PetraK
Hm já vim. No. jenže abych se tam já dostala musely by být v prosinci
to by tam všichni zmrzli...ale je fakt, že by je měli malinko poposunout, páč tyhle termíny jsou dost šibeniční

no nejhůř pochopitelně když jsou plný plodůch.
... tak zůstanu u těch klasických a budu je seštipovat, tak jako teta, aby se nezozlezly

A taky to hodně chytá padlí emerický. Musíš to ošetřovat furt něčim. Nemám ráda, když se musí něco furt ošetřovat. Mám ráda, když se to o sebe umí co nejvíc postarat samo.
ty klasický to taky chytaj nebo jen ty stojací?

asi je to nakažlivý, ale já byla tak trochu pyroman odmalička. Oheň miluju, facinuje mě. A před lety jsem nechtíc přiložila do ohně kamaráda
tak a máš zakázán přístup k nám na chatu, páč bych jí ještě ráda několik let měla

no a máme to. Třeba by se mu to nakonec i líbilo
ježíšmarjá...ještě by skládal dus, dus hudbu a to by pak bylo dílo... třá taková Vltava nebo Prodanka

no u nás ten samej problém, takže prostě bude rampa /McKvák / a bude se to vyvážet oknem
to samé bude holt u nás.... přece nebudu furt lítat s koštětem či hadrem

já se v noci ve tmě prostě hrozně bojim
já naštěstí zase až tak moc ne...ale holka jo, děsně moc

jo, jasný příznaky přepracování
potřebuješ trochu povyražení?

už ne sem sesazená
ale nééé, vždyť vám to tak moc dobře šlo

Ale ve čtvrtek se možná budu školit. Jen nevim ešivá dopo či odpo. Zjistim a dám vědít.
ok, nelámej to přes koleno, však zase brzy pojedu

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 15:15
- Nahlásit

brut

to by tam všichni zmrzli.

no pravda, to mi nedošlo . no ale pro mě je to zatím mimo termín, jsme v tý době vždycky na chalupě a vždy je něco důležitějšího a nebo je tak krásně, že je hřích tam nebejt.

tak zůstanu u těch klasických
no mě ty stromkový přijdou prostě blbý, nepřirozený a nepraktický . Ale i ty klasický na to padlí trpí, to je bez rozdílu.

ještě by skládal dus, dus hudbu a to by pak bylo dílo... třá taková Vltava

no , náhodou, zrovna Vltavu, která je plná zvuků, si dovedu v R+ podobě dobře představit, sis třeba nevšimla, že z nich Wagner přímo teče?

tak a máš zakázán přístup k nám na chatu, páč bych jí ještě ráda několik let měla

co sem ohnivá žena nebo co?? to byla jen nehoda, neščastná, sem chtěla udělat dobrej skutek a nějak se mi to vymklo

.... přece nebudu furt lítat s koštětem či hadrem

no bať, ale i tak to bude soda. U nás je aspoň výhoda, že to je chalupa a ne normoš bydlení.

.ale holka jo, děsně moc

chápu jí, naprosto. Je to zcela iracionální, ale nejde to moc přeprat

vždyť vám to tak moc dobře šlo

to jo, taky jsem byla pochválená za obří iniciativu

ok, nelámej to přes koleno, však zase brzy pojedu

počkej, ono to třeba vyjde- ráda bych. Ale zatím nevím termín

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 16:02
- Nahlásit

PetraK
no pravda, to mi nedošlo
sem si myslela

pro mě je to zatím mimo termín, jsme v tý době vždycky na chalupě a vždy je něco důležitějšího a nebo je tak krásně, že je hřích tam nebejt.
třeba ti to vyjde jindy...

Ale i ty klasický na to padlí trpí, to je bez rozdílu.
ajajajaj budu muset vymyslet něco jinýho, páč nikdy nebudu schopná býti zahradníkem

zrovna Vltavu, která je plná zvuků, si dovedu v R+ podobě dobře představit, sis třeba nevšimla, že z nich Wagner přímo teče?
Vágnera nerada, takže fakt nevšimla .... a představit si Vltavu jako dus, dus je naprosto šílené

co sem ohnivá žena nebo co??
tak trochu

to byla jen nehoda, neščastná, sem chtěla udělat dobrej skutek a nějak se mi to vymklo
to říkáš ty, ale co ten chudák?

ale i tak to bude soda. U nás je aspoň výhoda, že to je chalupa a ne normoš bydlení.
já bych to chtěla zvládnout v době, kdy tu nebudou harantííí a nebudu se muset starat o jídlo ( nám dvěma navařím do zásoby a pak budu jen ohřívat), neustále uklízet, páč nikdo nebude courat po celým baráku...

chápu jí, naprosto. Je to zcela iracionální, ale nejde to moc přeprat
ale de, páč já to taky zvládla.... pomalinku, polehounku

to jo, taky jsem byla pochválená za obří iniciativu
a dostala kokínko?

počkej, ono to třeba vyjde- ráda bych.
šak jo, ale pokud to nevyjde tentokrát, tak za 14 dní pojedu znovu

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 16:19
- Nahlásit

brut

sem si myslela

ňáký nedopatření asi, že jo?

ajajajaj

no. Teda ono to neni nic složitýho, jen namícháš vyxlajvant nějakej a zjara, když to kvete to poprskáš rozprašovačem. Nesmí ale -foukat vítr a pak ani pršet. neba mě to. a dycky jsem na to zapomněla

a představit si Vltavu jako dus, dus je naprosto šílené

náhodou ne. Třá DM zremixovali celkem dobře, tak by tohle taky mohli

tak trochu
eh, jen malininko, jen co by se za nehet vešlo, max. do velikosti hlavičky. Vod sirek

to říkáš ty, ale co ten chudák?

no. ten už neřekne nic právě . Ne dělám si tak trochu legraci. I když v jeho případě hodně černou, protože bohužel mezi námi už opravdu není . Ale to není moje práce. Nicméně jemu by to nevadilo, že si dělám srandu na jeho účet. Tehdy se taky smál, když se hrabal z ohniště a měl uhlíky v kapsách

já bych to chtěla zvládnout v době, kdy tu nebudou harantííí

to taky někdy může nastat? Sem myslela, že při počtu harantí ve vaší domácnosti tohle nikdá nehrozí

a dostala kokínko?

hm! Ba přímo oběd.

šak jo, ale pokud to nevyjde tentokrát, tak za 14 dní pojedu znovu

paráda, takže se prostě natuty vbrzku huvidíme.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 10:16
- Nahlásit

Dobré ránko dámy... nebo dámo? Páč tu jsem stejně jen s Ešuskou

Sem včera opět pekla koláč.. tentokrát s tvarohem a rybízem. Je moooc dobroučký. Dneska bych chtěla vyzkoušet slaný koláč, tak jsem na to zvědavá

PetraK
ňáký nedopatření asi, že jo?
vzhledem k tomu, že máte víkendové chalupové zatmění, tak se dalo očekávat

Teda ono to neni nic složitýho, jen namícháš vyxlajvant nějakej a zjara, když to kvete to poprskáš rozprašovačem. Nesmí ale -foukat vítr a pak ani pršet. neba mě to. a dycky jsem na to zapomněla
tak na tohle bych taky zapomněla.... se znám. Už teď mám problém si vzpomenout, že potřebuju prostříhat víno. Pokud bych ho nechtěla mermomocí zahubit a místo něj vysázet jiné, mladší, tak bych si určitě nevzpomněla

Třá DM zremixovali celkem dobře, tak by tohle taky mohli
pošli jim návrh, třá se chytí ...ale poslouchat to nebudu, stejně jako jejich zbytek kraválu

max. do velikosti hlavičky. Vod sirek
to jsem si myslela ... pyromanka promluvila

Ne dělám si tak trochu legraci. I když v jeho případě hodně černou, protože bohužel mezi námi už opravdu není
.... občas se to tak nějak semele, že ty fajn lidičky nedožijou švestek a svině svinutý tu strašej a votravujou vzduch děsnejch let....

Tehdy se taky smál, když se hrabal z ohniště a měl uhlíky v kapsách
nebylo to zoufalstvím

to taky někdy může nastat? Sem myslela, že při počtu harantí ve vaší domácnosti tohle nikdá nehrozí
nenastane , páč mi synek včéra oznámil, že jsem si popletla data a jede na třetí turnus, takže se bude se ségrou míjet ( měl z toho děsnou radost)... tzn. alespoň jeden bude doma

hm! Ba přímo oběd.
tak to je s vaším pověstným hladem lepšejší, páč u kokína by se určitě netrefili

paráda, takže se prostě natuty vbrzku huvidíme.
stopro .... teď toho bude o něco víc a hlavně, ve chvíli, kdy dohárá Al, tak budu mít volnější ruce a nebudu muset spěchat domů, takže klidně i počkám

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 10:32
- Nahlásit

RRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
bože už jen 14 dnííííííííííí!!

FÁÁÁÁÁÁÁÁÁJKA FOOOOOOOOOR EVRRRRRRRRRRR
3X SLÁVA, SLÁVA, SLÁVA NAŠÍ INU (i té)
AŤ ŽIJE PAN ČÍF

proč tu kuva provolávám slávu, dyž tu nejsou??

brut

brejtro. Slanej koláč sem!! Ačkoliv dneska i ten sladkej - to zní dobře, to cos pekla. Kolega se podělil s koláčema od maminky., teda - musim říct MANA!! fakt moc dobrý, po dlouhý době jsem si pošmákla na sladkým.

tak se dalo očekávat

to je určitě nějaká ironická poznámka že jo??

tak na tohle bych taky zapomněla.... se znám

no třebas ne, když je zahrádka malá. U nás je ten prostorovej problém právě, vždycky když jsem si na to vzpomněla, bylo už pozdě. Hele a nemá ono se víno taky nějak ošetřovat?

pošli jim návrh, třá se chytí

chytit by mohli, to u nich přichází v úvahu furt , ondynoj Till málem podpálil Kruspáče

tak jo, za 14 po koncíku skáknu do zákulisí a zkusim to předhodit by se asi divili
ts, ale víš co, třebas DM mají na cédu Bépěthovenovu skladbu taky. A taky dobrý. tak co víš, co by z toho vzhiklo.
stejně jako jejich zbytek kraválu
nejni to krával.

bože hlavně aby nelilo!!!!!

pyromanka promluvila

mám ráda teplo no

... občas se to tak nějak semele, že ty fajn lidičky nedožijou švestek a svině svinutý tu strašej a votravujou vzduch děsnejch let.

hm, jo. tenhle člověk mi chybí moc. Po něm nezbyla díra, po něm zbyl kráter.

nebylo to zoufalstvím

ne, on byl zvyklej, že když dělám pokus o dobrej skutek, vždycky se to zvrhne ve světovou katastrofu

nenastane

sem Syblila!!! Sem Syblila!! věděla sem to.

že jsem si popletla data
JAK SE PROBOHA TOHLE MŮŽE STÁÁÁT????

páč u kokína by se určitě netrefili

jo, poslouchám jen za uherák. Nejen jednou za uherák, ale taky za uherák jako salám.

teď toho bude o něco víc a hlavně, ve chvíli, kdy dohárá Al, tak budu mít volnější ruce a nebudu muset spěchat domů, takže klidně i počkám

prima, tak já to doufám, budu už dneska vědět. Ale.... abych pravdu řekla, radost z toho nemám. Teda ne žebych neměla radost, že se uvidíme ale páč to znamená, že budete lítat furt po dochtorech, a to je blbý.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 11:34
- Nahlásit

PetraK
Slanej koláč sem!! Ačkoliv dneska i ten sladkej - to zní dobře, to cos pekla.
děkujíííí .... chceš i receptík na těsto nebo si ho uděláš podle svého? Já dělám slané buď z kynutýho základu nebo z překládaného ( což je dost pracné) či z listového... hlavně podle množství času..

to je určitě nějaká ironická poznámka že jo??
ale nééé, zkrátka je to jen konstatování faktu

Hele a nemá ono se víno taky nějak ošetřovat?
samozřejmě, že má...ale víš, jak to je ... zkrátka se ho hci zbavit, protože je už starý, léta se mu nikdo nevěnoval a podle toho rodí... kuličky jsou chuťově dobré, ale malé a na roubování je moc dřevitý kmínek...

chytit by mohli, to u nich přichází v úvahu furt
taky si myslím... kor, když čtu, že už zvládli Bépěthovenovu skladbu .... jejda, za 14 dní tu budete nervozně žmoulat kapesník a při první příležitosti vás radostí klepne .... Till

nejni to krával.
a co je to?

bože hlavně aby nelilo!!!!!
hlásej takhle hnusně téměř do konce května

mám ráda teplo no
já taky, ale kvůli tomu nemusím podpalovat kamarády a obrazofku písí

tenhle člověk mi chybí moc. Po něm nezbyla díra, po něm zbyl kráter.
no, šak jo... páč tihle jsou nenahraditelní.. na rozdíl od těch druhejch, kdy se čéku jen uleví

ne, on byl zvyklej, že když dělám pokus o dobrej skutek, vždycky se to zvrhne ve světovou katastrofu
aha, tak až budete chtít dělat dobrej skutek směrem ke mně, tak prosím předem upozornit, abych si hlídala gaťky, kapsy a jiné příslušenství, před ohněm pekelným či vámi zažehnutým

sem Syblila!!! Sem Syblila!! věděla sem to.
... si děte věštit něco jiného, páč já se těšila na chvíli klidu

JAK SE PROBOHA TOHLE MŮŽE STÁÁÁT????
naprosto jednoduše....sem sledovala akorát nějaký skeč s beruškama a nevěnovala plnou pozornost harantímu vysvětlování

jo, poslouchám jen za uherák. Nejen jednou za uherák, ale taky za uherák jako salám
nic jiného by mně ani nenapadlo

Teda ne žebych neměla radost, že se uvidíme ale páč to znamená, že budete lítat furt po dochtorech, a to je blbý.
to neřeš, jsem zvyklá a z devadesáti procent mi pomůžou, alespoň tak, abych mohla normálně vegetovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 12:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

chceš i receptík na těsto nebo si ho uděláš podle svého?

dej to sem šécko.

je to jen konstatování faktu

smutné to zjištění
..ale víš, jak to je

no jo vim, vim. Zas budeš ale čekat dlouho, než to bude plodit asi ne?
za 14 dní tu budete nervozně žmoulat kapesník

huuu, úplně se mi vybavil ten adrenalinovej pocit, když člověk čeká, až to začne je to trochu jiný, ale hodně podobný tomu, když člověk čeká v blocích na výstřel ze startovní pistole To je pravda větší maso a hlavně soustředění, aby člověk nepromeškal ani vteřinu a vypálil včas - sákra, sákra, šla bych závodit. Ale teď nemůžu dokonce ani chodit běhat. Něco jsem někde poštvala a nohy nejsou v cajku. Vůbec nejsou v cajku, je to horší a horší. Včera už jsem to nemohla vydržet, napustila jsem si vanu a pokoušela se je zrelaxovat, spát jsem šla v půl desátý. ale prt. nepomohlo to, někde je něco špatně

při první příležitosti vás radostí klepne .... Till

jehehé, to by ze mě asi zbyl jen mastnej flek, páč tadle obří hrouda, když klepne... , dyk má pazoury jak lopaty

a co je to?
tak pro nechápavé znova po stopadesátý - JE TO MJŮZIK

hlásej takhle hnusně téměř do konce května

no tak to budou muset nějak poštelovat, páč tohle by jako nešlo!!!

.. páč tihle jsou nenahraditelní..

no, bohužel, bohužel. patnáct let a furt kráter, nějak nezarůstá.

aha, tak až budete chtít dělat dobrej skutek směrem ke mně, tak prosím předem upozornit,

klid! Voni už mi je zákázali vždycky říkali:"prosim Tě, hlavně nedělej žádný dobrý skutky! Víš, jak je to nebezpečný!"
a taky nesmim řikat takový to: "ty jo to by bylo kdyby..... něco." páč to něco pak obratem nastane, jako ta píchlá guma, došlej benzín, rádio na veradě, zavřený hospody, ztracený věci...... seznam je moc dlouhej

. si děte věštit něco jiného, páč já se těšila na chvíli klidu

hm, tak další, která mi nedopřeje

nevěnovala plnou pozornost harantímu vysvětlování
no na tohle velkýho bacha!! Velkýho bacha, já takhle skorem přivedla domů na balkon mámě koně

jsem zvyklá a z devadesáti procent mi pomůžou,

aspoň že tak

brut
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 13:05
- Nahlásit

PetraK
dej to sem šécko.
ok, dodám

smutné to zjištění
ale nééé, u vás mně už nc nepřekvapí

no jo vim, vim. Zas budeš ale čekat dlouho, než to bude plodit asi ne?
sice chvíli jo, ale bude to víno dle mého výběru a hlavně se o něj opravdu budu starat...alespoň v mezích mých schopností

huuu, úplně se mi vybavil ten adrenalinovej pocit, když člověk čeká, až to začne

Ale teď nemůžu dokonce ani chodit běhat. Něco jsem někde poštvala a nohy nejsou v cajku. Vůbec nejsou v cajku, je to horší a horší. Včera už jsem to nemohla vydržet, napustila jsem si vanu a pokoušela se je zrelaxovat, spát jsem šla v půl desátý. ale prt. nepomohlo to, někde je něco špatně
nejsi jen zakyselená a vystresovaná? Zkus to nehrotit, chodit jen pomalu a pokud možno v pohodlných měkkých botách..... ony nožky občas trpěj na velkou únavu a tahle dlouhá zima a momentální deštivé jaro jim moc dobrého neudělá...

jehehé, to by ze mě asi zbyl jen mastnej flek, páč tadle obří hrouda, když klepne...
no, šak by jste to měla z první ruky

JE TO MJŮZIK
tohle považuješ za Mjůzik? Vždyť je to kravál, děsnej, šílenej kravál

no tak to budou muset nějak poštelovat, páč tohle by jako nešlo!!!
šteluj rychle, páč bych potřebovala obrousit a natřít klukům postele než dorazí pruhatá Berunka

patnáct let a furt kráter, nějak nezarůstá.
to ani nezaroste... jen se překreje lehkou pavičinkou času, ale to je vše...

klid! Voni už mi je zákázali
uffffffffffff, se mi ulevilo

hm, tak další, která mi nedopřeje
tak nějak vám v tomto směru nevěřím...a hlavně prázdniny jsou toho důkazem

no na tohle velkýho bacha!! Velkýho bacha,
no šak jo...ale občas mi to uklouzne a pak jsem moooocinky překvapená

aspoň že tak

brut
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:07
- Nahlásit

PetraK
kynuté těsto na sladký koláč ( je to na dva velké koláče):
1/4l vlažného mléka
1 kostka droždí
100g cukru krupice
1 lžíce sádla
1 dcl oleje
2 žloutky
500g polohrubé mouky
špetka soli

Udělat kvásek z droždí, trochy cukru, zalít vlažným mlékem a přidat trochu mouky, nechat vzejít, přidat k ostatním surovinám, pořádně promísíme a necháme kynout. Během kynutí můžeme ještě dvakrát promíchat; nemusím dělat kvásek, jen je potřeba důkladně vše promísit a 3x promíchat
Pokud se těsto lepí, tak přidat ještě trochu mouky, tak aby se nelepilo....

Na rozválené těsto ( dva kruhy) dáme rozdělaný tvaroh (cukr, vanilk. cukr, žloutek na 1 kostku) a posypeme rybízem. Dáme péct .... 180°C okraje do zlatova

Slaný koláč
buď listové těsto nebo překládané ( což je dost pracné a zdlouhavá příprava)

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:40
- Nahlásit

brut

ok, dodám

díkec

u vás mně už nc nepřekvapí

tak já nevim, esli v mým případku neni předčasný tohle tvrdit

nejsi jen zakyselená a vystresovaná? Zkus to nehrotit, chodit jen pomalu a pokud možno v pohodlných měkkých botách..... ony nožky občas trpěj na velkou únavu a tahle dlouhá zima a momentální deštivé jaro jim moc dobrého neudělá...

vystresovaná ne, si myslim, leda by to byl nějakej dávnější doběh (i když co člověk ví, může bejt), ale zakyselená bejt můžu. Ale tetkon jsem se vůbec kapek tejrala. S ponocováním, ne moc zdravým způsobem životosprávy a tak vůbec. tak na sebe budu chvíli hodná. aspoň do toho koncíku musim vydržet . Boty huž jsem vyměnila. za tenisky. Ono - už právě ani nemám sílu ty boty nosit, přece jen v obouch i těch malých i těch velkých je toho železa požehnaně, takže je to nějakej ten kiláček navíc

..alespoň v mezích mých schopností

todle je velmi, velmi důležitá věta

no, šak by jste to měla z první ruky

no myslim, že by to ale bylo smrtelný . Jsem si zrovna říkala, že tyhle velký lidi je třeba bezpečnější nemít za rodiče, zvlášť je-li dítko založením podobného ducha jako já Tohle mít doma, tak je ze mě asi brzo plakát ale třeba je to klidnej čék, že jo

tohle považuješ za Mjůzik?

no, za velmi dobrou mjůzik , hele když to poslouchá moje máma.....

šteluj rychle,

no se bojim, že tentokrát, jsem krátká na sopku teda , páč to je kvůlivá ní , tady asi moje meteorologický prosbičky nepomůžou

Kdo je pruhatá Berunka?

to ani nezaroste.

já vim, ale spravedlivý to neni. Tydle lidi odcházet nemaj.

se mi ulevilo

to nevim proč?? mě učili, že čék má konat samý dobrý skutky. Jen mi nikdo nedal asi celistvej návod, jak na to.

a pak jsem moooocinky překvapená

brut

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:42
- Nahlásit

brut

kynuté těsto na sladký koláč ( je to na dva velké koláče):

dík
a co na to nakydat??

brut
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:03
- Nahlásit

PetraK
a co na to nakydat??
buď ten tvaroh nebo třeba makovou, ořechovou nádivku... ovoce atd.

tak já nevim, esli v mým případku neni předčasný tohle tvrdit
není, páč už počítám se vším

Boty huž jsem vyměnila. za tenisky. Ono - už právě ani nemám sílu ty boty nosit, přece jen v obouch i těch malých i těch velkých je toho železa požehnaně, takže je to nějakej ten kiláček navíc
právě, odpočívej a nabírej sílu

todle je velmi, velmi důležitá věta
já vím a to moc dobře

no myslim, že by to ale bylo smrtelný
třá né, páč tak drobnou dámu by přece neuhodil, pokud je džentlmen

ale třeba je to klidnej čék, že jo
hahahahahahahahahaha

hele když to poslouchá moje máma.....
asi jsem trošičku jiná, páč mám raději klíííídek a pohodičku než dus, dus, dus

tady asi moje meteorologický prosbičky nepomůžou
vyzkoušej, třá to bude fungovat

Kdo je pruhatá Berunka?
od wami... malá žíhaná

Tydle lidi odcházet nemaj.
o tom žádná

mě učili, že čék má konat samý dobrý skutky. Jen mi nikdo nedal asi celistvej návod, jak na to.
myslím, že i kdyby ti ho někdo dal, tak by jsi stejně vše dělala po svém

brut
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:05
- Nahlásit

PetraK
slaný dodám později, páč vařím a nějak mi to utíká z kastrolu, tak musím hlídat oběd

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:24
- Nahlásit

brut

buď ten tvaroh nebo třeba makovou, ořechovou nádivku... ovoce atd

Počki ale, to sem ztracená v překladu někde, dyk to NENI SLANÝ?

aha - už tovidim...slaný dodám později,

není, páč už počítám se vším

hm, no to si kolikrát třá Brtnik nebo moje máma myslej taky a pak........ no ostatně ono nikdy neni od věci mít občas překvápko

právě, odpočívej a nabírej sílu

no ono mi ani nic jinýho už nezbývá, páč jsem se to pokoušela přeprat a vono to nende

dámu

hahahahaha tetkon se směju já

hahahahahahahahahaha

a tetkon teda jako nevim, čemu se směješ . Spolíhám na to, že velký lidijové musej bejt hodný,d yš sou tak velký. Že skřeti vzteklý můžou bejt akurát lidi malý a neškodný jako já třeba. Páč kdyby Brtnik se svojí sílou byl já a prchlivost by cloumala jeho majestátem tak nevim. Natož třá takovádle hrouda obří. Ty musej bejt podle přírodních zákonitostí prostě hodný.

asi jsem trošičku jiná, páč mám raději klíííídek a pohodičku než dus, dus, dus

no jo, jenže u klidný hudby usneš. U R+ to nehrozí
ale teda ne že by moje máma jela od rána do večera hošíčky germánský, ale když to vočoudim na chalupě, tak neprotestuje, tuhle jsem si to pustila potichu a stěžovala si že neni nic slyšet

od wami... malá žíhaná

ajoooooooooooooo ajoooooooooo! Bude veselo

že i kdyby ti ho někdo dal, tak by jsi stejně vše dělala po svém

to je asi ten kámen úrazu, že si většinu věcí předělám k obrazu svému

vyzkoušej, třá to bude fungovat

to jo to musim, ale bojim se, že v tomdle případku aby to nebylo.... my kohouti jsme malýn pání, to sopka řídí kokrhání

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 21:48
- Nahlásit

KUKU KUKU

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 06:01
- Nahlásit

čus děcka sem mrtvá mrtvá mrtvá, dorazila sem do postele ve tři ráno od pěti straším a vyrážíme dál ...asi humřuuuuuuuu

Ešuska má maila..nestihla sem k tomu nic napsat pokecáme až se vrátíme a dospim to celé.....
pááááááááááááááááááááááááááá

Inuitáááááááááááááááááááááááááááááááááá

<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání