Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2007 . 2008 . 2009 . 2010 . 2011 . 2012 . 2013 . 2014 . 2015 . 2016 . 2017 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 22:35
- Nahlásit

Fifi
Mne to prijde jako bolest.
Dostala jsem smutnej mail od paní králíkomajitelky, která přemýšlí, jestli pořídit králičkovi králičici, páč se po narkoze takhle strašně změnil a veterinářka tvrdí, že fyzicky je OK. Mně to ale taky přijde, že to zvíře má spíš bolesti, než co jinýho.
taky mi dochazej pangamini, budu muset objednat... a cuzy naockovat... a nausnici sem ztratila... a vubec.
...a nám se porouchalo auto

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 22:40
- Nahlásit

kachna_
Mně to ale taky přijde, že to zvíře má spíš bolesti, než co jinýho.
No takhle dle popisu..
..a nám se porouchalo auto
UZ zase?? To pritahla Janii, tu infekci aut zase, ted byl klid docela! A neco vaznyho nebo jen serepeticka?

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 22:45
- Nahlásit

Fifi
nebo jen serepeticka?
Membrána na lpg, takže něco málo přes litr cca.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 23:17
- Nahlásit

kachna_
Tak to byla de facto skutecne "jen" serepeticka, ted uz si budete plynovat zvesela.

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 09:34
- Nahlásit

rumštájn
kachna_
pořád sedí na bobku, občas se škube, olizuje, až je celý promočený. Je nečistotný, načůrá si pod sebe a celý den v tom leží. podestýlku má piliny, ty si vyhrabe a leží na studeným dně, kde si čůrá, bobkuje, vůbec o sebe nepečuje.
Hm...na mě to působí jako organickej průser- asi bych přemýšlela, zda při tý narkoze a zákroku nedošlo k poškoizení mozečku zvířete.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 11:34
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Tak po včerejším vyšetření jsem si bolestí "hrábla" na dno svých možností.... samo jsem jela bez prášku, aby výsledek nebyl zkreslenej, doma si ho už nevzala a když začalo jít do "tuhýho" tak bylo pozdě, protože bych si ho nemohla vzít na noc a zase bych vůbec nespala. Takže jsem 5 hodin sykala bolestí a kroutila se jak had. Doufám, že si to v brzký době nebudu muset zopakovat, protože v jednu chvíli jsem si říkala, že chápu lidi, co si od bolestí pomáhají kde čím a jsou schopni si i ublížit, aby měli pokoj

kachna_
taky mi přijde, že králíček má bolesti

Membrána na lpg, takže něco málo přes litr cca.
taky fajn Hergot, nemohli by jste už mít pokoj? To na vás Gerdička prskla pořádný autímoribundus.....

Fifi
A taky mi dochazej pangamini, budu muset objednat... a cuzy naockovat... a nausnici sem ztratila... a vubec.
koukám, že je nějaký blbý období naprosto všude

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 17:33
- Nahlásit

Rrrumstaajn,
opatrujte se pres vikenda, chromajzlove at radsi nevychazeji, ridicove at se riti s velkou ofafrnosti..

Zitra konecne odjede trpaslo, nemohla bych mit malyho psa, nemohla.

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 19:30 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

hmm, tak se mi nějak tenčí zásobičky calvadosu To bude víkend

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 21:46
- Nahlásit

Ramštajn..
Děsnej den dneska už zas...
A je tu pěkná vánice

brut
bolestí "hrábla" na dno svých možností.... samo

pani jsme byli na otočku v Plzni...chtěla sem se stavit ale néšlo to néšlo mrzí mě to, ach jo...

Hyena
tak se mi nějak tenčí zásobičky calvadosu
Hyena píše Hyeně

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 23:14
- Nahlásit

Fajka
Jo už nějak blbnu, jdu to smazat

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 09:17
- Nahlásit

Je tu bíloooo a vánice jak sfiňa ještě prosííím nééééé ještě 2 týdny to mělo vydržet ...takhle se tu zedníci plácají ve sněhu ve vánici a futeři a jsme v kopelce bez oken, tak tu máme zimu...
ale juž máme doma krbofky v garáži..hned jak to půjde tak se šoupnou na místo připojí do komína a zatopíme !
těším se na to živý teplo ...poslední dobou zjišťuju
že někdy stačí ke štěstí fakt strašně málo... a taky jakej život dokáže bejt neskutečná K*r*a..ach jo...

Jináč pruhatice ráno ihned po vyčůrání upalovala domů nějak se jí do toho sněhu nechtělo..kdežto jelito chytil amoook a byl z toho sněhu celej radostnej no úpá mimoň...no jelito prostě no

Hyena
Jo už nějak blbnu, jdu to smazat

mě to přišlo ftipný kor po tom co si psala že zásoba moku se tenčí

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 11:22
- Nahlásit

Rumštájn
chjo...blbý počasí, chytla jsem rezervaci na přezutí auta až na úterý. Doufala jsem, že to ještě vydrží, ale prd. Tak mě čeká víkendové klouzání na letňáčích

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 11:36
- Nahlásit

Fajka
ještě 2 týdny to mělo vydržet
tak bych se přimlouvala
brut
ach jo, ach jo, ach jo.

Fajka
těším se na to živý teplo ...
taky vždycky roztávám u kamen

Jinak abych vám sem hodila něco aspoň trošku veselejšího, tak Cirátko se nezhoršuje, snad mu to vydrží

Paní s nemocným králíkem mě naštvala - napsala mi na mail s prosbou o názor a ani se nenamáhala mi za odpověď poděkovat (a to zdaleka není první).

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 12:42
- Nahlásit

Ačkoliv uznávám všechny problémy vyplývající z toho počasí venku, stejně JE TO KRÁSNÝ

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 13:41
- Nahlásit

Sněží sfukuje...leden hadr...

Hyena
chytla jsem rezervaci na přezutí auta až na úterý
taky jsme nestili přezout tak pro sicher nikam dneska nejedem a zítra už je snad přehodíme..

kachna_
Jinak abych vám sem hodila něco aspoň trošku veselejšího, tak Cirátko se nezhoršuje, snad mu to vydrží
tfuj tfuj taky přejem !

Paní s nemocným králíkem mě naštvala - napsala mi na mail s prosbou o názor a ani se nenamáhala mi za odpověď poděkovat (a to zdaleka není první).
uplně stejný jak u psů...

všechny problémy vyplývající z toho počasí venku, stejně JE TO KRÁSNÝ
pokud nemuším do práce nebo někam jet tak to taky mám ráda..hezky vyvenčit a pak u čaje a kamen rozmrzávat a čučet jak venku padá a chumelí
to jo to můžu..ale jak čék musí házet a kouzat se po silnicích tak je to vopruz

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 15:13 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pada snizek, chumeli, tentokrat to rosnickarum vyslo. Vcetne toho silnyho narazovyho vetru, ten je asi nejhorsi. Jizda v aute docela zajimava.
Smrade maly odlifrovano, huraaa! Cuzy velmi dukladne osondovaly mista, kde vetrelec pobyval, pak ulehcene vydechly, usmaly se a sly hibernovat.
A taky nemam prezuto, tady snih snad nevydrzi a zitra to roztaje.
kachna_
tak Cirátko se nezhoršuje, snad mu to vydrží

edit - tumas http://www.utulekkolin.estranky.cz/fotoalbum/mala- plemena/krystofka/

Fajka
.hezky vyvenčit
tak cuby sem musela vyhnat pomalu nasilim aspon na zahradu vyvencit, nejaka prochazka skutecne nehrozi. Mam hodne feny.
takhle se tu zedníci plácají ve sněhu ve vánici a futeři a jsme v kopelce bez oken, tak tu máme zimu...
Brrrrrr a lity lity!

brut
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 16:02
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Venku nejdřív pršelo, pak to byl déšť se sněhem,nakonec sníh, ale tak mokrý, že je to po došlapu čvachtanda
Doufám, že to sleze, páč odmítám být zavřená doma... se totiž bojím vylézat ven ...

JInak po prášečkách je mi lépe, takže už se alespoň nekroutím jak had

Fajka
jsme byli na otočku v Plzni...chtěla sem se stavit ale néšlo to néšlo mrzí mě to, ach jo
jůůů, škodáááá, ale nedá se nic dělat, příště už to vyjde

ještě prosííím nééééé ještě 2 týdny to mělo vydržet ...takhle se tu zedníci plácají ve sněhu ve vánici a futeři a jsme v kopelce bez oken, tak tu máme zimu
to vám nezávidím ... si říkám, že jsem s tou výměnou oken měla pravdu... necháme je na jaro, páč teď už je to skoro o strach, aby čék nemrzl a hlavně, aby se vše dobře usadilo, obezdilo atd.

máme doma krbofky v garáži
jakýýýýýý ... my je chceme taky, ale nějak se nemůžeme domluvit na typu

pruhatice ráno ihned po vyčůrání upalovala domů nějak se jí do toho sněhu nechtělo..kdežto jelito chytil amoook a byl z toho sněhu celej radostnej no úpá mimoň
jsem otevřela dvěře, aby šli plesnifcíí na chvíli ven ... Brut vyšel, koukl se, co to padá a když zjistil, že to není ten krásnej snížek na blbnutí, tak znechuceně odkráčel zpět ( tohle je fakt plný vody a místama to "krásně" teče). Al se zapíchla mezi dveřma, hodila po mně okem s výrazem " Ty si budeš v teple a já zbytečně polezu ven? Tůůůdle!!" a odkráčela do pelechu. Teď jsou venku na procházce a vyráželi naprosto spokojení. Ale zbytečně venku prostě nebudou, nejsou prý už magoři

kachna_
Cirátko se nezhoršuje, snad mu to vydrží
jupííííí, jen tak dál .... držíme mu palčáčky

napsala mi na mail s prosbou o názor a ani se nenamáhala mi za odpověď poděkovat (a to zdaleka není první
za dobrotu na žebrotu... dneska platí asi víc, než kdy jindy

Fifi
Vcetne toho silnyho narazovyho vetru, ten je asi nejhorsi. Jizda v aute docela zajimava.
tady nefouká, naštěstí

Smrade maly odlifrovano, huraaa!
copááák? Mrňafka se ti nelíbila?

Cuzy velmi dukladne osondovaly mista, kde vetrelec pobyval, pak ulehcene vydechly, usmaly se a sly hibernovat
se nedivím, celý týden držely pohotovost, tak si konečně můžou odpočinout beze strachu, že to něco mrňavýho jim zabaví napořád paničku

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 18:13
- Nahlásit

brut
Venku nejdřív pršelo, pak to byl déšť se sněhem,nakonec sníh, ale tak mokrý, že je to po došlapu čvachtanda
V noci prselo, rano dest presel do krupicek a nejako kolem jedny zacalo chumelit, pravoplatne - a sype se doted, obcas vodorovne díky vichrici. Mokry to je i neni, ale lezi to a netaje.

Uz sem sla povesit prvni lojovy koule, krmeni pro pipiny musim dokoupit v tydnu.

Mrňafka se ti nelíbila?
Copak mne, ale cubam. Jsem rada, ze to ve zdravi prezila.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 20:08
- Nahlásit

Nazdar rumoví blázni, Maryje, ten blázen starý, děsně milákuje počasí toto, pročež běhá jako štěnec, nesmírně ščasné, že je zima a hnusně, poletuje, loví jako za mlada, až jí řikám - Maryje, ty hajzle černej mizernej! A vona stejnak běhá a loví a trochu si i hraje s vyvolenými psy. Hra samozřejmě spočívá pouze v tom, že s nimi chvíli vesele běží bok po boku a hopská. Pak se na to vyprdne a jde od nich pryč.
Necííííííí snííííh ještěěěěěěěěěě!

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 20:15
- Nahlásit

Gerda
pěkně si tu přečtěte pani, jak jsme vás proklínaly nám nejelo ani soukromé, ani služební!!
už mám alespoň oktávěnku, nestálo to ani kačku - protože pán prostě nepřišel na to, proč to nejede, diagnostika a počítač neukázali nic a auto prostě za tejden nastartovalo ... tak máme jezdit a uvidíme, jestli to bude ok .... a tim že neni služební, tak budem jezdit soukromým služebně - tak doufám, že to vydrží!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 20:19
- Nahlásit

Janiii
no jo, ale to už sme si přece řekly, že tyhle hromadný akce už jsou v jiný režii, todle už je nějak moc vymknutý, já dělám jen Kachno_vozy....jeslti je to nějaká epidemie nebo co...vono to postihlo i můj knedlovůz, to bych si přece nikdá nezpůsobila...vono to přišlo už aji na vás, jo? A nemůže za to prostě třá kachna_?

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2012 21:35
- Nahlásit

Gerda
A nemůže za to prostě třá kachna_?
co co co co!!! na mě to neházej, já jsem hodná kachna. Moje teorie, že jsi něco jako bůh deště od Douglase Adamse je mnohem pravděpodobnější.
Já jsem nikdy nebyla nakažlivá.

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2012 19:16
- Nahlásit

Rumštáájn
tož víkend jsme doklouzali dobře Sfiň pruhatá dnes dostal k narozkách figuranta a půl kilo hovězího srdíčka. Jest velmi spokojena. Já u Radlera též, na tuhle činu je potřeba něco vitamínů

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2012 19:23
- Nahlásit

Hyena
Gratulire pruhaty, kolik ji bylo? A pul kila, to teda nic moc narozeninovej dort!

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2012 19:44
- Nahlásit

kachna_
Já jsem nikdy nebyla nakažlivá.
už si myslim je to jasný, ste to vy, kdo za to může, právě mi umřel alternátor, a to bych sama sobě nikdy neudělala, takže se už laskavě přiznejte, ty velký rozbití máte prostě na svědomí a tímto vás veřejně pranýřuji - Že se nestydíte, kachnice jedna!!!!!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2012 21:08
- Nahlásit

Gerda
už si myslim je to jasný, ste to vy, kdo za to může
hele to na mě nehodíš
právě mi umřel alternátor, a to bych sama sobě nikdy neudělala
bůh autoporuch, dyk to říkám
Jel dál a dešťové mraky se plouhaly oblohou za ním. Rob McKenna totiž byl, ačkoliv to nevěděl, Bůh deště. ... Vše, co věděly mraky, bylo, že ho mají rády a chtějí mu být nablízku, aby ho mohly hýčkat a zalévat.
http://ai.unas.cz/stopar/4-sbohem.htm
jen s tím rozdílem, že samozřejmě nejedeš a neplouhaj se za tebou mraky, ale poruchy.
Vše, co vědí poruchy je, že tě mají rády a chtějí ti být nablízku, aby tě mohly hýčkat. Prostě tím, jak ses rozhodla šířit autozkázu , stal se z tebe bůh autoporuch.

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 06:32 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Ramštááááájn,
já vím no, mám dlouhooooouuuu a neomlufitelnój absenci....
Tak mi přijeďte nakopat zadék

Ani nevím, kdy jsem vás tu přepadla naposled...
Ani nevím co říct....
Ani jsem nevěděla, jak žít....jak pokračovat....
Ani to nebylo tak hrozné....

Takže co napsat, snad jsem se se vím trochu poprala (obrazně řečeno) a teď už bude jen líp ...vím to.

Ale dost filozofování....
Vše je tak, jak má být.

Koukám, že vy jste se tadyk činily.
Já fčéra poplkala s bruticí na FB tak jsem jsi říkala, že
se musím ozvat.

Ešusko, prý jste byli u mě, před barákem ty voeeee...
to mi je moc líto...
Já si měnila telefonní číslo někdy v srpnu
tuším, páč mi pořád psalo nějaký hovado anonymní...
Tak jsem prostě číslo poslala jen pár známým a když někomu
volám tak skrytě. Už to nešlo snášet, lidi jsou hovada.
Psalo mi to jako chlap, ale určo to byla ženská, já myslím, že
tohle chlap snad ani nedokáže.

Okej, už končím...ať tu hned po ránu nemáte slohovou práci

Co vy tady, jakpak se máte???

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 07:07
- Nahlásit

denyk
Nazdááááár, návrat ztraceného denyka .
Co psisko?

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 07:11
- Nahlásit

No psisko je furt milásek největší, trošku ještě honí srnečkíííí po lese, ale nezdrhá na dlouho. A jinak je poslušnéj po mně ...chtěla jsem sem plácnout fotku ze zasněžené soboty....ale už to ani neumím

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 08:01
- Nahlásit

Nooo tyvoee huuustýýýýýý
Enyky Denyky jsou zpěěět vítaj děfčico...

denyk
Takže co napsat, snad jsem se se vím trochu poprala (obrazně řečeno) a teď už bude jen líp ...vím to.

týjo a essi si dobře pamatuju tak si nás zanedbávala bo byl nějaký nový objéékt který tě zaměstnával a to furt platí ńebo tu byl taky nějaký kotrmelec ?

No psisko je furt milásek největší
no jasně, to jsou všici a furt i dyž zloběj

<< 1 ... 2007 . 2008 . 2009 . 2010 . 2011 . 2012 . 2013 . 2014 . 2015 . 2016 . 2017 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání