Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1161 . 1162 . 1163 . 1164 . 1165 . 1166 . 1167 . 1168 . 1169 . 1170 . 1171 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 20:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
....prostě techniku nedá bábě do ruky aby to nepolámala

no a pak se divěj, že bují feminismus, dyš nás nechaj tak akorát kvedlat vařečkou

jooo tu sem myslela!! dííík

hele ty fotky jsou.......... no příšerný!!! božebože!!
Brtnik právě pravil, že je Číííf, sekáč, jak umí fotit.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 20:13
- Nahlásit

PetraK
JÉÉÉÉ já mám taky hezkýho psa
ti nevím, co si o tomhle myslet

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 20:13
- Nahlásit

brut
rozkaz, šéfe!!!

no proto

šak tě znáám..

bych se dobře bavila a nejen já

no to si piš

já měla podobný stroj, co dostal Brtník od Fajfky

no tak to je skvělý! Jen já se musim dřít s koštětem!!

hmm, bolí, bolí ..

na ja, když sem blbé...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 20:15
- Nahlásit

brut
ti nevím, co si o tomhle myslet

že jsou tam asi dvě velmi dekorativní fotky
zrovinka v momentě, kdy jsem si říkala, že si přijdu postěžovat, proč já nemám tak pěkného vzhledného a roztomilého pejska jako je Fajka, ale mám uslintanýho hrbatýho velblouda, vožralýho, zachrlenýho a vožralýho, tak sem narazila na velmi dekorativní fotky. Dvě... ze tří set

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 20:15
- Nahlásit

PetraK

hele ty fotky jsou.......... no příšerný!!! božebože!!
Brtnik právě pravil, že je Číííf, sekáč, jak umí fotit.

dííkujem dííkujem...

budem dýl jedem se tenisovati to zas budu bolavej čéék

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 20:19
- Nahlásit

PetraK
no proto
ale znáš to... rozkaz je hezkej, ale já nerada poslouchám

no to si piš

no tak to je skvělý! Jen já se musim dřít s koštětem!!
ten stroj je těžkej,by si měla kílu, lepší je košťáko

na ja, když sem blbé...
sis řekla sama

že jsou tam asi dvě velmi dekorativní fot
tak sem narazila na velmi dekorativní fotky. Dvě... ze tří set
bych řekla, že takhle informace o něčem svědčí

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 20:21
- Nahlásit

Fajka
budem dýl jedem se tenisovati
sportu zdar!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 20:37
- Nahlásit

Fajka
to zas budu bolavej čéék

no hele já myslim, že třá rybičku si tetkon potrénovala dost celkem, takže budeš vybírat i nevybratelný smeče
par-don

brut
ale já nerada poslouchám
tak tady halt budeš muset

těžkej,by si měla kílu, lepší je košťáko
jenže to zas umete menčí plochu..

takhle informace o něčem svědčí

jistě, svědčí to vo tom, že ač fotograf je gényjus, tak zachrchlenej velbloud zvostane zachrchlenym velbloudem

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 20:58
- Nahlásit

PetraK
já myslim, že třá rybičku si tetkon potrénovala dost celkem, takže budeš vybírat i nevybratelný smeče
blbáááááááááááá,ale fakt hrozně moooc

tak tady halt budeš muset
myslíš?

jenže to zas umete menčí plochu..
ale rychleji....

svědčí to vo tom, že ač fotograf je gényjus, tak zachrchlenej velbloud zvostane zachrchlenym velbloudem
ty máš vemblouda ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 22:58
- Nahlásit

PetraK
přijdu postěžovat, proč já nemám tak pěkného vzhledného a roztomilého pejska jako je Fajka, ale mám uslintanýho hrbatýho velblouda, vožralýho, zachrlenýho a vožralýho, tak sem narazila na velmi dekorativní fotky. Dvě... ze tří set
jenže ty máš psa a já mám dekoraci

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:00
- Nahlásit

PetraK
no hele já myslim, že třá rybičku si tetkon potrénovala dost celkem, takže budeš vybírat i nevybratelný smeče
par-don

blběno!!!

sme zpět ...šiš mě bolí i to vo čem sem nikdá netůchala že mám na sobě dostala sem tři razítka jedno sem si dala sama do voka a dvě mě dal číííf..do břucha a do nohy

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:01
- Nahlásit

Fajka
dostala sem tři razítka jedno sem si dala sama do voka a dvě mě dal číííf..do břucha a do nohy
můžeš mi říct, jak si si mohla dát razítko? Od Čííífa to chápu, ale sama sobě

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:04
- Nahlásit

brut
můžeš mi říct, jak si si mohla dát razítko? Od Čííífa to chápu, ale sama sobě
no jako nemůžu já to taky nechápu hele jak letím k míčku co se na mě vrací vod čífa, radostně ho dobíhám máchám raketou jak kormidlem, pleju trefujuse ku*rva netrefuju střed rakety bzink a mám to fxichtě

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:06
- Nahlásit

Fajka
no jako nemůžu já to taky nechápu

jak letím k míčku co se na mě vrací vod čífa, radostně ho dobíhám máchám raketou jak kormidlem, pleju trefujuse ku*rva netrefuju střed rakety bzink a mám to fxichtě
trochu si mi to přiblížila, ale že bych byla nějak v obraze... nejsééém

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:10
- Nahlásit

brut
trochu si mi to přiblížila, ale že bych byla nějak v obraze... nejsééém

no prostě hele...dyby to někdo točil a dal na yutrubku tak se tím baví celej tenisovej svět su prostě tenisovej kouzelník

tyjo co Denííík??? zahlásil vůbec dneska jak táhne a srůstá ???

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:11
- Nahlásit

Hele, je vážně tak divný, nechtít si změnit po svatbě jméno?
Nemám k tomu žádnej konkrétní důvod, prostě jsem si říkala, že když už to jméno mám tak dlouho...

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:13
- Nahlásit

kachna_
Nemám k tomu žádnej konkrétní důvod, prostě jsem si říkala, že když už to jméno mám tak dlouho...

nejni podle mě bo já taky nechcu a nebo varianta bééé si nechám vobě

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:18
- Nahlásit

Fajka
dyby to někdo točil a dal na yutrubku tak se tím baví celej tenisovej svět
i netenisovej ... ještě, že nikdy nikoho nenapadlo natočit mé začátky a to jsem měla skvělého trenéra (v tý době ještě hrával jako hrající kapitán). Dneska bych se ani netrefila do míčku ... holt už mi není sedm

prostě tenisovej kouzelník

zahlásil vůbec dneska jak táhne a srůstá ???
vůbec nic

kachna_
je vážně tak divný, nechtít si změnit po svatbě jméno?

není to divný. Dneska to dělá poměrně hodně lidí. Já svýho času chtěla jméno zdvojit a neprošlo to, díky tomu mám jen jméno manžela... škoda, mohla jsem mít i tátovo, který se mi vždycky líbilo víc

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:23 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
i netenisovej
no práááávě

, že nikdy nikoho nenapadlo natočit mé začátky a to jsem měla skvělého trenéra (v tý době ještě hrával jako hrající kapitán). Dneska bych se ani netrefila do míčku ... holt už mi není sedm
jééé tys taky hráálaaa????

vůbec nic
difný nééé???

Dneska to dělá poměrně hodně lidí. Já svýho času chtěla jméno zdvojit a neprošlo to, díky tomu mám jen jméno manžela... škoda, mohla jsem mít i tátovo, který se mi vždycky líbilo víc
nééésu divnááá néééésu a Kachýnka taky nejni !

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:30
- Nahlásit

Fajka
no práááávě

jééé tys taky hráálaaa????
myslíš, že se dá mluvit o hraní, když lítáš po kurtu, jak mokrej hadr a občas se trefíš do míčku?
Ale snaha byla... dokonce jsem měla dobrou sparingpartnerku, budoucí reprezentantku ( bohužel jsem toho od ní moc nepochytila )

difný nééé???
taky jsem si říkala

nééésu divnááá néééésu a Kachýnka taky nejni !
nejseš a ani kachýnka není... za to já za komančů byla, když jsem chtěla zdvojený jméno, bych ti přála vidět ty ksichty, co házely "milé" dámy na úřadě
Brůtíkovcovo bych ani nechtěla... jedna Jana s tímhle jménem už po světě běhá

Číííííf
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:30
- Nahlásit

PetraK
páč CD z jizerek jde fofrem a CD z Pecky mu trvá rok
Ty woe, ty mi tady děláš to... Průůůsery...

Na Pecce mi budeš muset dělat ochrannej štít, nebo mě zabijou...

Hlavně paní domácí (Janiii).

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:35
- Nahlásit

Fajka
ale připomněla jsi mi, jak jsme jezdívali na kurty... vytahaný tepláky případně slušivé modré trenýrky či ustřižený gatě, triko s dlouhým rukávem, aby nebylo tolik odřenin po pádech a hlavně spousta smíchu, když se něco nepovedlo ( což bylo furt). Do dneška se divím, že nás táta týdle holčiny vůbec s sebou bral, protože to nebyl trénink, ale rozřehtanej pokus o trefení se do míčku

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:40
- Nahlásit

brut
myslíš, že se dá mluvit o hraní, když lítáš po kurtu, jak mokrej hadr a občas se trefíš do míčku
aha takže prd tak sem dneska nehrála no bo sem dělala to stejný

nejseš a ani kachýnka není

za to já za komančů byla, když jsem chtěla zdvojený jméno, bych ti přála vidět ty ksichty, co házely "milé" dámy na úřadě
no joo to byla dříf blbá doba nooo

... vytahaný tepláky případně slušivé modré trenýrky či ustřižený gatě, triko s dlouhým rukávem, aby nebylo tolik odřenin po pádech a hlavně spousta smíchu
upá to vidím...bo my děláme vobčas to stejný hlášky Pane inžinýre pleju! atd a pak se taky řechtáme jak koně

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:44
- Nahlásit

Fajka
takže prd tak sem dneska nehrála no bo sem dělala to stejný
si nemyslím, přece jen si pokročila minimálně o dva kroky dál než já

no joo to byla dříf blbá doba nooo
jj, byla, ale co naděláš.. nic, ségra si jméno nechá, jestli se jednou rozhodne vdát

upá to vidím...bo my děláme vobčas to stejný hlášky Pane inžinýre pleju! atd a pak se taky řechtáme jak koně
v tý době to byly trochu jiný hlášky ( dětský), ale obsah byl stejnej a hlavně to řehtání přes půl Štvanice, kdy se od ostatních kurtů všichni otáčeli a pak se culili taky, aniž věděli, proč se mlátíme smíchy

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:49
- Nahlásit

brut
minimálně o dva kroky dál než já
jo udála sem vo dva kroky víc a míček stejnak nedoběhla

ségra si jméno nechá, jestli se jednou rozhodne vdát
mě to příjde prostě jako že čék už je s tím jménem prostě srostlej když ho používá přes třicet let nechce se mě ho už vzdávat

a hlavně to řehtání přes půl Štvanice, kdy se od ostatních kurtů všichni otáčeli a pak se culili taky, aniž věděli, proč se mlátíme smíchy

to se mě právě dneska hrálo hááásky bo tam nikdo uš nebyl tak jsme mohli jako řádit jako řádit bez ostychu číf ještě řešil essi tam nemaj vodposlechy a neřechtaj se nám někde v kanclu

bože su mrtvolnéééé deme udělat s Fájou poslední čůůůůůr a deme dělat hají bucí tak dobroooo dlooohooo noc

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:51
- Nahlásit

brut
ségra si jméno nechá, jestli se jednou rozhodne vdát
séégra taky jřště nejni? to su ráád bo já už zaínám bejt okolí velmi podezřelá...ze školy už je to šecko vdaný a dětný
tak du ...

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:53
- Nahlásit

Fajka
jo udála sem vo dva kroky víc a míček stejnak nedoběhla
dobrá, tak o dvě desetiletí

mě to příjde prostě jako že čék už je s tím jménem prostě srostlej když ho používá přes třicet let
tak ho neměň

to se mě právě dneska hrálo hááásky bo tam nikdo uš nebyl tak jsme mohli jako řádit jako řádit bez ostychu
nejlepší varianta, až lehoulince závidím

číf ještě řešil essi tam nemaj vodposlechy a neřechtaj se nám někde v kanclu
a našel, našel?

su mrtvolnéééé deme udělat s Fájou poslední čůůůůůr a deme dělat hají bucí
dobroooou noc ... o dlouhé si můžu sice nechat jen zdát, ale dííík

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:57
- Nahlásit

Fajka
séégra taky jřště nejni? to su ráád bo já už zaínám bejt okolí velmi podezřelá...ze školy už je to šecko vdaný a dětný
ségra je "divná", žije singl a nehodlá se zatím ani vdát a ani si pořídit děti ... prý moje jí jako antikoncepce posloužily dokonale Netuším, jestli je to pro samou práci nebo prostě nemá potřebu ( sice si myslím, že v tom je hlavně práce a dodělání doktorátu + ještě několika dalších nezbytností, ale neptám se, je to jen a jen její věc, kdyby se o tohle chtěla bavit, udělá to sama )

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:30
- Nahlásit

RÁÁÁRÁÁÁ
TRÁÁÁ RÁÁÁRÁÁÁÁÁÁ
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!

Číííííf
Ty woe, ty mi tady děláš to... Průůůsery..

klid pane, my vás nedáme - sem to už vysvětlila a taky.... bojkotuju dodáfku kobercůch, takže se nebojte. a na Pecce se bát nemusíte, uděláme R+ hradbu kolem chatky a nikdo se k vám nepřiblíží

Fajka

jenže ty máš psa a já mám dekorac

tak vo tomdle si dovolim polemizovat, péf by měl tak jakotřeba trochu hlídat ne? - a hlídá ten uslintanec? to je spíš atom, než péf, furt proudí prostorem.

šiš mě bolí i to vo čem sem nikdá netůchala že mám na sobě

noo, tak tohle zní zajímavě.........

dvě mě dal číííf..do břucha a do nohy

SUROVEC!!!!!!! a to mi připadal jako takovej milej a sympatickej jedinec!! di to hlásit!!

ž zaínám bejt okolí velmi podezřelá...ze školy už je to šecko vdaný a dětný

na okolí se naprosto vykašlat, co je komu po tom hergot, tohle mi tak štve. co je komu po tom?? a to nemluvím o tom, že se u někoho můžou těmadle blbejma dotazama a přístupem trefit do značně bolavýho zubu, protože u někoho je to jeho volba a je mu v tom fajn a u někoho to tak život prostě zařídil a on s tím nic nenadělá i když by třeba moc rád chtěl.

Derricka prověřim během dne.

brut
blbáááááááááááá,ale fakt hrozně moooc
Fajka

blběno!!!

já to myslela náhodou moc dobře, jako že tetkon už nemusí mít z ničehož obavy.

brut
myslíš?

ne, sem si jistá

ale rychleji....

ale ta dřina!

ty máš vemblouda

jistě, nepije , slintá a plive chrchle, co by to mohlo bejt jinýho ? jedině velbloud

kachna_

ne není, kdyby můj fotr nebyl idiot, taky bych bývala uvažovala, páč jsem poslední z rodu, navíc to jméno je trochu nezvyklý, měla jsem ho ráda. Ale Brtnika mám radši a taky to tehdá by byla asi šichta, aby mi to povolili, takže jsem to odmávla, ale dneska je to v poho.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:39
- Nahlásit

právě jsem našla jednoho ze studentů naší Janiii - po hodině klavíru

<< 1 ... 1161 . 1162 . 1163 . 1164 . 1165 . 1166 . 1167 . 1168 . 1169 . 1170 . 1171 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání