| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 14:41
- Nahlásit
muzu se vas zeptat jaky je rozdil mezi
Bosch Dog Adult 15kg x Bosch Dog Adult Menue 15kg
a ktere by byly lepsi pro 17mesicniho vykastrovaneho psa cca20kg?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 14:53
- Nahlásit
chceme zmenu kvuli bobkum, ale bohuzel chci neco levnejsiho a rozhoduju se mezi Britem a Boshem...
nikdo neporadi?
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 15:24
- Nahlásit
nika00
Já krmila Boschem adult large breed, ale pes to nechtěl a když už to sežral, bobky nic moc, spíš řídké a hrozně smrděl. Teď dávám Brita activity a dobrý. Ale je fakt, že já psovi hlavně vařím a granule máme jako doplněk. Pes má krásnou srst, zdravé zuby a je v super kondici
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 15:31
- Nahlásit
redhead
diky za radu...
ja se prave nemuzu rozhodnout...
ted krmim brasou...ale bobku jsou takovy matlavejsi a smradlavy....
chci bud bosh nebo brit...ale cetla jsem ze brit je tucnejsi a musi se davat mensi krmna davka...
fence musim davat light...a pubertakovi poprve nasazuji adultky
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 17:17
- Nahlásit
nika00
Já mám zase psa radiátora, takže nám to tučnější vyhovuje A jak jsem psala, tak hlavně vařím a granuje dávám jen odměrku denně. Pes mi je samotný stejně nechce baštit, je hrozně mlsnej
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 19:03
- Nahlásit
nika00
možno blbá otázka, ale musí to byť Bosch?
priznám sa, že ja by som volila inú značku. Na Bosch-ke mi vadí ten chemický konzervant propylgalat, bála by som sa, že peskovi privodím nejaké zdravotné problémy do budúcnosti.
|
krejca
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 20:09 - Změnil/a: krejca
- Nahlásit
Krmíme Britem asi 1 rok. Nezdá se mi, že by ty granule byly moc tučné. Feňuli LR dávám max. doporučenou dávku a tlustá není ani omylem (spíš naopak). Jinak bobky jsou tuhé a smrdíííí!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 20:49
- Nahlásit
nika00
Já krmila jeden čas feňuli Boschem, ale pro malá plemena... Ale teď už si moc nevzpomínam, jak na tom tehdy byla, je to už docela dlouho...
My teď budem měnit Acanu za K-9 (na které vyrostla), tak jsem zvědavá...
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 06:33
- Nahlásit
Já dávám fence Chicopee, jsou to taky levnější granule, má po nich nádhernou srst a bobky jsou o.k.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 07:40
- Nahlásit
ja se taky muzu doporucit chicopee...krmim seniorem a je ve skvele forme junior jsem zkousela davat rockysovi ale ten ho nebastil (kdezto po orryho seniorce by se utloukl ), pak chvili i proplanem, ale nakonec jsme zakotvili u KRONCH a u nich fakt maximalni spokojenost (navic s optimalem muzem krmit jak stene tak dospeleho maleho psa) ale ty patri k tem drazsim
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 09:01
- Nahlásit
BelakrejcaEimy
MORIE
Orry
momentalne jsem shanela neco levnejsiho...nakonec jsem ale zvolila Brita...tak uvidim.
tak uvidim....
mozna priste vyzkousim to chicopee...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 09:05
- Nahlásit
nika00
tak uvidis ale to chicopee je taky dobry a cena je ok
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 09:19
- Nahlásit
Orry
ja nevim kolik stoji...
ale musim koupit 2x 15kg pytel
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 11:25
- Nahlásit
nika00
koukni na mujpes tam jsou v nabidce skoro vsechny granule
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:09
- Nahlásit
nika00
žiať Brit aj Chicopee obsahujú tie isté chemické konzervanty ako Bosch - z tohoto hľadiska to más prašť jak uhoď.
ak ti ale záleží nielen na cene krmiva ale aj na zdraví psíka, tak by som skôr volila niečo, čo neobsahuje syntetické antioxidanty ale skôr prírodné konzervanty ako tokoferoly.
Podľa údajov výrobcov z tých cenove lacnejších krmív je to napr. Emiment, K-9, alebo Canutra.
Na wwwmujpes si môžeš porovnať zloženie.
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 14:02
- Nahlásit
mě feňulka po boschi hrozně kadila,takže moje zkušenost nic moc krmím eukanubou a jsem spokojená
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:26
- Nahlásit
já dávám fence GR 10 měsíců teď dva měsíce K-9 a zatím jí to nejlíp sedí z toho všeho co jsme zkusili ( Belcando, Calibra, Trainer - ten byl taky dobrej, ale dražší a blbě se sháněl ). Tak jsem zkusila levnou K-9 a zdá se mi, že je dobrá ( zatím )
|