| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 19:49 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Dnes jsem měla opravdu slepičí den.
Včera v noci jsem píchla kolo a nebýt přítele, tak jedu po rávku až do servisu, naštěstí blbé blondýně kolo vyměnil za pohotovostní rezervu.
Když jsem ráno dorazila do servisu, najela jsem na takovou tu srandovní rampu a vysvětlila pánovi, že mám v kufru kolo s defektem a prosím opravu-výměnu a odjezd. Šla jsem do kufru kolo vyjmout. Pán byl gentleman a chtěl mi pomoci, abych nebyla špinavá. Když se nahnul do kufru vyskočil zpoza sedadel vlkodlak zabijácký a ukrutným štěkotem mu zdeformoval ušní bubínky. Pán skoro dostal infarkt, normálně jsem se o něj bála a chtěla mu dát umělé dýchání (když jsem mu to navrhla, udělalo se mu dobře, což mě docela urazilo). A tak mi opravil kolo.
Pak jsem jela na ÖMW vyčistit a zderatizovat vůz před středeční cestou do Prahy, abych Brnu nedělala v tom městě ostudu. Úklid interiéru mi trval tak hodinu, fakt jsem se zpotila. Pak že ještě zajedu na myčku.
Když se mycí kartáče spustily, slepica si v kufru uvědomila, že se myčky vlastně strašně bojí a jak družice začal lítat a skákat po autě (kompletně celý od bahna), a tak jsem si jej bezmocně vcucla na klín a utěšovala to zaprasené špinavé morké a páchnoucí slepicoidstvo. Až mycí proces skončil, uložila jsem psa opět do kufru, vystoupila z auta a uprostřed Brna zařvala na celou benzínku: "Já toho psa jednou zabijůůůůů!!!!!". Nějaká paní z vedlejšího auta vykoukla a nadala mi, abych se nerouhala, že Pán mě vidí (rozhlédla jsem se, ale Trotelchena jsem nikde neviděla).
Taky jsem zapomněla na jednoho debila, který byl ve frontě před myčkou strašně nervózní a tak vystoupil z auta, chodil a kouřil. Když míjel mé auto, Gafoid se rozštěkal a skákal proti sklu, jak je jeho oblíbenou zábavou (někdo čte knížky, někdo skáče proti sklu - naposledy to dělal můj kanárek, ale umřel na to). Pána to zaujalo, a tak u toho auta stál asi deset minut a xichtil se na psa takovým způsobem, jako když důchodkyně se naklání nad kočárek s miminkem: "Ňo ty si pěkná holcickááá, ňo, ňuňíííí." Po 10 minutách psího jekotu jsem to neustála já a vystoupila se slušným požadavkem, jestli pán může jít kouřit o pár metrů dál. Zřejmě to špatně pochopil a seřval mě na tři doby, že už do prdele neví, kam má těm zasraným nekuřákům uhýbat... Dalších aktivit jsem se vzdala. Prostě už jsem neměla sílu.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 19:53
- Nahlásit
Garfield
Tě lituju
|
abby
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 20:03
- Nahlásit
Garfield
Přes den jsem se sem nedostala,tak si po dobré večeři sednu s vínečkem k PC (Zdenda ještě vesele baští dál) a vidím tvůj příspěvek.Dychtivě ho otvírám s tím,že to bude zase milá,pěkně strávená,pohodová chvíle.
Nezklamalas
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 20:05
- Nahlásit
abby
Tak brou chuť a víno Ti jen závidím. Jsem autem v práci, takže od vinotéky ruce pryč.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 21:23
- Nahlásit
Garfield
Jaké probuzení, takový den......
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 21:35
- Nahlásit
brut
...ano, ale potud, kdy se mi o Tobě zdálo to bylo fajn, až ten budík mi ten den zničil a pak v tom pes už jen tiše pokračoval...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 21:41
- Nahlásit
Garfield
Právě, že ti špatný den začal budíčkem
Mně dnešek pro změnu začal Balinčiným "lovením" Bruta a jeho hodně nevrlým vrčením.....taky docela "dobré" probuzení...bohužel, vzbudí vždycky jen mně, všichni ostatní mají podstatně tvrdší spaní.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:44
- Nahlásit
Garfield
Nemělas sama den blbec Holt idioti sou přemnoženi Závidím ti tvůj optimistický pohled.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:48
- Nahlásit
Garfield
hele já sem ve stavu že čekám co vyplodíš a doufám že s toho porodím
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 07:20
- Nahlásit
Garfield
great!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 07:25
- Nahlásit
Garfield
chudák Slepičák, takhle ho celej den trápit...Co ty jsi za paničku...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 08:06
- Nahlásit
Garfield
vystoupila se slušným požadavkem
Kdyby se slušným požadavkem vystoupil místo tebe Gaf, mohl by pán i spolknout cigaretu.
Tedy nemyslím to špatně nebo osobně-pse, ale jak jsem viděla nadpis Den na slepicu - první mě napadla opravdická slepica na paprice.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 10:20 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
A co takto dat si dobru slepici polevku?
http://www.martinus.sk/data/tovar/_l/25/l25985.jpg
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 10:29
- Nahlásit
gabi
Furt nic nevidím.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 10:34
- Nahlásit
Foto asi nebude, tak iba odkaz
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 10:38
- Nahlásit
Těší mě , že nejsem sama , komu trvá občasné uklizení interieru auta hodinu a více . Protože se říká "jak na Nový rok, tak po celý rok" rozhodla jsem se loni v prosinci, že letos to budu mít s autem trochu jinak a 30.12.2006 odpoledne jsem auto vyluxovala , vyčistila, dokonce i uklidila kufr a zajela do myčky , auto se lesklo jako nové, okna byla čistá i zevnitř , fakt paráda. 31.12.2006 jsem ráno naložila své dva psy , pak přistoupily dvě psice a pak ještě třetí psice a jely jsme do lesů a polí a k rybníkům a řekám , a protože se říká "jak na Nový rok, tak po celý rok", budu mít po celý rok zase auto jako prase
|