Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Sklony s sebevraždě
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:14
- Nahlásit

Tak jsem s konečnou platností zjistila, že moje čubina má sklony k sebevraždě. Příznaky jsou jednoznačné: její nejblíbenější místo je na parapetu okna v našem bytě v druhém patře, ochotně se žene pod kopyta koní jen aby je mohla vyštěkat, občas si jde vyštěkat nějakej ten náklaďák nebo auto s vozíkem, má ráda psy a jeětě raději na ně držkuje a to nejraději na psy typu bull, stafofdy, ridgebacky a jiné, nejlépe takové, kteří váží 40 kg a více a když na ně zavrčí jdou jí sežrat.
Máte někdo psa s podobnými sklony k adrenalinovým sportům, nebo je ten můj blázen jediný?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:18
- Nahlásit

younglady
Tééda, ty si ale...první slovo, co mě trklo do očí, je bull a stafofdy.
Víš? A to Bucance vadí, neb ona je mrňavý malý stafordík a ti pejsky nepapají-přece.

younglady
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:21
- Nahlásit

Mucholabka
já to nemyslím nějak ve zlím, já mum tyhle pesany ráda, myslela sem tím stavbu těch psů, proto tam píšu i Ridgebacky, jako že si ráda dovoluje na svalnatý velký občas zle vypadající psi.

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:22
- Nahlásit

younglady
U svého psa jsem sice sklony k sebevraždě dosud nevypozorovala, ale má jedinečnou schopnost vzbuzovat u mě sklony k vraždě... To mu jde docela slušně a já ho to rozhodně neučila...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:22
- Nahlásit

younglady

younglady
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:23
- Nahlásit

Mucholabka
Teda co se týče těch stafíků tak Trinča od Sarax občas vypadá, že chce ty pejsky sežrat

younglady
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:25
- Nahlásit

Garfield
jo tak tyhle pocity taky znám

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:27
- Nahlásit

younglady
Ale, fakt?

Lexa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:28
- Nahlásit

Mucholabka
Tak fena VK je klidas,ale mrnous je v posledni dobe az moc drzy a porad se chce rvat - a cim je souper vetsi,tim lepsi.A vcera jsme potkali na chodniku holku s AST,prcek se zacal vzpirat,vrcet,cenit zuby...Tak jsem ho popadla do naruce,a holka si to vylozila tak,ze se bojim jeji AST(byl na volno),tak se mi zacala omlouvat,pry neni agresivni,jen si chce hrat.A kdyz jsem rekla,ze ten muj ale bohuzel je a mohl by ho napadnout,asi mi moc neverila

Bela
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:30
- Nahlásit

younglady
no, nieco mi to velmi doverne pripomina!!!
Aj s tymi konmi, aj s tymi vrciacimi psami - ti, co na neho najviac besnia, za tymi sa najviac derie. a este ich aj ohnudre, ze wowowouu, co mate proti mne?

okrem toho sa na Silvestra jeho samovrazedne sklony prejavili aj tym, ze kde najviac rachali petardy a lietali rachetle, tam sa najviac chcel is kuknut -- lebo ved tam sa deje najvacsia akcoska, ne?
Blazon!

aren
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:34
- Nahlásit

Ten blbec Korálek se vrhá autům pod kola. Zalíbilo se mu, jak zastavují. Teď na něj řvu už preventivně sotva se auto objeví v dálce.

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 19:39
- Nahlásit

younglady
Teda co se týče těch stafíků tak Trinča od Sarax občas vypadá, že chce ty pejsky sežrat
ty vogo...mi řekni kdy chtěla někoho sežrat jako????

younglady
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 20:45
- Nahlásit

Bela
jooo na tom sem uplne zapomela, na Silvestra jsme mely ten samy problem, mlada se skrtila na voditku jen aby se dostala s ty fontance a koukla se co to tam tak pekne prska a cim vetsi a hlasitejsi petarda nebo rachejtle, tim se k tomu chtela vic dostat

sarax
Nemeckyho spice na cvicaku, ta pani to prece sama rikala, ze ten stafors to urcite ze hry nemyslel

Lexa
Ja mam obcas taky pocit, ze ty velky "bojovy plemena" jsou vlatne milackove a moje "neskodna" terierka je vlastne trhac a taky na me obcas slecna s AST z ulice zvlastne kouka, kdyz jeji milacke bezi s Abbyne s vrticim ocasem a ona se rozebehne a jde ho sezrat, ten pak zdrha zpatky k panicce. Na cvicaku ji obcas rikaj "bojovej terier" (a to ma 6,5 kg) a Mel by mohla vypravet, jak jeji chodinka pitbulik sedel v aute prirazenej ke dverim, protoze se ta moje rozhodla, ze ho sezere, pac si dovolil sedet v jejim aute a on se chystal za jizdy vystupovat

arsiela
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 21:00
- Nahlásit

Jo já mám něco podobného u naší starý chodandy,ale tam to spíš přičítam stařecké senilitě . Jinak si její počínání už neumím vysvětlit.Dřív bez problémů chodila okolo kolařů a bruslařů,teď se sˇnima chce kamarádit nejlépe tak,že by jim vlítla pod kolo,nebo pod brusle.Koním vlítnout pod kopyta je pro ní ta nej zábava celého dne a nechápe,proč ji v tom bráníme.Ale říkám u ní je to asi senilita,no ve svých 12 letech má na to kapku právo.

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 21:17
- Nahlásit

younglady

mno tak to je jasný...ta paní je stejně divná...vezme na cvičák nesocializovanýho psa kterej jen na ostatní ječí a vrčí a diví se když ho někdo chce chytit

younglady
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 22:32
- Nahlásit

sarax
chytit a sezrat No jo a 15 let chova psy hehe

younglady
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 22:41
- Nahlásit

arsiela
jo to záleží na tom jak dlouho to dělá, moje to dělá cca od tří měsíců

arsiela
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 06:23
- Nahlásit

younglady
mě asi poslední rok,dyť říkám senilní a blbne,ale stejně je to místy na palici

Sylva
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:03
- Nahlásit

Jen ale chudák můj, má to nejtrefnější jméno k takovým projevům! Taky ho děsně baví honit náklaďáky, traktory a podobné, děsně vrčící, čímž provokující, strašáky. Z okna už si kdysi hópl (4.patro). Se psy je naštěstí v pohodě.
Jinak: dobré ráno

Lola1
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 08:16
- Nahlásit

younglady
Čau, jak to tak tady čtu, nesežere mi tvá bojová psina do rána Gerryho?

Baileys
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 10:15
- Nahlásit

younglady

a jak vypadá výběr VK???
Vím o jedné, 5měs., s VÝBORNÝM p.p., nepříbuzným v ČR, u dobré chovatelky,fena je bez problémů, jen jí na posl. chvíli odřekli zájemci a nějak "projela" inzerci!

younglady
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 10:57
- Nahlásit

Lola1
Nene, sice by jí mohl připomínat dobrmana, ale s malejma psama je úplně v pohodě Naštěstí

Baileys
Ahojky, výběr se zatím provádí jen přes internet nebo když potkám někoho s VK (což se nestává) a ten mi někoho doporučí (jako chovatele), ale jelikož se štěndo plánuje na červenec až září, tak zatím máma nikam nespěchá i když jí nevysvětlim, že čekačka na štěndo může být sakra dlouhá

Baileys
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 11:55
- Nahlásit

younglady
záleží na které štěně-chov stojí za to čekat.... (nemyslím, to vůbec jízlivě nebo zaujatě!!)

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání