| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 18:15
- Nahlásit
Smutné, ale bohužel pravdivé vyprávění...od naší chovatelky...URL nedá mi to abych to sem nedala...pořád se to děje a mys tím nic nenaděláme...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 18:22
- Nahlásit
blanulinka1
ach-jooo
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 18:27
- Nahlásit
Orry
tenkrát na jaře, když byla k odběru, jsme si ji mohli vzít, ale Katka se rozhodla, že si ji nechá pro tatínka...osud je někdy krutej...ale kdyby tady bohužel neplatí...
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 18:50
- Nahlásit
Tohle by si meli precist lidi,co v diskuzi o psech na prechodu pisou,ze kdyz jsou podnikatele a maji dulezita jednani,tak nebudou kvuli kazdemu "gerontovi a batuzkari" brzdit pred prechodem..
Je to strasne smutne.Takova zbytecna smrt nadherneho "mimi" ...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 18:55
- Nahlásit
Lexa
bohužel s takovejma to ani nehne...pokud si to vůbec přečtou... Ono nejde jen o život toho pejska, nebo o to, že mohl být nadějnej, ale taky o to, že ten pejsek má nějký paníčky, kteří ho milují...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 19:01
- Nahlásit
blanulinka1
tak to je smutné chudáček drsňulka přece by se to nemělo stávat kor když je na vodítku nám už se to taky jednou stalo naštěstí vosáček malá to přežila ale s trvalíma následkama na celý svůj jezevčíkový život
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 19:02
- Nahlásit
blanulinka1
Jenze co je "nadejny"? Nadejne je kazde stene,proste proto,ze JE,ze roste,ze ho mame radi...Takze jak pises - vubec o to nejde.A tohle stendo bylo tak hrozne legracn,takovy maly certik...
|
Eda
Člen |
- Nahlásit
sakra
|
brut
Člen |
- Nahlásit
blanulinka1
to je mi líto
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 19:06
- Nahlásit
chjo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 19:07
- Nahlásit
kurnikšopa
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 19:09
- Nahlásit
blanulinka1
už zase bulím
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 19:10
- Nahlásit
Lexa
takoví to vidí jinak
|
monika
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 19:55
- Nahlásit
ježiš to je smutné
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 20:12
- Nahlásit
prďolka malinká, bulím taky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 20:33
- Nahlásit
Lidi,jděte někam,takhle navečír... .A toho zmetka vem čert!
|
abby
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 20:59
- Nahlásit
blanulinka1
člověk si ještě víc uvědomí,jak je důležitý psa u silnice hlídat.Nám taky jednoho psa srazilo auto.Já jsem u toho naštěstí nebyla,protože bych se asi skácela rovnou.Odhodilo ho to do příkopu a nehýbal se.Taťka si myslel,že je mrtvej,ale on se najednou pohl.Byl celej odřenej a měl otřesk mosku,ale jinak nic.Pán,co ho srazil,a nemohl za to,protože mu tam skočil sám,zastavil a ještě je odvezl domů.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 22:27
- Nahlásit
abby
je to sice smutné téma, ale tvé otřesk mosku mě rozesmálo.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 23:01
- Nahlásit
Mel
no manžel když koukne na doginy a vidí ten jejich tupý kukuč tvrdí, že jediné co jim fakt nehrozí je otřes mozku.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 07:14
- Nahlásit
jak Katka, chovatelka, popisuje Vendulčino chování, tak právě úplně přesně vidím toho našeho raplíka...Tohle se stalo v době, když jsme k ní jezdívali koukat na štěnda a tenkrát mi říkala, že o ni přišli, ale neřekla jak, jen to, že to byla nešťastná náhoda, já se raději neptala, kdyby o tom tenkrát chtěla mluvit, řekla by to...Jen jsem jí poslala ten duhovej most...Ale teď, když jsem to četla, tak jsem se začal bát o tu naši prďolku...budu na ni dávat ještě věští pozor než teď...Včera lítala doma jko poděs, hrála si se mnou na schovku, ležela jak placatka se zadníma nohama nataženejma, předníma nohama nataženejma a chladila si bříško a dávala odpočinout unaveným nožičkám...jako Vendulka...Nedám dopustit, aby se té naší něco stalo...Dnes má přesně 3 měsíce, měsíc ji máme doma, ale mě to příjde, jako by s náma byla " od jak živa"...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 07:14
- Nahlásit
monika
ten je ale "zlej"!
|
nels
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 09:06
- Nahlásit
blanulinka1
ahoj pani,to mi je moc lito tak uz vis co se ji stalo...je to hrozne,neumim si predstavit co bych delala na miste Katky
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 09:16
- Nahlásit
blanulinka1
nemuzu to ani docist
|