Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nenávidím bahno...
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 20:54
- Nahlásit

Taky ho máte všude? Já dneska snad aji za ušima. Pak má člověk plnit předsevzetí...
(že už si přestanem hrát na shnilotiny a začneme sportovat).

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 21:08
- Nahlásit

Mucholabka
Cos šmarjá dělala? Dneska byla mladá šikovná (A Ty prej taky, říkala Baileys, která má doma nového psa - pudla )

želva
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 11:32
- Nahlásit

Mucholabka
no včera ho měl Darča všude kde se dá a já skoro taky, takže hned oba 2 do vany napřed on a pak já a taky se zapla pračka a pralo se

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 11:36
- Nahlásit

Sem se byla jenom na hodinku projít do polí...ale šla jsem po cestičce. Sakra, mám nové boty a už do nich teče, to zas bude na reklamaci

Lesanka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 11:37
- Nahlásit

želva
to znám, zatím co se všichni těší na zimu já se těším na jaro.

želva
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 11:38
- Nahlásit

Mucholabka
no nevím jak u tebe, ale tady včera docela dost lilo a přijela jsem na Beránku a tam skoro nic

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 11:39 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Terri
No nevím...bylo to včera o ničem, byla unavená-stejně jako minule v Polomi, esli pamaceš. To víš, brzo jsme vstávaly, pak jsme cestovaly do Polomi, pak naši se zase tvářili, jak kdyby poprvé viděli psa. Sice jsem ji přivázala, aby to nedopadlo jak minule, ale bylo to spíš horší.
Příště už vím, jak na to, nejdřív půjdu na ten cvičák a psy si objednám až na potom(ráno jsem stříhala), takže mě brácha zaveze rovnou na plac a budu s nima až odpoledne.
Jak jsem pak stříhala tu pudličku, Bucanka s klidem sobě vlastním spala. Ach jo.

viky
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 11:42
- Nahlásit

Tak o bahne, muzu napsat povidku. Minulej tyden jsem sla ve stredu do prace zkratkou ( vyslapana cesticka za firmou, cca 3 m do kopecka ) a temer u cile me sjela noha a v tom uzasnym blaticku jsem jela po brichu, rypakem v zemi, ve svetle bunde cely ty 3m az na chodnik. Fakt super, pobavila sem pulku Kr. pole....

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 11:42 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

želva

Cha! Vedem!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 11:43
- Nahlásit

želva
Tady lilo včera ráno. Musím nějak vymyslet podlahu v kotci.
Dřevo tam nechci. Polovinu kotce mají dřevěnou, na druhé polovině BYLA škvára. To dřevo občas vydrhnu, mám to natřené bochemitem, ale stejně je hnusné a lizské a v tomhle počasí moc nevydrží. Na jaře to natřu lodním lakem, ale teď jsem nestíhala, neb už pršelo a bylo to furt vlhké. Škvára se postupem času vytratila, zadupala nebo je okolo kotce, ale ne tam, kde by měla být. Chci tam mít aspoň částečně přírodní povrch, aby tam mohly konat potřebu v případě nouze, tak uvažuju o zatravňovací dlažbě. Asi s tím, že tu trávu budu muset každý půlrok přesít.
A kdybys viděla cestičku, která vede ke kotci...to je bahno, slizoučké, hnusňoučké, mňam. Musím se s tchánem domluvit, co tam na jaře položíme-i když on si bude stát za tím, že tam necháme trávu :-/

venda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 11:58 - Změnil/a: venda
- Nahlásit

Lucie od Arta
simtě, to je fotka úplně čistého psa! to ten můj vodní pes (NO ) bahno a louže miluje a já jsem jenom ráda, že je aspoň trochu zima a tolik ji neláká se v tom válet, jinak je schopná si najít nejbahnitější louži v okolí a do té si spokojeně lehnout, naštěstí v neděli, kdy u nás byla asi 10 stupňů nelezla do louží, ale rovnou šla potokem, takže nebyla tak hnusná

ale musim říct, jakou mám kliku, protože do vany si leze ochotně sama (ovšem včera z ní taky sama vylítla umytá tak z 90 % a bez sušení se vrhla na gauč, kde zalezla do koutku a tvrdila, že se odtamtud už nehne a že tam vlastně vůbec není)

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 12:10
- Nahlásit

Mucholabka
No na trénink to opravdu chce klid - i den předem (nepřehánět s procházkama, pořádně vyspat atd.). Však na to přijdeš, hlavně trpělivost a neztrácej hlavu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 12:16
- Nahlásit

Terri
A nežrat tolik jinak má těžký bachor

Bela
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 12:37
- Nahlásit

venda
ja mam tiez stastie na psov vodomilov a bahnomilov .
Nas prvy sa mi raz pri Devine slahol do sutoku Moravy s Dunajom - vsetci okolostojaci z toho mali riadnu show a ja nervy nadranc, ze ho strhne prud a koniec...
Z prechadzok sme pravidelne chodili zablateny od hlavy po paty, lebo dazd a vobec mokro priam miloval a letal kade tade jak sarkan - ale kedze som leniva, tak ked to pocasie co len trochu dovolilo, tak som si vzdy radsej pockala, kym aspon ako tak uschne a ciastocne to z neho opadne (vdaka ti, matka priroda, za dobru haskacsku srst!!!), aj za cenu predlzenia vychadzky. On totiz zaroven neznasal vanu a ked som ho konecne presvedcila, aby do nej vliezol, vzdy mi taky polookupany vyskocil von a zacal sa v hale otriasat - no, mame aspon krasne moderne vymalovane - taky ten bodkovany a flakaty dezen, co teraz leti.
tak sme potom kupali len v krizovych situaciach - t.j. ked sa vyvalal v niecom pre neho uzasne vonavom (co tiez nebolo az take zriadkave).

Nove stendo zase povazuje za najvacsiu zbavu, ked moze behat po kaluziach a packami rozstrekovat vodu. nacisto streleny!

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 13:42
- Nahlásit

Mucholabka
koukám že tvůj popis na kotce a hlavně to před nimi sedí i na moje kotce. Taky jem měla v kotcích na jedné straně štěrk a na druhá dřevěné podlážky, jenže štěrk jksi mizel a okolo to nešlo sekat právě kuli štěrku. Tak mi manžel dovnitř kotců udělal betony a i tak jsem tam dala podlážky a pěkně se to udržuje. Vemeš kýbl a do něj velkého panáka sava a je uklizeno. Mám to vyspádované a pěkně to vyteže ven. A na jaře mám slíbeno před kotce betonové dlaždice

želva
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 13:51
- Nahlásit

Petra
já bych chtěla takového chlapa , páč už asi měsíc tomu svímu říkám aby mi připevnil držák, tak si to dnes udělám sama

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 13:54
- Nahlásit

želva
tak si to dnes udělám sama neboj ono to sním taky není tak horký, musí se pomalu a pozvolna a hlavně aby to vypadalo že to vlastně vymyslel on

a takový malí věci jako připevnit držák dělám sama
takže jsou stejně všichni stejní, jen je některej plešatej nebo černovlasej a já ho mám blonďáka

Shelticka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 14:06
- Nahlásit

Já mám jednu sedmiletou fenku šeltie, která chodí všude jen po chodníčkách a někdy na ní ani nejde poznat, že je venku hnusně, Za to sedmiměsíční štěně šeltie je milovníkem všeho mokrýho, bahnitýho atd., co na tom, že si do toho vaši psi lehají, moje se tam potápí někdy mám strach ať z toho bahna něco chytne, a jak se potopí, tak z toho vždycky něco vyloví, nějakej extra nahnilej list, větev, hadr, papírek ... a je zabahněná ¨doslova až za ušima i když je venku skoro sucho

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání