| Autor |
Zpráva |
Fík
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 10:00
- Nahlásit
Máte někdo dalmatina?
Já měla 2 nezávisle na sobě a musím říci, že se mi po nich fakt stýská. Fráma byla dáma se vším všudy a dožila se 12ti let(pak ji selhali ledviny a jáji musela nechat uspat). Byl to můj první pes, který mě toho valmi naučil.
A pak jsem měla dalmatina Athose z útulku z Kladna, byl dost nemocný, ale zlatíčko. Ten mi také odešel(torze žaludku), také jsem ho musela dát uspat.
Ale, když někde vidím dalmatina, musím se zastavit a koukám akoukám.........pošlete fotky , jo?!!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 10:48
- Nahlásit
No, dalmatina nemám ale není k němu daleko.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 13:40
- Nahlásit
Mucholabka
ten je krásnej!!!!Skorodalmatin
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 14:49
- Nahlásit
Fík
Nooo, je to AST. Lidi, co "neznají ty nové rasy", nás za dalmatina pokládají.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 15:13
- Nahlásit
Já jsem si říkala, že má tu držtičku nějakou kulatou
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 15:25
- Nahlásit
Fík
Ona byla původně úplně bílá, měla jen kresbu kolem oka, na tváři a na jednom uchu. Tečkovanou měla kůži.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 15:44
- Nahlásit
Fík
Ahoj, vyrůstala jsem od malička s kokrem, ale můj první vlastní pejsek byl dlmatin, taková má ,,první,, psí láska. Bohužel zemřel v šesti letech a není tomu dávno. Byl to úžasně inteligentní a hravý pejs a strašně mi chybí. Krátce před jeho smrtí jsme si pořídili RR, teď už mám jen jeho a musím říct, že kdyby nebyl, tak se snad zblázním, je pro mě velkou útěchou, ale často když se semnou válí v posteli, nebo když si hrajeme musím myslet na to, že s Nerouškem si už nikdy nepohraju, nikdy ho nepohladím .... zase brečím.
Tady je jeho pár posledních fotek
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=index&limit= 40
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=index&limit= 40
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 15:46
- Nahlásit
Mucholabka
koukam ze Bucka uz dela cest svymu jmenu
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 17:25
- Nahlásit
Danča
Athos byl PAN PES-, když jsem si pro něj do útulku přijela, vyděsila mě jeho velikost. byl velmi mohutný v hrudníku, ale , když vylezl po schodech útulku, viděla jsem, že zadní nohy ho moc nenesou, ale přijela jsem si pro něj a tak jsem si ho vzala.
Prvních pár dnů, mi dával jasně najevo jak moc je zklamaný lidmi. Nechtěl se mazlit, žral jen sporadicky a odmítal jakýkoli kontakt.
Jediné co ho "zrychlilo" byl chlap oblečený od Bosse a navoněný drahým parfémem, vždy k někomu takovému doběhl(jakože, ježíš já tě našel, já tu na tebe"u nich" čekám), ale vždy zjistil, že to není ten, jeho PÁN. Svěsil hlavu a smutně se vracel.Bylo mi ho moc líto.Často, když jsme chodili na náplavku na procházku, tak se snažil nastoupit do lodě-jakékoli.
Nakonec jsme ho láskou udolali, začal se mazlit a užíval si to.
Byl s námi rok, ale dovolím si tvrdit, že měl krásný důchod.Všichni jsme ho milovali a on nás.Nakonec jsem ho musela nechat utratit, měl torzi žaludku a do toho cukrovku a tak......., ale vzpomínáme s láskou a smutkem u srdíčka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 18:37
- Nahlásit
StaHi
No, je konečně taková Buclatá
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 18:45
- Nahlásit
Fík
Ahoj,dneska jsme byli v utulku v Kralupech nad Vltavou a tam je jeden opuštěnej dalmatin...
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 19:07
- Nahlásit
krecinek
Máme momentálně 2pejsky své a jednoho mám na výcvik a tak se k nám dalmatin zatím nevejde, ale .............jdu se podívat na stránky útulku
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 19:16
- Nahlásit
Fík
V Ostravě jich taky nějak houšť.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 20:15
- Nahlásit
Fík
Tam ta jeho fotka myslím není,přivezli jim ho teprve nedávno.jj,já bych si taky nejraději odvezla všechny.hlavně to jedno štěnátko vlčáka-nevím,jestli nebylo s něčím mixlé,ale bylo nádherné!ale zrovna máme doma štěně maltézáčka
|